666
صفحه 1 از 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
رد: 666
اقاي farhad666 واسه من يه سوال پيش اومده فلسفه عدد 666 كه در نام كاربري شما هست چيه؟
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
خواهش ميكنم محمدجان .فيضشوببرين.اگه خواستين لينك آهنگشم بذارم دانلود كنيد.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
اما خوب من بخاطر اينكه روند دربياد اين عدد رو به اسم كاربريم اضافه كردم دليل خاصي نداشت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
الان ديگه همه منو اينجا به چشم يه اهريمن مي بينن.خدا رحم كنه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ببخشید
شرمنده
اين مطلب آخرين بار توسط samira در 2/16/2010, 02:45 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقا فرهاد حرف بنده شما را آزرده کرده؟من کوچکتر از اونم که باعث رنجش شما بشم من را ببخشید
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 2/16/2010, 14:55 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
كلي از ديدن پستتون خنديدم .يه لحظه فكر كردم حرفمو جدي گرفتيد
چه وضعي شد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شما هم هی بخندید جنابfarhad666666
نه به خدا
به خدا نمیخواستم ناراحت بشی تورو خدا معذرت میخوام شرمنده
بابا جدي نگيريد.مريم خانوم به اين آسوني ها ناراحت نميشن .خيالتون راحت باشه .همه خودي هستيم اينجا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من خواستم سربه سرتون بذارم فقط .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اينقدر لازم به عذرخواهي نيست عزيز جان .راحت باش
snake_eater
من آماده ام واسه تفتيش ، منتها بايد اول فيلم جن گير رو ببينيد تا روش بيرون آوردن ابليس رو توسط پدر كاراس ياد بگيريد بعدش من در خدمتم .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من امروز اصلا وقت نمیکردم پست بدم و فقط فرصت کردم 1 نگاه بکنم و بعد بیام سر فرصت جواب بدم.
عزیزم، سمیرا خانم گل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] من از دستت ناراحت نیستم، خیلی هم دوستت دارم چون با اینکه سنت کمه اما خیلی با شخصیت و فهمیده و خانم هستی...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] من هیچ وقت از انسان های هوشیار و آگاه ناراحت نمیشم چون ارزششون بیشتر از اینه که آدم لحظه ای از با هم بودن را از دست بده!
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] :*
مرسی و.....
موفق و سلامت باشید :\m/:
چيا زيبا هستن ؟؟؟ شياطين ؟؟فكر كنم پستتون اشتباهي اومده اينجا
منظورم
oskar- کاربر متوسط لاک پشتی
تعداد پستهاي شما دقيقا 666 است
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
امتيازشون هم 777 هستش .777 نشونه رئيس شيطانهاست [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 2/16/2010, 13:02 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
آ
oskar خیلی ممنون از نظرت درباره لاکپشت هام چشماتون قشنگ میبینه
ولی خیلی عکس بامزه ای شده(عجب موقعی تعداد پستام شد666 ، این عکس موقعی گرفت شده که اون اسمایل آقا فرهاد گریه کرده رفته )
البته 777 عدد خوبیه و از اونجایی که امتیاز بر تعداد پست مهم تره نشاندهنده ی پیروزی خیر بر شر است [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 2/16/2010, 15:01 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
صفحه 1 از 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14