پمفلت لاک پشتی
صفحه 4 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: پمفلت لاک پشتی
البته چند نفر به من گفته بودند که سنگ فروشی دم در لاک پشت داره، منتها من از نگاه عاقل اندر سفیه فروشنده اش ترسیدم که بپرسم آقا وسط اون همه سنگ لاک پشت داری؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
من تصادفا چند روز پیش گذرم به یکی از آکواریومیهایی که برگه های راهنمای نگهداری از لاک پشت را داده بودم، افتاد. در مورد برگه ها سوال کردم گفتند که بله به خریداران لاک پشت دادیم و استقبال اونها هم خوب بود.
راستی اون سنگ فروشی دم در میلاد نور خیلی آدم بی فکریه
فقط به فکر فروش لاکیاشه!
من چند ماه پیش رفتم لاکیاشو ببینم دیدم تقریبا 90% لاکیا لاکشون مشکل داره و بی حالن! بهشون خیلی کم غذا میده که کوچیگ بمونن تا فروشش برن
وقتی هم بهش گفتم این کارتون ظلم بزرگیه عصبانی شد و بد برخورد کرد
دیگه ازون در رد نشدم چون حرفم تاثیری نداشت و حرص میخوردم
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
شما اگر دیدید که اون سنگ فروشیه لاک پشت می فروشند پس لطفا زحمتش رابکشید. چون من خودم ندیدم با اینکه چند نفر بهم گفته بودند روم نشد ببرم بهش بدم ولی به آکواریومی میلاد نور دادم.
محمد عزیز
خوب شما باید اول محلی که لاک پشت می فروخت و نزدیکت بود را شناسایی می کردی بعد تکثیر می کردی. گرچه با نزدیک شدن عید احتمالا دست فروشهای لاکپشت فروش هم زیاد میشن که می تونی اونها را بدی.
از آقا پرهام خواستم که برام بفرستن
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
salma_007
عزیز ، به زودی برای شما هم ارسال می کنم!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
لطفا برای من هم حتما بفرستید.
من چند روز پیش پلاسکو بودم لاکپشت ها شرایط خیلی بدی داشتند لطفا زودتر به پلاسکو هم این متن ها رو ببرید.یه موضوع دیگه که باید توجه کرد اینه که باید با زبان و فرهنگ فروشنده ها باهاشون برخورد کرد تا بپذیرند ؛ نصیحت و توبیخ این جور افراد که حیوانات رو اسکناس می بینند تنها نتیجه ی عکس میده.
راستی نزدیک های عید به کسانیکه این لاکپشت ها رو کنار خیابون میفروشند هم توجه کنید.
واقعا ممنونم امیدوارم همه موفق باشیم.
اين مطلب آخرين بار توسط شهرزاد در 2/20/2010, 07:04 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
شهرزاد- کاربر متوسط لاک پشتی
شهرزاد- کاربر متوسط لاک پشتی
لطفا یک نسخه از پمفلت را برای دوست خوبمون Samantha ایمیل کنید.
لطفا اگه میتونید به اون ها هم بدید.
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
(این کار به منظور دسنرسی راحت تر به پمفلت انجام شده است)
spider عزیز ، خبرتون می کنم!
محمد عزیز ، کاربرانی که اون طرف های هستند باید اعلام آمادگی بکنند!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
قابل توجه دکتر بیهقی آینده[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة] به اون آقا گفتم بزودی برای سمندرهایتان هم برگه های راهنمایی میارم :cheers:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
من با طرح پمفلت موافق بوده و هستم ولی باز هم می گم که اثر کتاب و راهنمایی که کتاب دارد (با 120 صفحه اطلاعات)، قطعا از پمفلت خیلی بیشتر خواهد بود. برای همین ترجیح می دم، پمفلت و کتاب هر دو با هم عرضه شوند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
مگه اون کتاب دکتر است؟
خالا بهش غذا و کتاب را هم میگم که اگه خواستید بیارم (اگه قبول کرد با آقا پرهام هماهنگ میکنم :cheers:
چه عالی که قبول کرده. اگر خواستی من هم تکثیر میکنم چون می خواد به شعبه های دیگرشون بده.
اگر تنها بودید بدم نمیاد باهاتون بیام ببینم این سنگ فروشی کدومه. خیلی دلم می خواد سمندرهاشو ببینم.
البته مرد خیلی مغروری بود و اجازه نمیداد خیلی حرف بزنم[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة] (آخرش هم گفت ببینید من تجربی حرف میزنم و شما علمی منم گفتم من دو سال تجربه نگهداری با علم را دارم و ...[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة] خلاصه دیگه هیچی نگفت و فهمید واقعا ما گروه عظیم و فعالی هستیم [وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
در مورد غذا و کتاب هم قبول نکرد براش ببرم
سمندرهاش 10000 تومن بود و بهش گفت برای سمندرها را هم میارم (آقا پرهام نزدیک عید فروش این کوچولوها بیشتر میشه، فقط چند خط[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 2/25/2010, 16:11 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 4 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» پس زمینه ی لاک پشتی موبایل برای اعضای"گفتگوی لاک پشتی"
» آزادي لاكپشت گوش قرمز
» مخفیگاه لاک پشتی
» آمار لاک پشتی