عکسهای بنفشه آفریقایی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
عکسهای بنفشه آفریقایی
این عکس 3 تا از بنفشه های من هست که در حال حاظر گل داشتند . چند روز پیش گل بقیشون تمام شد فکر کنم تا 2 هفته دیگه دوباره به گل بشینن.
این عکس مسن ترین و بزرگترین بنفشه آفریقاییم که تقریبا 5 سالشه و تا 2 روز دیگه گل هاش باز میشه
اینم یکی از زیباترین بنفشه هام که غنچه هاش دارن باز میشن این گلهای قدیمیش هست
این یکی رو هم خیلی گل هاش رو دوست دارم اما بازم به خاطر تنبلی دیر عکس گرفتم و آخرین گلش هست
farhad razavi- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: عکسهای بنفشه آفریقایی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
و یک سوال، به نظر شما آب آکواریوم ماهیان (که دارای آمونیاک و نیترات و نیتریت است) می تواند برای گلدان مانند کود عمل کند؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من در این حد میدونم که بنفشه بو نداره.
آقای رضوی بنفشه من حدود 3 هفنس که اومده خونه ما الان گلاش ریخته و غنچه هاش دیگه باز نشدن. ولی برگ اضافه میکنه. دلیلش چیه؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
جواب سوالات دوستان عزیز رو به ترتیب میدم
سمیر عزیز
کلا بنفشه رو نمیشه در باغچه نگاهداری کرد چون دمای مناسب رشد بنفشه دماییست که شما در آن احساس راحتی میکنید. در گلدان نگاهداری میکنم که البته این بنفشه در تراریوم مخصوص نگاهداری میشه و از خاک مخصوص بنفشه استفاده میکنم.
جناب محمدفر عزیز
گل های بنفشه بو ندارند و فقط داراری رنگ و زیبایی هستند. در مورد آب آکواریوم تا حالا این قضیه رو امتحان نکردم اما شاید برای برخی گیاهان مفید باشه و جواب بده(البته میگم من امتحان نکردم) اما برای بنفشه به دلیل حساس بودن کمی ریسک دارد.
نیلوفر عزیز
باید ببینی چه چیزی خیلی متفاوت در نحوه نگاهداری شما با جایی که خریدی وجود داره! تغیر دمای زیاد؟ تغییر نور زیاد؟
معمولا بنفشه رو زمانی که میخرید و غنچه داره در مکان جدید غنچه باز میکنه اما بعد از خشک شدن گلها ممکن است مدتی طول بکشه تا دوباره غنچه بده حتی تا 5 ماه که این بستگی به شرایط نگاهداری شما داره اما اینکه چرا غنچه ها باز نشده جای تعجبه!! از طرفی به گفته شما گیاه برگ میده که یعنی وضعیتش مطلوبه . پیشنهاد میکنم از کود گلدهی مخصوص بنفشه آفریقایی استفاده کنید و منتظر بمانید تا ببینیم بنفشه شما به گل مینشینه یا خیر.
پرهام جان از لطفت بسیار ممنونم.
باز هم اگر سوالی بود درخدمتم .
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
حتما به پیشنهادتون عمل میکنم. ممنون از راهنماییتون
واقعا عاليه فقط كاش مگفتين كه اندازه بفشه هاتون چقدره؟يعني قطرشون دايره برگاشون فكر كنم سايز بنفشه رو اينجوري ميگن نه؟قطر دره اي كه برگا تشكيلمي دهند ميشه سايز بنفشه درسته؟
طفلي بنفشه اينقدر رنگ و رو رفته شده روش نمي شه عكسش اينجا بزاره بزارن يزره حالش بهتر به حتما ميارمش.
فعلا اين عكس 2 هفته پيششه الان يزره تحليل رفته ولي كم كم با محيا ن شرايطش حالش هر ميشه
http://a.imagehost.org/view/0636/01_19
يه سوال سن بنفشه رو چوري ميشه حدس زد؟
از ي اندازه اش؟آخه شايد شرايطش خوب بوده و خوب رشد نكرده بشه
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
2 تا از بنفشه ها دوباره به گل نشستن گفتم عکسشون رو بزارم.
امیدوارم خوشتون بیاد
بنفشه دومتون خیلی خوش رنگه. امیدوارم همیشه سر حال بمونند
البته توي بخش فضاي سبز خانه ما هم عكساشون هست ولي چون قراره اينجا يه كلكسيون از عكس بنفشه ها داشته باشيم اينجا هم ميارمشون اميد وارم توسط مديران سايت باز پاك نشه
اين كوچكترين بنفشه ام هست
اينم تصويرش از بالا
اينم بنفشه متوسطه عاشق برگاي كنگره ايشم
تصويرش از بالا
حالا بنفشه ي قديمي خودم
یه سوال . توی عکس آخر که بنفشه قدیمیتونه چطوری برگاش برق میزنه؟ برگای بنفشه من پرز داره. مربوط به نوع بنفشه است یا دلیل دیگه ای داره؟
من اينجا تازه خاك بنفشه مو عوض كرده بودم و برگاش خاكي شده بود بعد با پنبه ي گوش پاك كن مرطوب روي برگاش كشيدم و برگاش حسابي برق افتاده بود از طرفي هم اينجا چون نورش كم بوده رنگ برگاش كمرنگ شده بوده و حسابي توي عكس روشن شده دليلش شايد اينم باشه.و اين بنفشه ام پرزاش خيلي كمتر از بنفشه هاي ديگه مه نمي دونم چرا؟
فكر نكنم اين پرزا مشكل باشه احتمالا به نوعش بستگي داره اگه واقعا پرزاش به نيم سانت مي رسه حتما يه نوع بنفشه است كه من قبلا يه نمونه ديدم ولي پرزاي اون نيم سانتي نبود ولي خيلي پشمالو بودمن يه برگ ازش مي خواهم براي قلمه زدن و مي تونم براتون قلمه هاي بنفشه هامو بيارم آخه من دارم انواع بنفشه هارو جمع مي كنم .شايد زياد شدن پرزها مال عامل خاصي باشه مثل اينكه بنفشه ها هرچي نورشون بيشتر باشه گلهاشون پر رنگ تر ميشه.
حتما يه عكس ازش بزارين باشه؟
مشکلی هم از لحاط دادن برگ ندارم . عکسشو که گذاشتم اگه خوشتون اومد بهتون میدم.
:\m/:
نيلوفر جان به نظر من بنفشه شما سالمه پرزهاشام طبيعيه.
رنگ پر رنگ برگاش يعني نورش خوبه آخه منكه بنفشه ام مدتي كم بود نور داشت برگاش سبز روشن شده بود و الان دوباره برگها دارند تيره مي شوند.
پرزهاش كاملا طبيعيه.ولي نمي دونم چرا پرز گلهاي من كمتره.
و اينكه بنفشه تون از يك طرف نور خورده و برگهاش كج رشد كردند و مر كزيت برگها از بين رفته
امروز رفتم یه بازارچه که وابسته به شهرداری بود(این بنفشه رو هم از اونجا گرفتم). بنفشه های این مدلیش تموم شده بود و بنفشه های مینیاتوری داشت. به نظرم قشنگ بودن ولی دیگه خیلی کوچیک بود . شما دیدید از این مدل بنفشه؟
چيزي در موردش نشنيده بودم حتما بايد خيلي كوچيك باشند چه جالب
آخه مدتهاست دنبال یه گلدون قشنگ برای نگهداری توی آپارتمان میگردم
دوست دارم گل داشته باشه و در ضمن توی شرایط آپارتمان هم مشکلی براش پیش نیاد
به نظرتون بنفشه مناسبه نه؟
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
بنفشه من جدیدا برگ میده ولی گل نه. دیروز بهش کود گلدهی دادم ببینم تاثیر داره یا نه.
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» مرغ عشق آفریقایی - African lovebird
» توریست آفریقایی طعمه کوسه شد
» تصاویر دیدنی یک روز زندگی میمونهای پوزه دراز آفریقایی
» عکسهای تولد اسب