سیفون کردن آب
صفحه 1 از 2 • 1, 2
سیفون کردن آب
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: سیفون کردن آب
این مطلب از منبعی نا معلوم ( چون همه جا کپی شد کردن و معلوم نیست منبعش از کجاست :
این وسیله اسمش سیفون ساچمه ای هست. به کمک اون آب رو از آکواریوم خارج می کنند ولی استفاده اصلی آن بیرون کشیدن فضولات ته آکواریوم از لابه لای سنگ ها می باشد. قیمت آن 5000 تومان و در ساختمان پلاسکو و فروشگاه ماهیران و ... موجود میباشد.
توضیح قسمتهای موجود در شکل :
1. محل ورود آب است که بسیار خوب طراحی شده، هم می توان به راحتی اون رو لابه لای سنگ ها حرکت داد و هم در شنها فرو کرد، با شیارهایی که در لبه داره هیچوقت بر اثر چسبیدن به شنها یا ته آکواریوم جریان آب قطع نمی شود و آب از کنار شیارها رد شده و فشارش هم کم نخواهد شد.
2. این توری جهت جلوگیری از مکیده شدن احتمالی سنگها یا بچه ماهی و گیاه ها تعبیه شده.
3. در این قسمت ساچمه قرار داره که کارش جلوگیری از برگشتن اب به داخل آکواریوم در پایان کار است، چون معمولاً این آب با فضولات بسیار همراه است.
4. این قسمت نیز بسیار پرکاربرد است، جنس آن از پلاستیک سخت است ؛معمولاً در هنگام سیفون دقیقاً همین قسمت تا می خورد و در کار مشکل ایجاد می کرد، امّا در این محصول به خاطر جنس سختش دیگه تا نمیخورد.
ضمناً این لوله حکم دستۀ سیفون را دارد که به کمک آن به راحتی سر سیفون را در آکواریوم هدایت میکنید.
5. محل خروج آب.
نکته جالب درباره این سیفون ساچمه این هست که ساچمه آب را در مسیر شیلنگ یکطرفه میکند برای همین برای سیفون کردن شیلنگ رو میک نزنید کافیست فقط دو سه بار سیفون رو با سرعت به سمت ته اکواریوم حرکت بدین و به بالا بکشید اب تو شیلنگ جاری میشود،
اين مطلب آخرين بار توسط MohamadFar در 4/8/2009, 17:03 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
این نوع سیفون یه قسمت فشاری دارد که با چند بار فشار دست آب به جریان می افتد(شماره2) ، به منظور جلوگیری از ورود سنگریزه و اجسام ریز ، یه قسمت آبکش مانند(شماره 4) سر آن وجود دارد که قابل باز شدن است.(در هنگام باز شدن فقط قسمت شماره 3 دیده می شود.)
ابتدا سر آبکش(شماره 4) را داخل آب قرار داده و قسمت فشاری(شماره 2) را فشار داده و قبل از ول کردن آن ، انگشت خود را در انتهای شلنگ(شماره 1) قرار دهید تا هیچ هوایی وارد شلنگ نشود و همان طور که انتهای شلنگ را گرفته اید ، قسمت فشاری را رها کنید تا موجب ورود آب به درون شلنگ شود(بر اثر مکش) ، سپس دستتان را برای 1 لحظه از انتهای شلنگ برداید و قسمت فشاری را سریعا فشرده کنید و مجدادا خیلی سریع دست خود را روی انتهای شلنگ قرار دهید و دوباره طبق همین روش قسمت فشاری را رها کنید و همین کار را چند بار پی در پی انجام دهید ، آب به جریان می افتد و از سر آبکش دار وارد شده و انتهی شلنگ خارج می شود ، برای جلوگیری زا خروج آب کافیست ، ابتدای شلنگ را از آب بیرون بیاورید ، جریان آب قطع خواهد شد.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/9/2009, 05:52 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
آخرش هم مجبور شدم یه سرش رو میک بزنم و هرچی آب لجن لاکپشت ها بود اومد تو دهنم :>#(:
همینجوری آبش رو خالی کردم
حالا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم که بتونم از اون سیفون استفاده کنم
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
راستی به هیبچ وجه آب لاک پشت ها را با دهان نکشید ، خیلی خطرنامک می تونه باشه.
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 8/1/2009, 13:48 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
اول لاک پشت و بقیه ی وسایل مثل گیاهان مصنوعی و سنگ و مرجان و .... از تراریوم خارج کنین تا آشغال ها به اونا گیر نکنن و همشون کامل خارج شن
بعد شلنگ هوای فیلتر رو از سرش در بیارین.حالا فیلتر رو روشن کنین. حالا یک سر یه شلنگ معمولی رو به سر فیلتر بچسبونین تا آب داخل شلنگ جریان پیدا کنه.حالا میتونین شلنگ رو همه جای کف تراریوم بگردونین تا همه ی آشغال ها به همراه آب به راحتی و با فشار مناسب خارج شن
خیلی ساده است.
مجبورم هر 2 یا 3 روز آب رو کامل عوض کنم.از اون بیو فیلتر آقا پرهام هم سر در نیاوردم
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
از اون بیو فیلتر آقا پرهام هم سر در نیاوردم
خانم mahsa عزیز کجاش رو سر در نیاوردین ، بگویید من شخصا بهتون توضیح بدم!
من در مورد آبزیان و وسایلشون کاملا ناشی هستم
بیو فیلتر آماده هم هست؟
نازنین جون شما از کجا خریدی؟
من گوپی ها رو تازه خریدم و فقط چند بار سیفون کردم یعنی با فیلتر بچه گوپی ها نمیرن تو فیلتر؟
برخی از فبلترهای اینترنال و تاپ فیلترها(ارزان) و فیلترهای اکسترنال سطلی(گران) بیوفیلتر هستند ، ولی دست ساز هم ارزان هست و هم کارایی فوق العاده بهتری دارد.
اگه انداره فیلتر متناسب با ابعاد آکواریوم باشد ، مشکلی ایجاد نخواهد شد.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 8/3/2009, 11:58 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
اشكالي نداره؟
setareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
یعنی من باید برم یه آکواریوم دیگه بگیرم وطرحی که شما گفتین رو پیاده کنم.اون سبدای پلاستیکی رو هم از آکواریوم فروشی تهیه کردین؟
ماهیران نواب این چیزا رو داره؟
ماهیران نواب هم برخی رو داره ، ساختمان پلاسکو بهتره.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 8/4/2009, 13:57 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
چارش چیه؟ اکسترنال بگیرم؟
riahi58- کاربر متوسط لاک پشتی
من از این سیفون سبزه گرفتم امروز که سیفون کردم اب رو سریع که تکون دادم قسمتی که تیله داره جدا شد و تیله ول شد...چسبی که داشت خیلی بد بود
خودم چسب بزنم باز یا چکار کنم؟
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» مشکلات تراریوم منو میشه بگین
» سیفون و فیلتراسیون راحت ترایوم
» ورم کردن بدن لاک پشت
» یه وری شنا کردن لاک پشت