زیستگاه لاک پشت من (فرشاد)
صفحه 4 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
رد: زیستگاه لاک پشت من (فرشاد)
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
اولی به زائده ی کوچک که به زمین خورده وصل میشه و سر سیاه رنگ باید بیرون آب باشد
دومی یه لوله ای که به سمت سقف است وصل میشه تا لوله ی تاپ فلیتر راحت تر بهش اتصال یابد
البته عکس های آقا پرهام را ندیدم!کجاست؟
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
مدل تاپ فیلتر من مثل مال شماست که با راهنمایی مهندس پرهام وصلش کردم.
معمولا اگر بذارید که آب از ارتفاع بریزه توی تراریوم، اکسیژن حل می شه و دیگر نیازی به وصل لوله اکسیژن نیست. اگر هم خواستید لوله اکسیژن را کافیست به اون مکنده باریک سمت چپ پمپ وصل کنید و خودش بیرون باشه.
اون لوله مشبک پایین پمپ وصل می شه که آب را می کشد داخل. تکه اولی را بهتره بشکنید و جدا کنید چون فضولات لاک پشت بزرگ هستند و اینطوری راحت رد نمی شوند. حضور این لوله مشبک باعث می شه که دست لاک پشت به پره نرسه و آسیب نبینه.
محل اتصال پمپ از کف باید طوری باشه که حداکثر 1.5 سانت کف لوله با کف تراریوم فاصله داشته باشه.
محل اتصال شلنگ هم به پمپ و تاپ فیلتر معلومه.
یک لوله باریک هم هست که برای قرار دادن داخل خروجی تاپ فیلتر است که آب بریزه پایین.
معمولا از سایر قطعات استفاده نمی شه ولی من هم خیلی دوست دارم بدونم کاراییشون چیه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
ببینین من درست متوجه شدم یا نه؟
سر دیگر شلنگ را هم از داخل فضایی که سینی زیر تاپ فیلتر اجازه می ده رد کنید و بعد به تاپ فیلتر وصل کنید.
لوله روبرویی پمپ هم بهش چیزی وصل نمیشه و فقط واسه به جریان انداختن آب هست.
باقی قطعات را درست نشان دادید.
من طبق تجربه توصیه می کنم که لوله اکسیزن را وصل نکنید. چون فقط الکی صدای زیاد تولید می کنه، صدای ریزش آب به نظر من خیلی دلپذیر تره.
اکسیژن هم فقط برای کار کردن بیوسرامیک هاست وگرنه برای لاک پشت اثری نداره.
قطعات وسطی عکس اولتون معمولا استفاده نمی شوند.
الان درسته نه؟ لوله بیرنگ اکسیرن هم نزدم ...
فقط اون لاستیک بادکش حالا هرچی اسمشه که به شلنگ وصله مال وصل کردم شلنگ به شیشه هست؟
مرسی بازم
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
این ذغال و بیو سرامیک رو چقدر بریزم همشو؟
تاپ فیلتر من وسیله ای برای اتصال به شیشه نداشت.
مهندس پرهام لطفا در مورد کاربرد سایر وسایل داخل جعبه هم که Farshad.roger عزیز عکسش را گذاشته بود اگر می شه توضیح بدید.
بله ممنون مهندس میشم و هم چقدر بیوسرامیک و ذغال اکتیو بریزم؟
در مورد ذغال اکتیو بعد از اینکه در پارچه مورد نظر ریخته و شستشو دادی، بدون اینکه خیلی تکنونش بدی تا ذغالها سائیده بشن، در محل ریزش آب قرار بده. لزومی نداره که کل سطح تاپ فیلتر را بپوشاند، همین که آب روش بریزه ازش عبور می کنه و اثر خودش را می ذاره.
معمولا یا ذغالها توی بسته یک پارچه مشبک مانند دارند و گرنه توی جوراب زنانه بریزید.
شرمنده خیلیییی دارم سوال میکنم و زحمت میدم جبران میکنم ایشالا در اینده
مبارکه
خیلی خیلی خسته نباشید
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 2/26/2010, 16:59 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
آقا فرشاد تا جایی که من می دونم و دو تا از آکواریوم هامون فیلتری مثل فیلتر شما داره. معمولاً برای هر دو آکواریویم خود فروشنده در هنگام خرید ذغال و سرامیک رو قرار داده بود. اندازه یک مشت بود اگه توی دست مشت کنید اندازه یک مشت سرامیک رو توی توری ریخته بود. ذغال هم توی توری فوق العاده سفتی ریخته شده بود و دوخته شده بود. ولی تا جایی که من می دونم ذغال و سرامیک رو زیر قرار می دن و سپس ابر را روی اونا قرار می دن که آب مواد غذایی مونده یا سایر مواد رو فیلتر کنه و روی این ابر بریزه که هم میشه شست که کار خیلی تمیزی نیست و هم میشه تعویضش کرد. در ضمن قبل از قرار دادن ذغال حتماً باید ذغال رو به قدری بشورید که سیاهی اون از بین بره یعنی دیگه از ذغال آب سیاه بیرون نیاد. ذغالی که ما خریدیم یک بسته اش 6000 تومان بود و خیلی هم ذغال خوبیه و دوبار که توی توری زیر شیر آب سرد گرفتم دیگه رنگی پس نداد. چون اگه رنگ بده وارد آب آکواریویم میشه و باعث مسمومیت لاک پشت یا ماهی ها می شه
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
و فریده خانوم این ذغال و بیوسرامیک رو از مارک BOYU گرفتم ذغال اکتیو در یک تور هست اما یک مشت گذاشتن یعنی باید توری رو پاره کنم ....و یک مشت بردارم از روش
همه ذغال رو باید بشورم یا بازش کنم به مقداری از روش بردارم ؟
و پرهام خان و در عکس ها مشخصه که ذغال بالای همه هست...حالا امیدوارم شما و خودمو گیج نکنم
چقدر زیبا شده. بخصوص رنگ خشکیتون خیلی فضای شادی ایجادکرده.
لاک پشتتون الان فک رمی کنه وارددریا شده!
فقط در مورد بخاری اطمینان حاصل کردیدکه کلاهکش بیرون باشه یا داخل آب؟
فروشنده گفت میشه بزارین تو اب اما به علت عدم اگاهی و چینی بودن دستگاه من فقط تا اونجایی که Minimum Water زده گذاشتم تا بخاری Rena از شیراز از نمایندگیش بدستم برسه که قابل اطمینانن
و در مورد عادت متاسفانه الان چشماش یکم مریضه و خیلی سرحال نیست اما چشم تلاش میکنم یادش بدم مرسی از راهنمایی ....
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
یه سوال: بخاری نباید کامل داخل آب باشه؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 4 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
» زیستگاه این و اون
» تراریوم جدید فرناز
» زیستگاه مریلا
» زیستگاه طبیعی