666
صفحه 13 از 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
رد: 666
نميترسم اما نميدونم بايد چطوري باهاش برخورد كنم.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
من هميشه گفتم ادم بايد دهنشو به اندازه گليمش باز كنه :>#(:
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
نامرديه بابا اين كارتون.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
همان طور که در عکسم مشاهده میکنید این میخ ها در اثر مشاهده ی وسیله ی شیطان ردایی به سرم فرو رفته که در ادامه مطلب براتون توضیح میدم
با تشکر از شرکت اهریمن کاران شهر گستر!
بنده به دلیل اضطراری بودن وضعیتم سریعا به این شرکت مراجعه کردم و بعد از دریافت جزوات و وسایل،
سریعا دوره ی آموزشی را شروع کردم و بخاطر استعداد بی حد و اندازه ام دوره ی 1 ماهه را 4 روزه تمام کردم و به درجات بالایی رسیدم.
البته لازم به ذکر است که با وجود آقا محمد (کارشناس با تجربه) این دوره را سریع به پایان رساندم و بسیار مدیون ایشون هستم!!!
انعام ایشان 10 برابر میشود.
چرا که هرچیزی برای شیطان زدایی من جواب گو نبود! فقط و فقط آقا محمد از وسیله ای بسیار نایاب استفاده کردند که از پشت کوه آمده!
و چنان تاثیری داشت که زبانم از گفتنس عاجز!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/26/2010, 00:51 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
واي ننه مردم از خنده
خيلي بامزه بود پستتون مريم خانم
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/26/2010, 00:25 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
بسیار ازتون سپاسگزاری میکنم که نگذاشتید پست های بنده روی عدد 1666 بماند
وگرنه افسرده میشدم :>#(:
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/26/2010, 01:00 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
اين لوازم مخفيت بوده داداش عزيز و خوب من ؟؟؟
خيلي باحالي محمدجان
حالا كه چنين ابزار خوبي داري يه 5 تا مشتري كنتراتي برات معرفي كنم
:* :* :* :* :* :* :* :* :*
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/26/2010, 04:09 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
ولی از اونی که شما به طرفم می آورید به شدت وحشت دارم. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و ازتون خواهش میکنم میخ به میخ های سرم اضافه نکنید!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من شناسایی شدم ، و همه جا ستاد مبارزه با 666 ایجاد شده.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
در دانشگاهمون چشمم افتاد به بُرد بسیج دانشجویی
ناگهان با این عکس ها مواجه شدم
و فهمیدم که من تابلو شدم و برخی دانشجویان زحمتکش، بسیج شدند تا من را دستگیر کنند
اينا كه عكس هاي شما نيستند اينا عكس هاي آقايان 666 اين تايپيكه كه به اسم شيطان زدايي خودشون 666هستند شما هنوز شناسايي نشدي خيالت راحت برو دانشگاه نمي گيرنت[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
عیب نداره اگر هم منون پیدا کردند ، فرار میکنم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مطمئنم که به من نمیرسند [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بروشورهاي تبليغاتي ما اونجا چيكار مي كنه ؟؟؟
من در اينجا بعنوان مدير عامل شركت اهريمن كاران شهر گستر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اعلام مي كنم شركت ما در هيچ نقطه ايران
شعبه ندارد و من سريعا از طريق مراجع قانوني نسبت به احقاق حق قانوني شركت خود اقدام خواهم نمود.
مريم خانم بابت به حراج گذاشتن بروشورهاي ما در اين تاپيك لطفا مبلغ 835 هزار تومان بحساب آقاي اهريمن زاده واريز فرمائيد و اصل فيش پرداختي را به دفتر شركت ارائه دهيد.
اما آقا فرهاد رو....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] شــــــــــــــــــــــــــــــــرمنده!!!!
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
آقا فرهاد شما چند تا شغل دارين؟؟؟/ چه كارها كه نمي كنين
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
ميشه منبعتون رو بفرمائيد ؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
چو من يه منبع 2500 ليتري گازوئيل دارم كه از طريق اون اطمينان كامل دارم كه شناسائي نشدم هنوز و كاملا هم منبعش مطمئنه و اصلا هم چكه نميكنه .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
سارا خانم عزيز
بنده هر جا كه بتونم نون شبم رو دربيارم در اونجا فعاليت ميكنم
كار كه عار نيست
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 5/1/2010, 07:40 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
آقا فرهاد منو میخوان دستگیر کنن ، اونوقت شما میگید مبلغ 835 هزار تومان بحساب آقای اهریمن زاده واریز کنم؟![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حالا خود دانید اگر دستگیر شوم ، شما و شرکت اهريمن كاران شهر گستر را لو میدهم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و خواهم گفت شخصی به نام ابوالهیولای بزرگ در آنجا وجود دارد که همه را به ام الهیول ، فتاة الهیولة ، نجل الهیولا ، نساء الهیولات ، رجال الهیولون ، زوجات الهیول المحفوظ تبدیل کرده است!!!
مريم خانم عزيز
اين اسامي (بغير از ام الهيول و ابوالهيولا ) مربوط به شركت ما نيست و اينها مال يه شركت هرمي هستش كه به ازاي معرفي كردن يك شيطان در هر شاخه يك لقب به كاربرشون اعطلا ميكنن و مبلغ 400 هزارتومان بابت اعطاي هر لقب ميگيرن
اين پول حرامه و محل خوردن نداره و از راه درست بدست نمياد
شركت ما فقط در پي كسب روزي حلال از محل فعاليتها شيطان زدائي هستش و بس
835 هزار تونم بابت حق رايت نشريات روزانه و بروشورهاي ماست كه بدون اجازه توسط شما عكسش در اينجا قرار داده شده و باعث شده رقباي ما به نحوه كار شركت ما آگاهي پيدا كنن .
در ضمن منبع مطمئن من از گازوئیل گذشته منبعی از اورانیوم غنی شده است و شکی در کارش نیست...
یه فکری برای مخفی شدن بکنین!! از من گفتن بودنا....من وظیفه ام رو به عنوان طرفدار حقوق شما هیولاها انجام دادم... ( بین خودمون باشه ها اما به این فکر کنین که من هم یکی از شماهام در لباس میش و صلاح سازمان رو میخوام) [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 13 از 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14