چند سوال راجع به همستر
صفحه 6 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: چند سوال راجع به همستر
خیلی کمکم کردید,مرسی...
Shervin- کاربر خوب لاک پشتی
خیلی کمکم کردید,مرسی...
چند دقیقه پیش دیدم داره خودشو خشک میکنه,یه ذره خودشو خشک کرد,دوباره خوابید بعد اونیکی اومد خشکش کرد,بعد دیدم حالشون داره بهتر میشه,یکم آوردمشون بیرون بازی کردن,حالشون بهتر شده.
مگه ظرف آبشون چجوريه كه رفتن توش ؟مگه ظرف مخصوص نيست كه مكيدنيه ؟
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
به قفسش وصل بود,یه ظرف کروی شکله که به لوله ی کوچولو وصله,میره توش سرشو کج میکنه آب میخوره...
اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در 8/28/2011, 20:45 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
عموم که از همستر خیلی خوشش نمیاد عاشقش شده...
ولی یه مشکلی دارم,یکی از جیباش یه کم پف داره,به هر کی میگم میگه یه طرفش مو بلندتره,آخه از یه طرف سرش تا پشته جییبش موهاش بلندتر از اونیکی طرفشه,ولی بعضی وقتا که خودشو تمیز میکنه کوتاه تر به نظر میرسه بعد دوباره موهای لوپاشو درست میکنه انگار جیبش پف کرده.
تو کتاب همستر تالیف دکتر رضا صادقی نوشته ترشحات,سرازیر شدن بزاق و آبسه رو نشانه بیماری جیبهاست.
امروز گرفتمش,شنبه میبرمش پیش دامپزشک,ولی ازتون می خوام راهنمایی کنید...
هیشکی منو دوست نداذه...
باسه شنبه یه موضوعی پیش اومده,که باید حتما برم
یکشنبه میبرمش.
خبرشم میزارم,تا از نگرانی در بیایید
مرسی
اون دوتا همسترارو هم که اسمشون باپو و آبنگ بود,دادم به کسی خیلی برام سخت بود.
میخوام فردا برم یه دوست خوشگل مثل خودش بگیرم,آخه عاشق بازی کردنه با باپو و آبنگ هم خیلی بازی میکرد اگه اونا خوابم بودن انقدر باهاشون ور میرفت تا بیدار شن بازی کنه.
درسته که این آخراش جوابمو نمیدادید,ولی خیلی کمکم کردید,مرسی از همگی...
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
دیروز رفتم یه همستره دیگه گرفتم,2 تاشدن,تاگذاشتمش تو قفس لوسی اومد بوش کرد,ولی بعدش دوتایی رفتن تو ظرف آب بازی کردن,بعد رفتن تو جای خابشون اونجاهم خیلی با هم بازی کردن,منم کلی خوشحال شدم...
از جلو یه پت شاپه رد میشدم,یه لحظه وایسادم همستراشو ببینم ,یه همستره مرده بود,چنتا همستر دیگه داشتن میخوردنش رفتم تو به یارو میگم یکی از همسترا مردن,دارن میخورنش ,فقط گفت میخورنش دیگه... ,منم کلی ناراحت شدم...
دارم منفجر میشم,خیلی مهربون بود چه دردی کشیده...
اسم یکی از همسترام که جدید خریدمو گذاشته بودم لوسی اسم اون یکی هم که خریدم گذاشتم باپو به یا همستر قبلیم که اینجوری جون داد...
من چرا انقدر بدبختم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هيچ هم به وسيله مار خوردنش كم درد تر نيست .اون زخميه و زخمها درد دارند عفونت ميكنند و احتياج به دكتر دارند نه مار !اگه دكتر تشخيص بده زخمها خوب شدني نيست يوتانايز (مرگ بدون درد) اش ميكنه .گذاشتنش تو قفس مار غير از شكنجه كردنش نيست .
حيوانات كه اسباب بازي نيستند
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
چقدر مهربون بود,وقتی اونیکی همستره رو پشتش آب ریخته بود براش تمییز میکرد...
من که هر وقت میخواستم یه حیوون خونگی بگیرم میرفتم از یه مغازه میخریدم که شرایط خوبی نداره,انقدر بهش میرسیدم که وقتی به چشاش نگاه میکردم احساس زندگی رو میدیدم,ولی وقتی به چشای همستره نگاه کردم احساس کردم دارم تو آینه نگاه میکنم...
صفحه 6 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6