کت فیش من بیماری پوستی گرفته
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها
کت فیش من بیماری پوستی گرفته
با اینکه همیشه نهایت دقت و توجه رو به غذا، ویتامین، اکسیژن دهی،بهداشت تانک و فیلتراسیون اون انجام میدم...
مدتی بود که یکی از کت فیشهام نسبت به غذا رغبت نشون نمیداد و همیشه پنهون میشد.دیروز اتفاقی دیدم که پوستش آش و لاش شده !! سریعا قرنطینه اش کردم و دارم با
درمانش میکنم.
چیزی که اصلا متوجه نمیشم اینه که لجن خوارها به آلودگی آب مقاومن و مضافا بر این در تانک من چند ماهی حساس دیگه هم هستن که بسیار سرحالن و هیچ اثری از بیماری درشون دیده نمیشه.
به نظرتون چرا یه همچین اتفاقی افتاده ؟
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
رد: کت فیش من بیماری پوستی گرفته
راستی از تاپ فیلتر راضی هستید؟ و شارک کرمتون با گلدفیش ردکپتون کاری نداره؟
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
نه نداشته
نه نخریدم
بله خیلی ممنون که معرفی کردی
نه نداره امنیت برقراره !
به خدا منگم شما انجل دریایی رو با دیسکس وگلدفیش نگه می دارید کاری باهاشون نداره به نظر من این امکان نداره انجا در یک لحضه باید همش رو شهید می کرد غیر قابل قبول این عقلم اصلن نمی کشه اهان سوخت مغزم دی
با عرض پوزش سیستم نیاز به ریسیت دارد
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
مشکلات ماهی ها گاهی ممکنه گاه به گاه متفوت باشه! این رو همه کسانی که تجربه دارند تا حدودی بهش اعتقاد دارند! بعنی مثلا ممکنه ماهی هایی که همیشه با هم مشکل دارند در یک تامک بدون مشکل با هم باشند! ممکنه این هم از اون موارد باشه! مثلا گاهی ماهی بزرگی با ماهی های کوچک بدون مشکل زندگی می کنه و گاهی تا وارد تانک ماهی های کوچک تر از خودش بشه می زنتوشون! مثال
ونه ای نزدم چون موارد خیلی زیادی وجود داره!
و علت این امر: 1: شرایط تانک و 2: شرایط زمدگی قبلی ماهی ها!
راستی شما دریچه محافظتی واتر پمپ تاپ فیلتر رو گذاشتید؟ امکان کشیده شدن ماهی ها به داخل اون و آسیب دیدن توسط پروانه ها وجود نداره؟ و آیا بخاریتون سالم کار می کنه و مارک معتبر هست؟
درسته ! محل زندگی هابیل، قابیل و زنبیل بود
Afshin_Zavar عزیز ريال فکر کنم قبلا این آکورایوم تراریوم لاک پشت ها بوده! درسته؟
دریچه محافظتی ، نمی دونم چیه ولی خودش یه چیز کوچولو داره که انتهای تاپ فیلتر هست و راه راهه؛ گاهی لجن خوار خودش رو میچسبونه به اون و به نوعی خودش رو ماساژ میده
استی شما دریچه محافظتی واتر پمپ تاپ فیلتر رو گذاشتید؟
مثل همه وسایل موجود ساخت کشور ملعون چینه ! ولی تا حالا که یک نفس کار کرده و شکر خدا همه چیز رو به راهه
آیا بخاریتون سالم کار می کنه و مارک معتبر هست؟
» زخم های پوستی و تیرگی پوست
» گاز گرفته شدن توسط لاک پشت
» گردن لاکیم گاز گرفته شده
» 6 راز طبیعی برای داشتن پوستی نرم، صاف و زیبا
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها