سفیدی لاک لاکپشت
سفیدی لاک لاکپشت
من هشت ماه پیش یک لاک پشت گوش قرمز خریدم که به تازگی لکه های سفیدی روی لاکش به وجود اومده حتی تمام شرایط براش آماده است ولی نمیدونم چرا لاکش سفید شده
هیوا- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: سفیدی لاک لاکپشت
توصیه میشه :
اولا اینکه لاکپشت بیمار رو به صورت جدا و در شرایط قرنطینه نگهداری کنید( باید در این صورت به طور جداگانه در قرنطینه باشه(اب با عمق کم و دمای اب رو با بخاری ابی 25 درجه نگهدارید)
احتمالا لاکپشتتون دچار زخم عفونی شده . نواحی عفونی معمولا تغییر رنگ میدن(معمولا تا
اندازه ایی سفید میشوند میشود. این اسیب ها گاه ماه ها طول میکشه. کاری که باید انجام بدین خشک و گرم نگهداشتن لاکپشت با پرهیز از گرما بیش از حد برای 18 تا 21 ساعت در روز و روز بعد تمییز کردن نواحی عفونی با بتادین یا محلول(کلرهگزداین(دهان شو هستش)و قرار دادن لاکپشت در هوای خشک و گرم برای 45 دقیقه(هر روز) و قرار دادن لاکپشت در اب تمییز و تازه و اجازه به ان برای شنا نوشیدن و غذا خوردن به مدت 1 تا دو ساعت و بازم تکرار این مراحل به صورت روزانه.
موفق باشید
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
از وقتی که شروع به درمان لاک پشتم کردم لاکش پوسته پوسته شده ولی بااین حال لکه های سفیدی که روی لاکش بود کم رنگ ترشده این پوسته ها به خاطر درمانشه یا یک مشکل دیگه پیدا کرده؟
اگه همونطور که ذکر شد لاکپشت در شرایط دمایی آبی و خشکی(گرم و خشک باشه) ذکر شده باشه( البته با پرهیز از گرمای بیش از حد) پس این شرایط فک نمیکنم جای نگرانی داشته باشه.
دمای اب پائین و حتی بالا باعث آسیب به لاکپشت میشه پس دمای آب برای گوش قرمز حدودا 25.5 و خشکی حدودا 32 تا 35 باشه.
موفق باشید
راستی اگه می شه بگین این اتفاق چه تغییراتی در لاک پشت ها ایجاد می کنه؟
تازه از وقتی که درمان لاک پشتم روشروع کردم سفیدی لاکش کمرنگ تر شده ولی کامل از بین نرفته.
2.لاکپشتتون تقریبا 1 سالشه(5 الی 9 سانت طول لاک صاف لاکپشت بدون در نظر گرفت قوس)
3.پوست اندازی سن خاصی نداره.که مثلا بگیم از چه سنی!!!با گذشت زمان لاکپشت پوست اندازی هایی رو داره!
» سفیدی روی لاک
» سفیدی برفک مانند زیر گردن لاک پشت
» لکه های زیر لاکپشت(کنار نقاشی های زیر لاکپشت)
» کمک به 2 لاکپشت