بیرون زدگی چشم ماهی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها
تورم چشم پرد فیش
oskar- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: بیرون زدگی چشم ماهی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/18/2010, 02:37 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
این ماهی تون احتمال داره که با ماهی های دیگه که تو آکواریومتون هستند درگیر شده باشه و یا به دلیل برخورد با اجسام موجود تو آکواریومتون این مشکل پیش اومده باشه. اگر دلیلش عفونت باکتریایی باشه میتونید امیدوار باشد که با آنتی بیوتیک خوب بشه. اگر هم به خاطر اینکه با ماهی های دیگه جنگیده باشه یا با اجسام موجود در آکواریومتون برخورد کرده باشه میتونید با یه مقدار نمک یه کاری کنید که بیماری یه کم جلوی پیشرفتش گرفته بشه.
احتمال بعد اینه که ماهی شما دچار بیماری گس بابل یعنی اینکه تو خونش الان حباب های گاز هست شده باشه.
به نظر من احتمال اینکه این بیماری باشه بسیار زیاده. خب حالا به چند سوال من پاسخ بدید تا به یه نتیجه درست برسیم
1-وضعیت استحکام فلس ماهیتون چطوره؟ مثلا اگر به طور طولی انگشتتون و رو بدن ماهی بکشید صدای خش خش میاد یا اینکه فلس ها استحکام ندارن و پوست و میشه دید؟
2-ماهی شما روی آب شناور میمونه؟
3- به سختی حرکت میکنه؟
و فاکتور های دیگه که برای اطمینان نیاز به آزمایشگاه داریم
به این چند مورد هم که میگم دقت کنید. حتما فیلتر اینترنال دارین. کامل فیلترتون و توی آب قرار دادین؟ نباید سر فیلتر بیرون از آب باشه. دمای آبتون چند درجست؟ ممکنه سرد باشه با بخاری به دمای اتاق برسونیدش. در ضمن مکان آکواریومتون چی؟ کجاست؟ در معرض نور خورشید قرار داره یا نه؟ نباید مستقیم نور خورشید بهش بخوره. آب آکواریومتون و چند وقت به چند وقت عوض می کنید؟ میخوام بگم که نباید آب آکواریومتون پر از گاز بشه مثلا از نیتروژن اشباع بشه و باید در رنج مناسبی باشه
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
مواردی رو که در پست قبلی اشاره کردم رعایت کنید تا کمتر با چنین مشکلی روبه رو شوید. به نظرم ماهیتون دچار گس بابل شده بود و با آنتی بیوتیکی که بهش دادین بهتر شده.
موفق باشید دوست عزیز
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
بیرون زدگی چشم ماهی
این اولین بار بود که چنین چیز را در یکی از ماهیان خودم می بینم. در حال حاضر این ماهی را جدا کردم و در قرنطینه نگه می دارم. فکر می کنم این بیماری را در اثر سن زیاد و ضعیف شدن گرفته باشد. در حال حاضر سایر ماهی هام را زیر نظر دارم تا اگر در آنها نیز این مورد شکل گرفت، آن را در قرنطینه قرار دهم. مطلب زیر را هم در این مورد پیدا کردم. اگر مورد دیگر هست به من تذکر بدین :
بیماری بیرون زدگی چشم و شیوه های درمان(Pop Eye or Bubble Eye)
بیرون زدن چشم نوعی بیماری باکتریایی است که معمولا در شرایط استرس،تغذیه بد،آب کثیف یا بیماری های انگلی و ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن ماهی بروز میکند.عامل این بیماری نوعی باکتری گرم مثبت است
علایم : بیرون زدن یک یا هر دو چشم از حدقه
شیوه های درمان : اضافه کردن 1 قاشق غذا خوری نمک بدون ید در هر 20 لیتر آب به درمان این بیماری کمک میکند
سریع ترین و بهترین گزینه برای درمان بیرون زدگی چشم استفاده از آنتی بیوتیک های وسیع الطیف است. آنتی بیوتیک هایی مانند اریترومایسین ، سیپروفلوکساسین ، استرپتومایسین و نئومایسین سولفات 100% در درمان این بیماری موثرند
250 میلی گرم به ازای هر 10 گالن معادل 37.8 لیتر آب(هر گالن 3.78 لیتر است) دارو باید 7 روز متوالی تکرار شود.قبل از اضافه کردن هر دوز 25 ٪ از آب آکواریوم سیفون شود
در بعضی از موارد بیرون زدن چشم خود ناشی از وجود بیماری های دیگری مانند انگل های پوستی و آبششی یا بیماریی مانند استسقا است.در واقع در این حالت بیماری بیرون زدن چشم نوعی علامت ثانویه است.بیماری اولیه سیستم ایمنی بدن ماهی را ضعیف کرده و ماهی ضعیف شده مستعد آلوده شدن به انواع بیماری های عفونی مانند بیرون زدگی چشم و ... خواهد بود.در این حالت تشخیص بسیار سخت و نیاز مند تجربه فراوان است و در صورتی که بیماری اولیه درمان نشود مصرف آنتی بیوتیک بی فایده خواهد بود.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
امروز ماهی مولی ماده قیمت کردم 12000 تومن!
واقعا مواظبش باید بود!
shinili- دوست گفتگوی لاک پشتی
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
ولی آقای فروشنده گفت تا حالا زاد و ولد نداشته برای همین 12000 تومن نر هم 7000 تومن
shinili- دوست گفتگوی لاک پشتی
» تغذیه لاکپشت با ماهی خوراک (ماهی های کوچک مانند گوپی و مولی و لارو)
» روح ماهی، ماهی های کوچیکتر رو میخوره ؟
» تشخیص شگ ماهی از ماهی خوراک
» خواب، کم خوابی و خمیازه کشیدن در لاک پشتها
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها