من با این لاکی چکار کنم؟
من با این لاکی چکار کنم؟
اول اینکه :یه لاکی برکه ای دارم که 15 سانتیمتر طول داره .
صاحب قبلیش میگفت 4 ماهه هیچی نخورده اما دو روز پیش به اندازه ی یه نخود گوشت ماهی خام خورد ولی الان دیگه هیچی نمیخوره.
چکارش کنم تا غذا بخوره انواع اقسام غذاها رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشته.
مشکل دوم اینکه از آب فراریه همش دوست داره تو خشکی باشه من یه محیط برکه مانند تو حیاط براش درست کردم آکواریوم و تشت رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشته تو آب نمیره.
مسئله ی بعدی اینکه خاکهای باغچه رو میکنه و زمین و گود میکنه و همش میره اونجا می خوابه :
حالا ممنون میشم که بگید با این لاکی چکار کنم یه وقت نمیره من نگرانشم.
rain- کاربر خوب لاک پشتی
رد: من با این لاکی چکار کنم؟
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
بنده هم یک لاکپشت نر برکه ای دارم که دقیقا 15 سانتمتر است و تقریبا هم تازه او را از یکی دوستان تحویل گرفتم ام ! او بسیار عالی تن ماهی میخورد
Mr.Mizuyama- کاربر خوب لاک پشتی
زمانی که پیش صاحب قبلیش بود 4 ماه هیچی نخورد الان 4 روزه که دست من رسیده با این وجود روز اول یکم گوشت ماهی خورد حالا اگه بازم نخوره باید به صاحب قبلی برگردونمش؟بهترین کار اینه که اگه عادت نکرد به صاحب قبلیش بازگردانید
یعنی رفته تو خواب زمستونی؟ ولی الان که بهاره!به خواب زمستانی همون جا می خوابه و می ره زیر خاک ها
آره با توجه به مشخصاتی که توی تاپیکای دیگه دیدم 99 درصد مطمئنم که برکه ایه اون یه لاکپشته با لاک سبز تیره متمایل به قهوه ای روی بدنشم خالهای زرد داره .شما مطمئن هستید که لاکپشتتون برکه ای است ؟!
من از رنگ چشماش که قرمزه و روی سرش که خال نداره احتمال میدم نر باشه حالا سعی میکنم که عکس لاکی رو هم بزارم تا شما نظر بدید.
به نظر شما برای تغزیه اش از چه غذایی شروع کنم بهتره تا خوشش بیاد و اشتهاش زیاد بشه؟
rain- کاربر خوب لاک پشتی
وای که چقدر دوستش دارم. :>:d<: :*
ممنون دوستان چون غذا نمیخورد داشتم از نگرانی می مردم. :\s/:
rain- کاربر خوب لاک پشتی
خوشحالم كه غذا خورده چون درك ميكنم تو اون مدت چقدر غصه خوردين :cheers:
dusky-vow- کاربر متوسط لاک پشتی