666
صفحه 6 از 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
رد: 666
باز جای شکرش هست که امکان خروج شیطان هست. ولی سوسک نــــــــــه . لطفا .
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
رونيا خانوم پته منو ريختيد رو آب كه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 2/23/2010, 07:08 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
مطمئنم برای آقا فرهاد هیچ شکنجه ای بدتر از غذا ندادن نیست[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
ضمنا من دنبال كسي هستم كه شكنجه گرسنگي بهم بده مريم خانوم چون اضافه وزن دارم
دنبال یک آقا برای این کار بگردید چون خانم ها دلشون نمیاد به آقایون رژیم گرسنگی بدن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
البته این هم میشه: [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
شما خودت كه شيطاني بودي ماشين هم شيطاني شد.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]حالا ميتوني ماموريتهاي شيطاني رو بدون تاخير و با يه ماشين شيطاني به انجام برسوني
ضمنا محمد جان
امروز پستات شد 1666 و به سمت نماينده ارشد شيطان تو فروم لاكپشتي منصوب شدي
شيريني ما يادت نره [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]Image Hosting [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فروم داره شیطانی میشه
دیروز سوسک اومد خونمون کار شما بود؟! قول میدم دیگه پست هام 666ی نشود قول
از اون رژیم غذایی استفاده کردید؟ برای 666 شما هم مفیده
خوراك بادمجان و دلمه خوردم - تا دلتون هم بخواد سبزي خوردم .من از اول عاشق سبزي بودم و دارم بهتر ميشم
اما ميخوام ناهارو حذف كنم و فقط شام بخورم
اونم اگه بشه فقط نون و سبزي و پنير
ضمنا مريم خانوم عزيز
اون سوسك نتيجه اعمال شما تو اين تاپيكه و در اصل همان افكار شماست كه بصورت سوسك حلول كرده .پس سعي كنيد زودتر با فيش واريزي پيش من بياييد تا زودتر با ماهواره بر سفير اميد بجاي نمونه لاكپشت شما رو بفرستيم فضا تا زودتر شيطان زدائي بشيد.
ضمنا تا زماني كه دوستان (محمد و اسنك )وجه بحساب ذكر شده واريز نكنن ، شيطان زدائي انجام نخواهد شد .نسيه ممنوع
حتي شما دوست عزيز
باید برنامه ای هم برایه شیطانی کردن لاکی ها بذاریم تا همرو گاز گاز کنن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
الان ميرم به مامانم ميگم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
کی منو میفرستید فضا؟ :[-o<:
آقا فرهاد پس واقعا رژیم گرفتید؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
درود بر شما و اراده تان [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] موفق باشید
آقا محمد فقط خارج از شوخی این عکستون را عوض کنید
الان داشتم تاپیک خلق هنر عکاسی با مگس مرده رو میدیدم ، دیدم اونجام سوسک هست[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
به نظرم همه جا باید شیطان زدایی بشه
تازه سوسک خودش شیطانه ها[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نمیشه باهاش شیطان زدایی کرد
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
شما درصد نفوذ شيطان رو تو دو صفحه قبل ديديد ؟؟؟ روش موثر شما واسه شيطان زدائي
موش + سوسك + عنكبوت هستش .
بهرحال بايد يكي از اين 3 گزينه رو انتخاب كنيد و چاره اي نيست[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] حالا چه تو اين تاپيك بياييد چه نياييد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مريم خانم عزيز !!
بانكي كه پولو توش واريز كرديد اشتباهه
به اين بانك و شعبه بريزيد: بانك شياطين شعبه 3 راه جهنم
من شرمنده ام
ضمنا من از زماني كه رفتم پناهگاه وفا كم كم دارم گوشت رو حذف ميكنم از غذاهام و 666 و راهنمائي شما و تاپيكهاي گياهخواري خانم الناز و نيلوفر خانم تسريعش كرد.ممنون از شما دوستان
اما حساب حسابه .قبل از اينكه محمد جان از طريق اسپايدر سوسك رو بفرسته [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]زودتر اقدام كنيد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
آقای اهریمن زاده اونجا و همه جا حساب دارند
خواهشا قبول کنید :[-o<:
نمیشه منم با موش شیطان زدایی بشم؟ :[-o<:
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
ان شا الله تا موقع خواب میان خونتون!!!1
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
ممنون
مريم خانوم عزيز
اعتراض شما وارده
اما ظاهرا سوسك از دست اسپايدر جان فرار كرده و ناچارا يه دونه اژدر تو راه .ديگه چار ه اي نيست .عوضش زودتر شيطان زدائي ميشيد.
نيلوفر خانوم عزيز
تازه فهميدم كه چه راحت مي خوابم و چه احساس بهتري دارم وقتي شام نون و سبزي و پنير و ماست ميخورم حتما اگه كاري بود مزاحم ميشم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضمنا با توجه بدرخواست شما يه دونه موش از طريق اسپايدر ميفرستم براتون .اما اگه نشد همون سوسك و اگه سوسكه فرار كرد اژدر
الان میرم میبینم
ولی اصلا شما از کجا تشخیص دادید که من به شیطان زدایی نیاز دارم
من که پستام 666 تا نشده خدارو شکر[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من هیجکدوم رو نمیتونم انتخاب کنم
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 6 از 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14