چند سوال راجع به همستر
صفحه 4 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: چند سوال راجع به همستر
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشین جبران میکنم
love animals- کاربر خوب لاک پشتی
يك طرح ديشب به ذهنم رسيد و طرح اوليه اش رو اتود زدم لطفا پيشنهاد بدين
اين طرح در ابعاد 70×35 هست و ارتفاع هر طبقه15 سانت هست كه طبقه آخر كه اتاق خوابها هست10سانتي متره كه كلا ارتفاع ميشه55سانتي متر.
فقط لطفا دوستاني كه تجربه دارند بگن اگه من از mdfاستفاده كنم هامستر ها ديوار قفس رو مي جوند و اونو سوراخ مي كنند و بيرون ميان؟
براي جلوي درب قفس از شيشه استفاده كنم يا طوري مرغي؟
براي اون لوله ها مي خوام از لوله هاي پلاستيكي استفاده كنم براي بالاي هود استفاده ميشه
لطفا كمك كنيد اين طرح مناسب هست يا نه؟؟
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
یه راخه حل پیشنهاد می دم: هر طبقه در جلوی اون سبیقه یه تکه از بدنه پسبونده بشه و به اندازه مثلا 5 سانتی متر یا کمی بیشتر بالا بیاد! درسته که از لجاظ دید ظاهری کمی دید کمتر می شه ، ولی این مشکل حل می شه! اگبته بقیه هم نظر بدن ، می تونه خیلی بهتر بشه! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
لوله هایی که طبقات را به هم متصل می کنند باید مورب باشند.
تمیز کردن بستر در این جایگاه دشوار است
لوله هایی که شما نامبردید به راحتی توسط هامستر جویده می شوند
پیشنهاد: از طبقات پلاستیکی (کشوهای پلاستیکی) که در بازار فروخته می شوند (شفاف آنها) استفاده کنید. من این کار را کردم و خوب جواب داده.
با درود
از طبقات پلاستيكي براي ديواره ها استفاده كنم؟؟؟يا تونل ها؟؟
تونل ها رو مي تونم با لوله پليكا بسازم؟
مي دونم زمانتون محدوده ولي خيلي كنجكاو شدم امكان داره از لانه اي كه مي گين ساختين يه عكس بزارين من ممنو ن هستم پيشاپيش
فكر كنم بايد كشو هاشو در بيارم و از طبقه هاي بين استفاده كنم.
بعد تكليف جلوي قفس چي ميشه ؟؟ همونجا كه من مي خواستم شيشه بزنم
و براي تونل از لوله پليكاي شيبدار مي تونم استفاده كنم؟
اگه قفس مثل طرحي كه دادم مطبق باشه بازم مشكل ايجاد ميشه؟؟
بعدا اگه بچه دار شن و تعدادشون هي زياد شه مثل فايتر ها نميشه توي يه قفس نگهداريشون كرد؟
يعني آقاي دكتر و بچه هاي ديگه كه همستر هاشون توليد مثل كردند و زياد شدند اونارو توي يه قفس نگهداري نمي كنند؟
meshkyvapany- کاربر متوسط لاک پشتی
البته من توصیه می کنم اگر جایگاه مناسب درست کردید از هامسترهای سوری من بردارید چون من دارم میرم مسافرت و .... (شوخی کردم )
با درود
راستی گفتید گفتند خیلی آرومه؟ اگه منظورشون اینه که فعالیت کم می کنه ، کاملا اشتباهه! خوکچه ها برعکس همستر ها که شب فعالبت می کنند و حتی گاهی سر و صدای فعالیت شبانه اون ها آزار دهند می تونه باشه ، در روز فعالبت می کنند و شب می خوابند و بسیار فعالند و با خوشحالی با هم می دوند و بازی می کنند! آرام بودن یه حسنه و منظورشون این بوده که با هم مهربانند! و حتی با انسان ها! برعکس همسترهایی که اگه از بچگی با انشان بزرگ نشوند ، در بزرگی گاز می گیرند!
