تراریوم سفری برای لاک پشت
تراریوم سفری برای لاک پشت
لطفا در اینجا نظر بدید که بتونیم به یک ایده خوب برای یک تراریوم سفری برسیم.
تراریوم برای یک سفر چند روزه است که مطمئنا نیاز نداره مثل تراریوم اصلی بزرگ باشه، کافی است به نسبت ابعاد لاکی ها در حدی باشه که یک آبی داشته باشند و یک جای خشکی.
مطمئنا فیلتر هم به نظر من نمی خواد چون چندروزه است سفر و تراریوم هم کوچک است. می مونه تامین گرما و اینکه به نحوی ساخته بشه که از ایمنی بالا برخوردار باشه و آبش هم زمین نریزه.
قطعا تراریوم را با هواپیما نمی تونید ببرید.
لطفا ایده هاتون را اینجا بگید من می خوام قبل از عید برای لاکیم بسازمش
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: تراریوم سفری برای لاک پشت
به نظرم اگه ناچار هستین با خودتون ببیرینش توی آب نگذارینش و ملزوماتی چون آب بدون کلر و دماسنج رو به همراه داشته باشید. پارچه تمیز، محل مناسبی برای حمل و ... رو که در صفحه 30 کتاب راهنمای نگهداری از لاک پشت ها هم بهش اشاره شده و به دیگر نکات مرتبط با اون هم توجه داشته باشید.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
به هر حال یک ایده هم اینه :
Portable Aquarium
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من نمی خوام که توی ماشین بذارم توی تراریوم باشه. حالا چند ساعت سختی بکشه و توی آب نباشه یا کم باشه چیزیش نمی شه. من بحثم اینکه بشه در محل مورد نظر در سفر لاکی جای خوبی داشته باشه.
خودم یک ایده هایی دارم عملی شد حتما نتیجش را اینجا می گم. البته اگر کسی می تونه همفکری کنه خوشحال می شم
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
آب بدون کلر و بخاری و لامپ هالوژن و دما سنج رو با خودم بردم .یه خشکی کوچولو هم براشون بردم.
کلی غذا و دارو هاشون رو هم بردم.ولی از مسافرت چیزی نفهمیدم چون همش داشتم دارو میدادم به لاکیا
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
تراريوم براي توي راه يا براي شهر مقصد؟
در كل بردمن لاكيا به يه شهر ديگه خيلي مناسب نيست چون طول ميكشه تا حيوونيا به آب و هواي شهر جديد عادت كنند و اگه هما اونجا با وزش باد باشه كلا براشون خطر ناكه.
چون توي خونه هم زير باد كولر مريض مي شن
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
» تصفیه مناسب برای تراریوم لاک پشت
» بخاری برای تراریوم لاک پشت
» تراریوم آماده برای لاک پشت
» گیاه مناسب برای لاک پشت و تراریوم