زیستگاه لاک پشت من (فرشاد)
صفحه 2 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
رد: زیستگاه لاک پشت من (فرشاد)
من زیر اکواریومم یونولیت نذاشتم لازمه حتما بذارم؟تا حالا مشکلی پیش نیومده
محمد عزیز
حتما زیر تراریومت یونولیت بذار، چون یونولیت یک بستر نرم زیرش بوجود می یاره که باتوجه به وزن و فشار آب اگر خدانکرده انحنایی بوجود بیاد قابل توزین باشه.
فکر کنم با عکسهایی که من از تراریومت دیدم خیلی توش آب نیست برای همین تا الان مشکل نداشتی و حادثه خبر نمی کنه پس پیشگیری کن.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
امشب یعنی الان...این اکواریوم کفش ترک خورد و همه اب ریخت بیرونو..همچی رو به فنا داد..و
این پست رو زدم اولا بگم همگی شما دوستان خوب و با محبتی هستین ...مرسی ازتون
بنده در توان خودم نمیبینم که دوباره شیشه سفارش بدم این شیشه رو بکنم یا همه اون چسبی که داره و شیشه نو بندازم
بحث پول نیست..100 برابر هم باشه همین الان پرداخت میکنم اما تو این 1-2 هفته..انقدر بهم فشار اومد که دیگه طرف شیشه بریو...اکواریوم و ...نرم...
2 هفته وقت و زندگی رو گذاشتیم اخرشم تق و شکست...من حتی یونولیت هم سفارش داده بودم فردا حاضره....اما نمیدوم مال یونولیت نداشتن بود شکست یا نه ..چون میزی که زیرش بود پهنای اکواریوم رو داشت و مثلا قرار بود نیروی اب رو منتفل کنه..که ظاهرا نکرد!!!
در کل..کف این اکواریوم شکست و بنده خیلی دوست دارم دوباره همینو درست کنم اما واقعا نمیتونم..شما خساب کن دوباره بزی شیشه بری بدون ماشین اینارو بیاری...حدا میدونه چه دماری در میاره!
فقط حواستم بگم دم همتون گرم...مهندس پرهام..سمیر عزیز..مریم خانوم نیلوفر.خانوم و.....بابت جواب ها کمک ها و ...
من این اکواریوم رو تا دو روز دیگه میندازم دور...فدای سر یه ناخون لاک پشتم...اما اینکه دوباره کی و چه جوری جایی برای این زبون بسته درست کنم خدا میدونه دلمم میسوزه که تو یه ظرف میوه خوری هست الان...6 سانته خودش ظزف هم یکم بزرگ تر...
اگر کسی کمکی میتونه بهم بده بهم پیغام خصوصی بده....
شبه همگی بخیر..
بدرود
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
2 هفته وقت و زندگی رو گذاشتید اخرشم تق و شکست... زندگی همینه و مهم اینه که از تجربه تان استفاده کنید و چه جوری دوبره شروع کنید.
این تلاش 2 هفته ای شما برای من که عجیب و قشنگ بود چون خود من بااین همه ادعای عشق به لاکپشت و تجربه و... این همه تلاش نکردم
الان ناراحتید!پس امشب را استراحت کنید و فردا را از نو شروع کنید. خوب و در کمال آرامش فکر کنید و هر تصمیمی که به نظرتون درست میاد انجام بدید.
اگر درست کردن آن در این موقعیت سختتون است، بروید آماده اش را بخرید و با آژانس بیاریدش خونه بعضی اوقات پول خرج کردن به خورد شدن اعصاب و هدر رفتن وقت و انرژی می ارزد.
مهم اینه که شما حسن نیتتون را هم به خدا و هم به لاکپشتتون نشون دادید.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
انشالا..مهندس
و به عنوان اخرین سوال من...چرا این شکست؟
مال یونولیت بوده؟
یه سوال. شما در کل هزینه تراریومتون چقدر شد؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
و نیلوفر خانوم..
در کل با دکور داخل و کل هزینش..نزدیک 160 تومن شد...
اخه این اماده ها اولا که اماده با این سایز ندارن ...باید پاشم از تجریش برم مخبرالدوله...بدون ماشین...
اول سفارش بدم تاره اونها دقیق اونجوری که شما میخوای..که کارو انجام نمیدن...و هم عرضش رو بیشتر از 40 نمیزنن....میگه شیشه 10 میل میزنیم...در نتیجه...اون اقا برای شما تعیین نکلیف میکنه....هم اخر باید برم با وانت از اونجا بیارمش اینجا...اگر 10 میل باشه که جرثقیل میخواد!...
اینجا شیشه فروشی نزدیک خونس..یه 10 دقیقه ای فاصله دارم خودم میرم میگیرم ساده تره...هرجور بهتر باشه میسازمش..همه چی تهت کنترل خودتون هست اینجوری نه اون اکواریومیه!
دیشب خیلی اعصابم ریخت بهم حالا شاید فردا برم شیشه کفش رو در بیارم 2 تا 10 میل زیرش بزارم...با یونولیت...تا دوستان چی بگن؟؟پرهام خان نظر شما چیه؟
عرضش 50 هست..طول 110
من خیلی ناراحت شدم. شما خیلی زحمت کشیدید. ولی این رو بدونید که هر کس تازه کار جرات درست کردن آکواریوم را خودش نمی کنه و شما این جرات را کردید. درسته شکست و می دونم زندگیتون همه خیس شد ولی تجربه ای که بدست آوردید خیلی ارزشمنده.
من توصیه می کنم اگر دوباره می تونید یک چند روزی به خودتون مهلت بدید و با تجربه قبلی برید سراغش ولی اگر می ترسید که تجربش تکرار شه. اندازه های مدنظرتون سفارش بدید آکواریومی ها بسازند. اما آکواریوم آماده نخرید.البته نظر من هست.
کاش زودتر آبش را خالی می کرد تا بعد از گذاشتن یونولیت پرش کنید. اگر همون ابعاد را خواستید سفارش بدید اینبار حتما یک پل هم وسطش بذارید.
بالاخره اون همه وسایل جانبی که شما خریدید باید استفاده بشه. اما یک چند روزی بخودتون مهلت بدید.
اخه این اماده ها اولا که اماده با این سایز ندارن ...باید پاشم از تجریش برم مخبرالدوله...بدون ماشین...
اول سفارش بدم تاره اونها دقیق اونجوری که شما میخوای..که کارو انجام نمیدن...و هم عرضش رو بیشتر از 40 نمیزنن....میگه شیشه 10 میل میزنیم...در نتیجه...اون اقا برای شما تعیین نکلیف میکنه....هم اخر باید برم با وانت از اونجا بیارمش اینجا...اگر 10 میل باشه که جرثقیل میخواد!...
چند مدل آماده داریم. یکسری چینی هستند که چراغ و همه چی دارند مثلا ولی بیشتر به درد ماهی می خورند.
یکسری هم که باید سفارش بدید. چرا 10 میل؟ من دم خونه سفارش دادم 3 میل برام درست کردند. اکثر آکواریومیها سفارش ساخت قبول می کنند برید سراغ یک آکواریومی دیگه.
پل هم میزنم چشم...
و با این اکواریوم شکسته چکار کنم؟...
مرسی...
والا فکر کنم ، یه دونه نو بهتر باشه! البته هر طور نظر خودتونه!
شیشه تراریوم باید 10 میل باشه؟ یا کمترم میشه؟ اگه کمتر از 10 میل باشه قیمتش مطمئنا کمتر میشه ، درسته؟
sat082- کاربر تازه وارد لاک پشتی
این فعلا یه عکس از لاکپشتم...تو اکواریوم قبلیه گذاشتمش تا بزرگه حاضر شه
خیلی خوشحالم که دوباره امیدوار شدید
این جا هم که گذاشتید خیلی خوبه و همه چیز مهیاست :cheers:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
خدا حفظش کنه :*
اين مطلب آخرين بار توسط سارا س در 2/20/2010, 13:52 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
» زیستگاه این و اون
» تراریوم جدید فرناز
» زیستگاه مریلا
» زیستگاه طبیعی