زخم های پوستی و تیرگی پوست
صفحه 1 از 2 • 1, 2
زخم های پوستی و تیرگی پوست
لاک پشت گوش قرمز من که تازه هم خریدمش پوستش خیلی خیلی تیره است
رنگ لاکش سبز پر رنگ و رنگ پوستش هم نسبتا تیره است ، حتی قرمز دور سرش هم قرمز نیست و شبیه قهوه ای تیره است بیشتر
مشکل بعدی هم زخم های زیاد در قسمت مفصل ها و ران لاکپشت هست و یه چند تا زخم کوچک هم زیر پاهاش داره
حال عمومی اش خوبه ، فقط نگرانشم
چه کار کنم ؟ اصلا خوب میشه ؟؟
libra- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: زخم های پوستی و تیرگی پوست
https://2img.net/r/ihimizer/img219/6994/allk.jpg
اینم از زیر لاکش که زخم های دست و پاش خوب معلوم نیست
https://2img.net/r/ihimizer/img139/8529/bot.jpg
این هم از بغل ، قرمزی گوشش رو ببینید
https://2img.net/r/ihimizer/img214/6140/leftvum.jpg
وافعا هر کس میددش عاشقش میشد ، از بس که خودشو لوس میکرد و بازی میکرد و معاشرتی بود ، اما متسفانه من اون زمان اطلاعاتی نداشتم از نگه داری این طفلکیا ، تقریبا 7 ماه بدون خشکی و با یک غذای یک نواخت ، با آب کثیف و غیره زنده بود ، اما لاکش نرم شد کم کم و یک روز یه عالمه بازی کرد ، اما فرداش دیگه مرده بود ، کلی افسرده شدم ، توی دستمال پیچیدم و خاکش کردم ( خجالت بکش مرد گنده )
بعد از اون یکی دیگه گرفتم که همیه قهر بود و غذا نمیخورد و کلا بد اخلاق بود ، اونم بعد از یه مدت ( فکر کنم از گشنگی مرد ) که دلم واسه این نسوخت چون خیلی سرتق بود و آدم که میدید دیگه بیرون نمیومد
حالا بعد از 1 سال ، این یکی رو چند روزی میشه که گرفتم
غذا میخوره ، هم غذای ماهی ( از اون دونه سیاه ها ) و هم گیاه میخوره ، میگوی خشک شده هم یه کم میخوره ، اما معمولا میمونه
جاش هم خوبه اینبار ، خشکی داره و میاد استفاده میکنه ، آب بازی هم میکنه ، تحرکش هم خوبه نسبتا
چون نوزاده ، ضعیفه و زخم ها میتونه خیلی اذیتش کنه.
امیدوارم خوب بشه.خدا را شکر که غذا میخوره(گیاه وسبزیجات الان زوده ، بعد از یکسالگی باید اینها را داد)
حالا صبر کنید تا دکتر معماریان هم نظر خود را بگویند.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
طفلی کوچولوئه هنوز ، میزارمش این ور و اون ور ، میره زیر ساله قائم میشه ، توجیبم گاهی میزارمش روی میز کامپیوتر با هم اینترنت گردی میکنیم ، همچین نگاه میکنه
دکتر معماران ، مدد کنین لطفا
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
در مورد رنگ پوست نگران نباش مشکلی نیست و اگر جایگاه و تغذیه اش را درست تغییر بدی کم کم تغییرات خوبی را مشاهده می کنی.
در مورد زخم در عکسها چیز خاصی مشخص نیست ولی اگر زیاد و عمقی باشند حتما احتیاج به معاینه و درمان برای جلوگیری از عفونت دارن در غیر این صورت با بهتر کردن شرایط کم کم خوب می شوند.
