مسئله ای به نام غذا
صفحه 1 از 2 • 1, 2
مسئله ای به نام غذا
آقای پرهام خان، احتمالا نمیشه یک غذای ارزونتر معرفی کنین که به این لاکپشتهام بدم بخورن؟ آخه اینا هفته ای یکدونه قوطی کوچیک آوافین تموم میکنن، تازه سبزی هم نمیخورن. ریحون فقط میخورن که پیدا نمیشه.
هووووووم... دوستم میگه میخوای سهام عدالت براشون اسم نویسی کن!!!!!!!!
پلیز
:\s/:
تازه مشهد هیچکی اکوافین نداره،رفتم پلاسکو یک چیزی شبیش خریدم اما الان فهمیدم تاریخ مصرف گذشته هست. به هرحال باید بخورنش چون فعلا غذایی ندارن.
:>#(:
مرسی
sin1985- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: مسئله ای به نام غذا
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اما هویج وع معده شونو بهم میزنه،ماهی هم خوب مامانم نمیذاره بهشون بدم چون گناه دارن. ماهی خوراک راستی چی هست؟
هووووم... عمرا که کف دریا بخورن،در ضمن من همش بهشون غذا نمیدم،اونا رگ خواب مامانمو بدست اوردن و یک لوس بازیهایی براش درمیارن که مامانم دور از چشم من بهشون غذا میده و به من میگه سنگدل اینا گرسنه هستن.
ماهپشت وقتی گشنشه ، بهش میگی دستتو بده،دستشو میذاره تو دست آدم و میذاره تو آب راش ببری. کلا موجود تو دل برویی هست. فقط جدیدا خیلی بو میدن!
خیلی ممنونم از کمک و راهنماییتون. من همیشه به کتاب آقای فر هم مراجعه میکنم.
ماهی خوراک ، ماهی زنده است ، از آکورایوم فروشی های می توانید تهیه کنید و یا بخ جای اون ماهی زنده را بدهید!
apb:
ماهی خوراک ، ماهی زنده است ، از آکورایوم فروشی های می توانید تهیه کنید و یا بخ جای اون ماهی زنده را بدهید!
خب جفتش که شد ماهی زنده !؟؟!!
ببخشیدااا منظوری نداشتم
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
آرین جان
ماهی خوراک را که همانطور گفتند از آکواریومی می شه تهیه کرد که بسته به مغازه، قیمتهای مختلفی می دهند از دانه ای 20 الی 25 تومن یا حتی بیشتر. این در مورد لاک پشتهای بزرگ شاید مقرون به صرفه نباشه. خیلیها ماهی ها را بعد از گرفتن به طور زنده در آکواریوم یا ظرفی نگه می دارند و هر بار تعدادی برای لاک پشت می اندازه تا شکار بکنه و بخوره و بعضی ها فریز می کنند (مثل خودم).
منظور از ماهی زنده را، ماهی زنده زا بوده. مثل گوپی و مولی که شما یک جفت خریداری می کنید و در آکواریوم نگه داری می کنید و هربار یک عالمه لارو ماهی برای شما به وجود می آورند که آنها را می توانید بدهید لاک پشت بخوره.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
آرین خان ، اشتباه تایپی بود ، به بزرگواری خودتون ببخشید!
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
چرا نمی روید سراغ ماهی خوراک؟
گوپی و مولی رو میشه تو آکواریوم لاکپشتها نگهداری کرد؟
sin1985 عزیز شما که مرغ می دهید ماهی هم به همونصورت. چه اشکالی داره. ضمن اینکه این قانون طبیعته.
در ضمن کف دریا را سعی کن حتما بدی. عادت می کنند. یکبار یک تکه خیلی کوچک پوست سخت کف دریا را بده ببین تمایلی نشان میدن یا نه. بعدا از خود کف دریا استفاده کن. یا اونها را به خون گوشت مرغ یا ماهی آغشته کن.
البته مارکی منم اصلا اهل سبزیجات نشد. فکر کردیم یکسالگیش را رد کنه میخوره اما انگار نه انگار.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
من میتونم از پودر ماهی های مختلف که هست و اغلب به ماهی گوش خوارا داده میشه بگیرم ؟
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f9/topic-t720.htm
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
SAEED- کاربر متوسط لاک پشتی
سبزیجات دیگه منظورتون ریحان، هویج، کدو سبز یا دیگر سبزیجاتی هست که فقط گاهی برای تنوع استفاده میشن؟ اگر اینطور هست ایرادی نداره اما بازم خیلی کم در برنامه غذاییش قرار بدید و مدتی از طعم دهنده هایی مثل دل و ماهی فقط برای بو دار کردن و به اشتها آوردن می تونید بهره بگیرید (از خود دل اصلاً استفاده نکنین) و بعد از عادت کردن به خوردن سبزیجات این روش رو کنار بگذارید
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
یه سوال دوستان میشه 2-3 روز تو هفته ماهی خوراک به لاکیم بدم؟
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2