من هر 2 رو خودم نگه داشتم و الان می تونم به حرأت بگم که خوکچه اصلا قابل مقایسه با همستر نیست! خوکچه ها در ایران حتی در پت شاپ ها کم هستند و فروشنده ها برای غالب کردن جنسی که به وفور در پت شاتپشون وجود داره ، این حرف ها رو می زنند! که اکثرا صحت علمی نداره!
تنها موردی که خوکچه ها دارند ، اینه که ممکنه از استرس زیاد مخصوصا در روزها اولی که می آورید ... ، که معمولا در پت شاپ ها در ایران به دلیل همین استر ، خوکچه هایی که آورده می شوند ، همان روزهای اول تلف می شوند! و برای همین فروشنده ها .... و البته قیمت خوکچه ها به نسبت همسترها کمی گرونتره! موفق باشید ، پرهام.
ولي من يه همستر نمي خوام اگه قرار باشه همستر نگهداري كنم دوست دارم يه جفت باشند و هي زادو ولدشون و بچه ها و رشدشونو ببينم.
از طرفي سر فايتر هام خيلي اذيت شدم كه براي توليد مثلشون بارها همو زخمي كردن تر جيح مي دم يه حيوون اجتماعي بگيرم كه باز مشكل پيش نياد
پرهام عزيز خوكچه شنيدم توليد مثلش خيلي سخته.
پارنيا ي عزيز از راهنمايي شما و آقا ي دكتر و آقا پرهام هم خيلي ممنونم فكر كنم با اين اوضاع هامستر های کوتوله روسی انتخاب مناسبي باشه چون من دوست ندارم حيوون خونگيم بزرگ بشه دوست دارم كوچولو موچولو باشه.
با اين اوضاع اول بايد به فكر راضي كردن اعضاء خونواده باشم چون اگه اونا دوسش نداشته باشن و مثل يه عضو بهش نگاه نكنند هم اون هم من خيلي اذيت مي شيم.بعد يه بستر مناسب و بعد ورود اين كوچولو هاي دوست داشتني.
دكتر همه ي همستر هاي شما سوري هستند؟هامستر های کوتوله روسی ندارين احيانا براي واگذاري؟
و يه سوال:شما همه ي همستر هاي سوري تونو جدا جدا نگهداري مي كنين؟ كلي بستر جدا دارين پس : :
راستي خوكچه ها تا جند سانتي متر رشد مي كنند؟
و محيطشون مثل همون محيط همستر اگه تونل داشته باشه خوبه؟
من با يه جا واسه فروش همستر تماس گرفتم گفت كوتوله ي روسي سفيد هر عدد 20 هزار و رنگي ها 30 هزار .من شنيده بودم همستر طلايي8تومانه چرا اينقدر اختلاف قيمت دارند؟
ولی حتما واست میگردم اکگه چیزی پیدا کردم ترجمه میکنم تا بتونی تولید مثلشون رو ببینی منم دررگیر تولید مثل فایترام هستم ولی تاحلا تلفات نداشتم فقط بچه ها تا 14 روزگی زنده میمونن
دقيقا بچه فايتر هاي منم 5روز بيشتر نمي مونند بازم شما كه 14 روز نگهشون مي داري.من تا حالا 2 ماده و يك نر تلفات دادم يه نر رو هم نمي دونم ماده هه چي كار كرده حيووني فلج شده....منم دررگیر تولید مثل فایترام هستم ولی تاحلا تلفات نداشتم فقط بچه ها تا 14 روزگی زنده میمونن
پاني همستر طلاييه؟راستي
اين قيمت ها تو ايرانه؟از كجا مي تونم با اين قيمت همستر كوتوله روسي بخرم؟ممنون مي شم اگه جايي سراغ داري بهم آدرس بديروسی ها دونه ای 10 تومن هست
صفحه 4 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6