از لینکهای سودمندی که وجود دارند برای فراهم کردن تراریوم مناسب استفاده کن. لامپ فلورسنت و یا UVلامپ را فراموش نکن همچنین لامپ هالوژن برای تامین دما و دماهای مختلف جایگاه را فراهم کن. توصیه می کنم برای سال اول زندگی قسمت اصلی جیره را از لارو ماهی یا ماهی های ریز و Mealworms تامین کنید
با تشکر دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
ببینید ، من الان این رو در اتاقی نگه میدارم که نور غیر مستقیم در اون وجود داره و اتاق با نور غیر مستقیم روشنه ، البته میشه بزارمش پست شیشه که نور شدید آفتاب بهش بخوره
جاش هم یه تنگ نسبتا کوچیکه که آبش تمیزه و ساحل و خشکی هم براش گذاشتم و این همش استفاده میکنه
غذا هم که گفتم بهش چی میدم ، گیاه دریایی ، میگو ( که نمیخوره ) و غذای ماهی دونه سیاه
حالا امیدی هست که رنگش شفاف و زنده بشه ؟ مثل این عکس های دیگه که دوستان میزارن ؟ میخوام خوش رنگ و خوشگل باشه
شرایط نگهداری و تغذیه شما مناسب لاکپشت کوچولوی شما نیست. UVbمورد نیاز لاکپشت شما از شیشه عبور نمی کند حتما از لامپ فلورسنت استفاده کنید و برای تغییر جایگاه و تغذیه از لینکهای مربوطه استفاده کنید.
با تشکر
در مورد رنگش چه ؟ رنگش عوض میشه ؟ میشه امیدوار بود که رنگش شفاف و معمولی بشه ؟
تاپیک های تغذیه رو خوندم ، سعی میکنم هویج هم بهش بدم ، یا از این غذا های جدید اگه پیدا کردم
قسمت عمده تغذیه در سن زیر 1 سال بهتر است از لارو ماهی یا ماهی های کوچک باشد.
با تغییر شرایط حتما امیدوار باشید.
با تشکر
خب حالا یه سوال دیگه
من این رو که گرفتم ، لاک پشت های دیگه هم بودن ، همه رنگ های طبیعی داشتن ( یه کمی هم از این بزرگتر بودن )
این هم با همونا زندگی میکرد و با همون شرایط ، این چرا اینطوریه ؟
ویه چیز دیگه ، شاید اشتیاه میکنم ، اما فکر میکنم رنگ قرمز کنار صورتش داره کمی واضح تر میشه (( اگر اشتباه نکنم و شرطی نشده باشم )) یعنی اوضاع خوبه ؟
الان من برای رنگش و شفاف تر شدن رنگ پوستش چکار کنم ؟
و مهم تر از همه صبر داشته باشید ، رنگ پوستش هم درست میشود.
آبش رو هر چند روز عوض میکنم ، خشکی داره ، پماد آ هم واسش خریدم ، ، میزارم گردش و تفریح هم کنه کف خونه ، سر حاله کلا
غذا هم میدم بهش و میخوره ( اما هویج نخورد با اینکه دادم بهش )
حالا چه مدت باید صبر کنم ؟ معلوم نیست ؟
چند ماه باید صبر کنید :m/:
آخه این از اول که خریدمش همینطوری بود ، به من چه ؟
راهی نیست با پماد و اینا بشه رنگشو بهتر کرد ؟ ویتامینه کرد پوستشو ؟
شاید خدا اینجوری آفریدتش ،به جای این همه نگرانی بخاطر ظاهرش به فکر سلامتیش باش و خدا رو شکر کن سلامته و سر حاله.
(الان نوزاده چند ماه دیگه معلوم میشه که شفاف میشه یا نه.
بهش محبت کن و انقدر ایراد نگیر از اون کوجولو
این نوزاده درسته ، اما بقیه لاکپشت هایی که جای این بودن و من اینو برداشتم ، همشون خوب بود رنگشون
منو خدا زد پس کلم و اینو برداشتم
راستش اول یکی دیگه رو انتخاب کردم و اینو یه دختر بچه خوشگل و با نمک ، اون دختره مال منو میخواست و منم اونو دادم به اون و این یکی رو من برداشتم تا قهرمان بازی در بیارم و بچه خوشحال بشه :\s/:
حالا تو شرش موندم ، نمیشه مثل این پیلینگ و اینا براش لوسیون استفاده کرد رنگ پوستش بهتر بشه ؟
> معادله ریاضی لاکپشتی میگه که یک لاکپشت خوشگل و خوشرنگ ، بهتر از یک لاکپشت با همون مزیت ها اما بد رنگه
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» یک زوج سیاه پوست صاحب بچه سفید پوست ومو طلایی شدند
» چيزي شبيه پوست (پوست اندازی لاک پشت)
» پوست انسان بد بوترین پوست در جهان/ چرا حشرات انسان را نیش میزنند
» پنج راه حل برای رفع تیرگی اطراف چشم