پمفلت لاک پشتی
صفحه 6 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: پمفلت لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
ممنون. یکی از مزایای این سایت این بود که من فهمیدم چقدر به حیوانات علاقه مند هستم.
راستی مریم جان هم خیلی زحمت کشیدند این چند روز.
فکر کنم من و مریم اگر مسئول بازاریابی و تبلیغات فروم بشیم، چند ماهه کولاک می کنیم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
منظورت اینه که خودمون وب لاگ بزنیم؟ می دونستی که توی گوگل وقتی سرچ می کنی سایتهایی اول میان که کاربرهای بیشتری بهشون مراجعه کنند.
سایتهای خیلی کمی راجع به لاک پشت اطلاعات دارند. توی گوگل به محض اینکه لاک پشت را بزنی، فرم گفتگوی لاک پشتی جزو چند تا لینک اول هست و مطمئنا مخاطب روش کلیک می کنه که یک سر بهش بزنه.
من فکر کنم اگر این فرم را هرچه پربارتر کنیم کاربرای بیشتری سر می زنند.
تعداد هم اگر بره بالا کاربران اینترنتی که دنبال اطلاعاتن دچار سر درگمی میشن Admin های محترم سایت اگر زحمت بکشن و مطالب رو پاکسازی کنن خیلی بهتر میشه...چون الان هم خیلی مطالب در بخش ها یا تاپیک هایی هست که کسی برای گرفتن جواب به اونجا رجوع نمیکنه...
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
من یک نظر دیگر دارم. من می گم مطالب و تاپیکهای قبلی حتی اگر تکرار هم شدند باشند بهتره. یک جور هویت فرم هستند. من خودم گاهی که دنبال مطلبی هستم کل اونها را می خونم. تغییر نحوه سوالات، جهت دار شدن و خیلی مسائل دیگر از نکات جالبی هست که طی روند فعالیت فرم می شه با خوندن تاپیکهای قدیمی به جدید بهش دست پیدا کرد.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
در اون تاپیکی که من زدم برای اکواریومی که ساختم عکسهاش رو گذاشتم بسیار سوالات پرسیده شد و جواب داده شد....که اگر کسی بیاد در سایت هیچ وقت در قسمت عکس دنبال اون مطلب نمیره ..و حالا خود من به شخصه دوست ندارم برای هر موضوع کوچکی تاپیک بزنم و سایت رو شلوغ کنم برای همین مجبورم در تاپبک دیگری سوال کنم...برای این گفتم اساتید پاکسازی کنن...ولی من با شما موافقم در کل
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
خوشبختانه همراهم چندتا پمفلت داشتم که به فروشنده دادم، شاید فروشنده آگاه بشه و غذای بهتری به لاک پشت ها بده.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی