تورم و بسته شدن چشمها وغذا نخوردن
تورم و بسته شدن چشمها وغذا نخوردن
میخواستم بدونم اولا چه جوری چشمهاشو باز کنم و بعد هم چه جوری درمانش کنم، تتراسیکلین چشمی و پماد ویتامین آ هم روی چشمش ردم اما فایده نکرده
لطفا کمکم کنید
مرجان- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: تورم و بسته شدن چشمها وغذا نخوردن
متاسفانه این مشکل بسیاری از افرادی هست که با تغذیه صحیح لاک پشت آشنا نبودند و بعلت تغذیه اشتباه لاک پشت دچار بیماری میشه که نمونش که مشکلاتشون را مطرح کردند در فرم کم نیست.
اگر تهران هستید من توصیه می کنم که پیش دکتر معماریان برای معاینه ببرید. ضمنا اگر هنوز غذا می خوره و اشتها داره غذاش را اصلاح کنید. لاشه کامل ماهی، پلت و کف دریا از مهمترین موادی هستندکه باید به لاک پشت داده بشه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
shima- کاربر متوسط لاک پشتی
تا الان بهش میگو میدادم اما این آخریا دیگه نمیخورد از حالا به بعد بهش چی بدم خوبه؟
یکی کمک کنه!
مرجان- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
پماد ویتامین آ واقعا موجزه می کنه بعد از نهایت 1 هفته استفاده مکرر روزی 3 یا 2 بار کاملا خوب میشه البته غذا و آب ش را همان طور که دوستان گفتند در شرایط ایده ال قرار دهید
چشم چپ لاکی من هم اینطور بود باورتون نمی شه با تنها یک بار استفاده چشمش را باز کرد و بعد از چند روز حاله سفید هم بر طرف شد
اگه سریع شرایط را محیا نکید و پماد را استفاده نکنید ممکنه خدای ناکرده چشماش را از دست بده و چون غذا را نمی بینه از گرسنگی بمیره!!! خواهشا سریع رسیدگی کنید
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
بیماریهای چشم لاکپشت مانند بسیاری دیگر از بیماریها بسیار متنوع هستند و این بیماریها می توانند علائم یکسان داشته باشند. در شرایط کنونی با توجه به شرایط نگهداری و تغذیه غلط تعدادی از این بیماریها شایعتر هستند و به همین دلیل چند درمان بهتر جواب می دهند ولی حتما در صورت بروز هر مشکل به دامپزشک مراجعه کنید تا با تشخیص دقیق مشکل درمان مناسب انتخاب شود و با خود درمانی فرصت را از دست ندهید. در ضمن از دوستان خواهش می کنم توصیه های داروئی، دز و میزان تجویز نفرمایند.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
» بسته شدن چشم لاكپشت و غذا نخوردن و پوسته شدن لاك
» مالش چشمها توسط لاک پشت
» بیرون زدگی چشم ماهی
» تورم و التهاب در قسمت زير و بغل قرمزيه گوش لاكپشت