666
صفحه 4 از 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
رد: 666
آلفرد هيچكاك كه استاد مسلم سينماي وحشته چون هيچوقت تو فيلماش عامل ترس رونشون نميده و از تعليق خوب استفاده ميكنه فيلمهاش تو سينما جاودانه شد
اما فيلمي مثل 1408 تو همون اول فيلم ترس رو نشون داد و دستش پيش مخاطب رو شد(صحنه اي كه اول فيلم طرف تو اتاق آينه رو نگاه ميكنه و بعد يه صورت وحشتناك رو ميبينه كه ميخواد با چاقو بهش حمله كنه و همون اول كار ترس تماشاگر ميريزه
اما مي رسيم به ترسناكترين فيلم تاريخ سينما كه در همين آخرين نظرسنجي انجام شده معرفي شد
فيلم "درخشش" يا shining اثر استنلي كوبريك فقيد كه بواقع دلهره و تعليق و وحشت رو بشما عرضه ميكنه و فكر ميكنم شبكه 4 نشون داده و شايد ديده باشيد منتها فيلم رو بايد بدون سانسور ببينيد تا لذتش تكميل بشه
از موسيقي ابتداي فيلم گرفته تا آخرين دقيقه فيلم شما رو جذب ميكنه و جالبه بدونيد بازيگر نقش پسربچه خردسال فيلم تا 12 سالگي از ترسناك بودن فيلم خبر نداشت
اگر از بچه ها كسي فيلم رو نديده توصيه ميكنم ببينه
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من تا عصر يه چند تا موش و سوسك و مامولك جور ميكنم و بعد ميام اينجا و كارو شروع ميكنم منتها چون من زياد خودم حرفه اي نيستم استاد خودمو كه منو شيطان زدائي كرده ميارم تا كار بهتر انجام بشه.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هزينه اينكار معدل666000 تومان بوده و نصف آن قبل از شروع كارو و الباقي در پايان كار دريافت خواهد شد.ضمنا اگر شيطان شما سمج بازي درآورد و بيرون نيومد هيچ تقصيري متوجه استاد نيست [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خانم رونياي عزيز وجه اوليه رو بحساب 666/666/666 بنام آقاي اهريمن زاده نزد بانك شياطين[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] شعبه سه راه
جهنم كد شعبه 666 واريز نمائيد تا مقدمات كار آماده گردد.
ضمنا تقاضاي نسيه و وجه دستي ننمائيد حتي شما دوست عزيز[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضمنا بعلت كثرت متقاضي و استقبال بيش از حد و تكميل ظرفيت ثبت نام ، از ساير متقاضيان در اطلاعيه اي جداگانه دعوت بعمل خواهد آمد.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4
نويسنده پيام
spider
دوست گفتگوی لاک پشتی
نام: محمد
شهر: تهران
تعداد پستها: 666
گوشی موبایل: نوکیا
نوع لاک پشت: برکه اروپایی
عنوان: Re: زیستگاه لاک پشت من (فرشاد) Today at 12:25
--------------------------------------------------------------------------------
من که میبینم!
آخ جون شیطان شدم!!!!!!!!!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
rقبلنا اسپایدر بودم یادش بخیر!!!!
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
امشب از ساعت 6 و 6 دقيقه و 6 ثانيه( 6:06:06)مياي پيش استاد تا به تخت بسته بشي و تا يكهفته از غذا خبري نيست .در صورت عدم خروج شيطان هفته دوم با قيچي باغباني نسبت بعمل شيطان زدائي اقدام خواهد شد.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
راستي يادت نره 333000 تومن هم قبلش بابت پيش پرداخت سر راه بريزي بحساب مربوطه و فيشش رو بياري بدي استاد .
هزينه تخت هم شبي 66000 تومن ميشه و بابت انعام پرستار شب هم 6000 تومن هر شب بايد بدي و ضمن اينكه به همه اين ارقام 3% عوارض و ماليات بر ارزش افزوده هم اضافه ميشه.
ضمنا در صورت عدم حصول نتيجه( كه احتمالش هم زياده) هيچ كدام از اين مبالغ مسترد نخواهد شد.
منتظر حضور شيطاني شما هستيم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
هادي جان نكته بسيار جالبي بود كه بهش اشاره كردي .ضمنا وبلاگتم ديدم و خيلي پربار بود ودر مورد چند تا فيلم هم نظر دادم
ممنون
محمدجان (spider)
فورا خودتو بمن معرفي كن قبل از اينكه وسوسه هاي snake_eater در تو اثر كنه
ولي اگه بخواي خبيث باشي زود پولدار ميشي همش به مردم ميخندي همه ازت حساب ميبرن و هزارتا چيز باحال ديگه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
ضمنا بر اساس اخرين نظر سنجي 2009 فيلم درخشش رتبه اول رو بدست آورد
عجب بانکی!
لطفاً شماره کارت جناب اهریمن زاده رو بدید چون الآن دیگه بانکها باز نیستن که
تازه پیشنهاد می کنم از اون روش استفاده نکنین چون من که موش و مارمولک دوست دارم. سوسک هم زیاد به پستم خورده اما اتفاقی نیفتاده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
: البته فکر می کنم بهتره نوبتم و بدم به علی آقا چون با این اوصاف شدیداً لازمه شیطان زدایی بشن
در ضمن به دلیل لزوم اجرای این عمل باهاشون رایگان حساب کنین تا دیر نشده[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
کسی جرات داره بیاد طرف من؟!!!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] من اومدم تا همرو به اهریمن تبدیل کنم!!
ها ها ها ها !!!!!!!!!!!!
آقا فرهــــــاد آقا محمد نیاز فوری به شیطان زدایی دارند.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من شخصا هزینه ایشان را میپردازم :[-o<: چون اگه ویروسی باشد کل فروم را مبتلا میکند[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقا فرهاد خودش اینجا سردسته 666 ی هاست!!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
همتون باید پا به فرار بزارید!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تازه رفیقامم اومدن!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يكي ديگه پستش 666 ميشه ميان يقه منو ميگيرن .
من كلينيك شيطان زدائي باز كردم و هدفم كمك كردنه فقط.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
محمد جان بيا خودتو معرفي كن بچه ها ترسيدن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بيا همش 2000 تومن بيشتر ازت نميگيريم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مي بينيد كه اعتراض داره زياد ميشه
الان کل فرومو مبتلا میکنم!
آقا فرهاد آخه بقیه ققط پست هاشون 666 میشه اما شما همیشه با نام کاربری تون 666 را داشتید دارید خواهید داشت
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اخرش منم میشم امو [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
اينجا همينجوري نميشه قاطي شد
اول بايد ثبت نام كنيد و بحساب ذكر شده در صفحه قبل پول واريز كنيد بعد
مريم خانوم عزيز
من هميشه تو عدد 666 ثابت ميمونم اما شما مراتب شيطاني رو طي مي كنيد همينطوري و عددتون روز برزو بيشتر ميشه
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 2/21/2010, 07:59 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
این نظر شخصی منه
اگه تو گفتگویی که اینجا خودم ایجاد کردم پست بذارین میتونیم بهتر بحث کنیم.
به هر حال مرسی که نظر دادین
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
صفحه 4 از 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14