سن لاکی ها
سن لاکی ها
aida1361- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: سن لاکی ها
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
http://www.apbaquaterrarium.com/andazeh%20girie%20toole%20lak%20&%20sen%20&%20tole%20omre%20lakposhtha.htm
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 1/28/2010, 02:42 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
گرچه یکسری اعداد برای طول لاک پشت بعنوان سن لاک پشت مطرح می شه ولی خیلی قطعی به نظر من نمیشه نظر داد.
چون لاک پشتهایی که در اسارت هستند معمولا رشد بیشتری دارند چون مثلا زمستانها خواب زمستانی ندارند و هم تغذیه شان با لاک پشتهای طبیعت متفاوت هست. گاهی به دلیل غذا خوردن زیاد رشد بیش از حد می کنند. معمولا اگر شما لاک پشت نوزاد بدستان رسیده باشه با اختلاف یک یا دو ماه می تونید سنش را خودتون حدس بزنید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
من الان بیشتر بهش کاهو هویج میدم + پلت غذای اصلیش کاهو شده
MiladicA- همکار گفتگوی لاک پشتی
اما اصلا سبزیجات نمی خوره ، فقط میگو میخوره
لاکی من برکه ایه ، میشه کاری کرد که سبزیجات بخوره ؟
shadi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
سریعا میگو را بذارید کنار. لاک پشتهای میزان کلسیمی دوبرابر فسفر دریافتی احتیاج دارند. این کار شما در طولانی مدت باعث نرمی لاک و از بین رفتن اندامهای درونی می شه که گاهی درمانشون امکان ناپذیر بوده و هم برای شما و هم لاکی مشکلات ایجا دمی کنه. به نظر من سریعا میگو را قطع کنید و بهش پلت بدید و در اولین فرصت براش ماهی خوراک تهیه کنید بگونه ای که لاشه کامل ماهی را بخوره که کاملترین غذا برای لاک پشتهاست.
حتما ازعطاری براش کف دریا تهیه کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید و بهش بدید که بخوره تا کلسیم مورد نیاز لاک و استخوانهاش تامین بشه. ابتدای غذای اصلیش را اصلاح کنید و بعد برید سراغ عادت دادنش به سبزیجات که اون هم کار دشواری نیست و کمی صبر و ابتکار می خواد.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
هر ماه نزدیک 1 سانت رشد کرده؟!!!!!!
باید دید وقتی به دنیا میان چند سانت اند!!!!!!
mary- کاربر خوب لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی