سفیدی برفک مانند زیر گردن لاک پشت
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: سفیدی برفک مانند زیر گردن لاک پشت
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
Arezoo- کاربر متوسط لاک پشتی
نبردمش دکتر چون فکرکردم بهتر شده.
حالا درست فکر کردم؟ :[-o<:
اینکه شرایط را مهیا کردید خیلی خوبه. ولی حتما به دامپزشکی که دکتر معماریان معرفی می کنه هم نشان بدید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
MiladicA- همکار گفتگوی لاک پشتی
اما خدا رو شكر لاكي من خيلي بهتره.لكه هاش كوچيك و خشك شدن ، فكر نكنم ديگه نيازي به دامپزشك داشته باشه!
https://lakposhtha.forumfa.net/post.forum?mode=newtopic&f=12
ظاهرا اون سفیدی هایی که لاکی من داشت و کلی نگرانش بودم ولی خدا رو شکر الآن خیلی بهتر شده تو این سایت اینجوری بهش اشاره شده:
Skin Shedding
Shedding is natural and normal for RES. Shedding skin has a thin, wispy and translucent appearance. Most often it is around the neck and the front and rear limbs. It is very easily visible underwater. Excessive shedding is not normal and is usually the result of water temperatures being too high, high protein diets, inadequate basking and fast growth. It could be a symptom of poor water quality or a developing infection. Proper diet and water conditions should be introduced to help avoid this.
پوست اندازی
پوست اندازی برای گوش قرمزا معمول و طبیعیه. پوست انداخته شده شکلی نازک،لایه مانند(اگه اشتباه نکنم!) و مات داره.اغلب اوقات کنار گردن و دست ها و پاها دیده میشه.داخل آب به راحتی قابل دیدن هست.پوست اندازی دائمی طبیعی نیست و معمولا به خاطر درجه خیلی بالای آب ، رژیم های غذایی با پروتئین بالا،نورگیری نامناسب و رشد سریع هست. میتونه نشون دهنده کیفیت بد آب یا عفونت در حال گسترش هم باشه.برای جلو گیری ،رژیم غذایی مناسب و شرایط آب باید فراهم بشه .
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» سفیدی لاک لاکپشت
» عکس لکه قهوه ای درمحل اتصال سربه گردن
» گردن لاکیم گاز گرفته شده
» چرا گردن زرافهها کش آمده است؟!