گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

نجات یک لاک پشت

2 مشترك

نجات یک لاک پشت Empty نجات یک لاک پشت

پست من طرف فریده 11/12/2009, 14:54

من امروز به آکواریویم مصطفی رفتم. یکی از دوستان نوشته بود خیلی مجهزه، من هم رفتم تا لارو بخرم. اما لارو نداشت، غذای لاک پشت نداشت، هر چی خواستم نداشت. بالاخره رفتیم استانبول. اونجا هم لارو نداشت ولی غذای لاک پشت Aquafin داشت و من خریدم.
صحنه واقعاً ناراحت کننده و بدی دیدم که هنوزم ناراحتم و تو فکرش هستم. داشتم لوازم مورد نیازم رو می خریدم که دیدم یکی اومد توی مغازه صاحب مغازه گفت لاک پشت رو اونجا پیش اسکارها بنداز. توجهم جلب شد در کمال تعجب دیدم لاک پشت بدبخت رو توی ظرف پنیر خامه ای کوچیک گذاشته و یک دفعه از بالا پرتش کرد تو آب. رفتم ببینم لاک پشتتش چه اندازه ایه؟ دیدم بیچاره به قدری ترسیده که رفته زیر آب و می لرزه. طفلکی 6 یا 7 سانتی بود پیش یه اسکار 25 سانتی انداخته بودن. به صاحب مغازه گفتم آقا این اسکار لاک پشت رو می زنه خیلی بزرگه ما اسکار داریم تهاجمی هستند. گفت: اگه لاک پشت بزرگ می خوای دارم ها. اصلاً به حرفم توجهی نمی کرد. اگه جا داشتم اونو از اونجا نجاتش می دادم. آکواریویم گلدن فیش واقع در ساختمان پلاسکو طبقه زیر زمین. دوستان لاک پشت دوست اگه جا دارند این لاکی رو نجات بدن
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نجات یک لاک پشت Empty رد: نجات یک لاک پشت

پست من طرف mahsa 11/12/2009, 17:15

کاش زودتر میخوندم این پستو من امروز پلاسکو بودم ولی ندیدم لاکی رو.فریده جون میگرفتیش اینجا میدادیش به یکی از ما
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 11/13/2009, 11:04

آخه می ترسیدم کسی اونو نگیره. چون آکواریویم من همین جوری بو می ده. مغازه گلدن فیش زیرزمین آکواریویم جلوی در پیش یه اسکار خیلی بزگ هستش
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف mahsa 11/13/2009, 13:07

اید هفته دیگه برم و بگیرمش.شما خرچی لاکی دیدی بگیر بیار اینجا یه عالمه آدم هست که بگیرتش.اگر کسی نبود من میگیرمشون.

به سمیر و سارا هم پیام خصوصی بده شاید اونا زودتر از من برن و بگیرنش چون دنبال لاکی هستن
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 11/13/2009, 13:19

باشه عزیزم
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی