عکس لاکی های من
عکس لاکی های من
:\m/:
اين مطلب آخرين بار توسط cami_zebel در 2/8/2010, 14:06 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
cami_zebel- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: عکس لاکی های من
چند وقته از زیستگاهتون استفاده می کنید؟ با توجه به سنگهای کفش به مشکلی درتصفیه آب بر نخوردید؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
اما الان نه ،سنگ ها تقريباً مثل يک فيلتر هستن نه آب کثيف ميشه و خيلی خيلی دير تر بو ميگيره ، البته فيلتر تصفيه دارد،
راستی من فلر سنت و بخاری ندارم،اگه ميتونيت منو راهنميی کنيد در اين ضمينه، خليي ممنون ميشم
حتما بخاری تهیه کن. از آکواریومی ها ولی موقع خرید بپرس که آیا باید کامل درون آب باشه یا کلاهکش بیرون از آب باشه. ضمنا یک دماسنج دیجیتال هم بخر که تا بتونی دمای آب را تحت کنترل داشته باشی، یعنی دمای 22 الی 24 درجه سانتی گراد
برای اینکه خشکی گرمتر از دمای آب بشه و لاک پشت تمایل به حضور در خشکیداشته باشه، باید لامپ هالوژن تهیه کنید، لاله زار که بورس لوازم روشنایی هست، داره همراه با خرطومی و گیره که امکان نصبش را به لبه خشکی می دهد. با دماسنج می توانید دمای محیط خشکی را هم تنظیم کنید تا به 35 درجه برسه.
فلورسنت بعلت داشتن اشعه یو وی که منجر به افزایش جذب کلسیم در لاک پشت می شه توصیه می شود. اون را هم از الکتریکی ها تحت عنوان لامپ فلورسنت زیرکابینتی که درابعاد 20 سانتی متر است تهیه کنید و البته طلقش را بردارید و به گونه ای تنظیم کنید که نورش به خشکی برسه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی