انواع گیاهخواران
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی زندگی :: گیاه خواری "گامی به سوی تندرستی و مهرورزی به جانداران" :: گفتمان گیاهخوار (مقاله ها و پرسش و پاسخ)
انواع گیاهخواران
vegans
1) گیاهخواران کامل که هیچ نوع گوشتی نمی خورند و از هیچ محصول حیوانی مانند شیر ، تخم مرغ ، عسل ، چرم ،ابریشم و پوست استفاده نمی کنند
lacto vegetarians
2) گیاهخواران لبنی یا lacto vegetarians که گوشت و تخم مرغ نمی خورند ولی از شیر و لبنیات و انواع گیاهان استفاده میکنند.
Ovo vegetarians
3) گیاهخواران تخم مرغی که گوشت و لبنیات نمی خورند ولی از تخم مرغ و انواع گیاهان استفاده میکنند
Lacto ovo vegetarians
4) گیاهخواران لبنی-تخم مرغی که گوشت نمی خورند ولی از شیر و تخم مرغ و انواع گیاهان استفاده میکنند.
البته هرکدام از گروههای بالا ممکن است خام گیاهخوار باشند. خام گیاهخواری یعنی تغذیه از گیاهانی که پخته نشده باشند. خام گیاهخواران معتقدند تنها غذای سالم و طبیعی انسان غذای گیاهی و خام است. چون در طبیعت همه موجودات غذای خود را به صورت خام مصرف میکنند. و تنها انسان است که غذای خود را میپزد. و به همین خاطر به انواع بیماریها مبتلا میشود. آنها معتقدند غذاها بعد از پخته شدن بیشتر خواص و آنزیمهای خود را از دست میدهند و از حالی طبیعی خود خارج میشوند. و ما فقط جسم بی خاصیتشان را به عنوان غذا مصرف می کنیم.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
رد: انواع گیاهخواران
اما یک سری مقاله خوندم که بیشتر مصمم شدم.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
ولی خدارو شکر خونواده من از بچگیم به این قضیه عادت کردن و الان مشکلی ندارم :[-o<:
اما موفق می شم، حتماً :\m/:
رونيا جان اصلا سخت نيست اگه ميخواي موفق شي اولش اصلا به كسي نگو كه داري گياه خوار ميشي !
Paris- دوست گفتگوی لاک پشتی
من یه سوال واسم پیش اومد. تخم مرغ رو چرا نباید خورد؟
البته به این شک ندارم که انسان با دخالتهاش در همه موارد روند اصلی اون موضوع رو از بین برده. و اگر این موضوعی که گفتم اشتباه باشه یا تادیده بگیریمش حرف شما درسته و تخم مرغ هم یه موجود زندست.
من خوشبختانه بیش از3 ماه از وگانیستم می گذره. خدا رو شکر از لاکتو وجترینسیم از اول تیر شروع کردم و تا 25 شهریور لاکتو بودم و از اون مو قع تا حالا وگن هستم. امیدوارم روزی بتوانم ارگانیک وگن بشم چون به ندرت محصولات ارگانیک در ایران به غیر از بعضی روستاها پیدا می شه برای همین مجبورم که محصولات غیر ارگانیک هم بخورم.
توصیه من به نیلوفر و الناز و پریسای عزیزم اینه که هر چه سریع تر وگن شوید. در مورد تخم مرغ پریسا کاملاً درست می فرمایند و نباید خورده شود و من تحت فرمایشات استاد اعظم چینگ های این کار را در ابتدا کردم. راستی اگر به ماهواره دسترسی دارید اوقات فراغتتان را با شبکه جهانی سوپریم مستر پر کنید و به سخننان گران بهای استاد اعظممان گوش دهیم.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
برای نمونه از لباسهایی که با پوست حیوانات تهیه شده اند به هیچ وجه استفاده نمیکنند.
البته این کار بسیار پسندیده و اخلاقیست چون من صحنه پوست کنی حیوانات را دیدم به شدت دگرگون شدم و تا چند روز حال خیلی بدی داشتم.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
محصولات لبنی حاوی چربی های اشباع شده و کلسترول می باشند.تحقیقی در سال 2007 که بر بزرگسالان 60 سال یا مسن تر انجام شد و در مجله امریکای " تغذیه درمانی" منتشر شد، کشف کرد که رژیمی با محصولات لبنی زیاد، احتمال بروز سرطان را تا % 300 افزایش میدهد.
کلسیم موجود در سبزیجات برگدار سبز بهتر از کلسیم موجود در لبنیات، جذب بدن میشود.
یک فنجان کلم یا شلغم تازه، 2 بسته جو پخته، دو سوم فنجان توفو یا بروکلی، هر کدام به اندازه یک فنجان شیر گاو، کلسیم دارد.
منبع: www.vegan.blogfa.com
خام گیاهخواری چیست؟
در این روش تغذیه گوشت و لبنیات و فرآورده های آن و تخم مرغ به هیچ نوع و صورتی مصرف نمیشود. خام گیاهخواری از مواد محرکه مانند قهوه ، چای ، الکل یا سیگار خودداری میکند و آنها را به کار نمیبرند. غذای آنها شامل انواع میوه جات ، سبزیجات و سالادها ، آجیل و خشکبار ، انواع جوانه ها و مواد قندی مثل عسل کشمش ، خرما ، انجیر و شکر قهوه ای و غیره است که به صورت خام و طبیعی مصرف میکنند که میتوان آنها را به صورت غذاهای ترکیبی درآورد و مورد مصرف قرار داد.
البته لازمه این نکته رو بگم که خام گیاهخواری کاملا با گیاهخوار خامخوار فرق داره. فرقشونم در اینه که انگیزه اصلی گیاهخواران اینه که نمیخوان در زندگی حیوانات دخالتی بکنند و به اونا آسیب برسونند. و در اصل به خاطر حمایت از حیوانات به این رژیم غذایی رو میارند.
ولی انگیزه اصلی خامخواران سلامتیه.
چون بعضی مواد غذایی با پخته شدن از ویتامین ها و ارزش غذاییشون کم می شه اما معده های ما فکر نمی کنم کشش این کار رو داشته باشه. خیلی سخته!
گیاه خواری که کاملاً درست و علاوه بر حمایت از حیوانات در سلامتی انسان نقش مهمی داره.
ممنون از توضیحاتت
اگه دوستان علاقه داشتن میتونم برنامه های غذاییشو واستون اینجا قرار بدم.
خواهش میکنم رونیا جون.
» پاسخ به پرسشهای رایج گیاهخواران (بانو ذرین آذر)
» گیاهخواری و سلامتی
» تصاویر کیک های زیبا
» انواع خر
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی زندگی :: گیاه خواری "گامی به سوی تندرستی و مهرورزی به جانداران" :: گفتمان گیاهخوار (مقاله ها و پرسش و پاسخ)