چشم بسته و پف کرده
چشم بسته و پف کرده
minoo82- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: چشم بسته و پف کرده
شما باید هر چه سریعتر به دکتر مراجعه کنید احتمال داره که نیاز به مصرف دارو باشه. بدون دستور پزشک از هیچ دارویی استفاده نکنید چون می تونه مشکل رو چند برابر کنه
پوست اندازی می تونه طبیعی باشه اما نه در تمام موارد. بخش تغذیه به خصوص لزوم تغذیه با ماهی های زنده کوچک مانند گوپی ها و لارو آن ها و تاپیک های پوست اندازی و لاک اندازی رو مطالعه کنین.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
yukabed- کاربر متوسط لاک پشتی
منم وقتی لاک پشت های دخترخالم رو قبول کردم به خاطر دیر به دیر تعویض کردن آب آکواریومشون همین مشکل رو داشتند ولی با لطف و کمک دکتر معماریان مشکلشون برطرف شده و چشمای خوشگلشون باز شده.
بهت توصیه می کنم اگه در تهران هستی حتماً یک بار هم شده لاک پشت هاتو پیش دکتر معماریان ببر. اون پرده سفیدی هم که گفتی میشل تو چشماش داشت حالا خوب خوبه
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
لاک پشت من 2-3 روزی بود یکی از چشماشو باز نمی کرد/اینجا رو مطالع کردم و یک ساعت پیش پماد ویتامین آ روی چشمش مالیدمو تا الان بیرون آبه/باورتون نمی شه چشمشو باز کرده/فوق العاده خوشحالم/البته الان یه لایه سفید رو چشمشه که شاید با مصرف روزی 2 بار ویتامین خوب بشه
من تهرانم اما آدرس دکتر معماریان را نمی دونم
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من حدس می زنم به خاطر تغذیه بد بوده. لطفا از تغذیه اش هم بنویسید که تا اشتهایش را از دست نداده، غذایش را اصلاح کنید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
من غذای لاک پشتم را از مکان فروش لاک پشت و ماهی (آکواریوم) خریداری کردم- البته چند ماهی میشه که غذاش کم شده و تحرکش- و همچنین خوابش زیاد-من فکر می کنم بخاطر فصل باشه!!!
علاوه بر غذای آماده گه گاه میوه هم بهش می دم سیب-هویچ-...
چشم لاک پشتتون رو پزشک باید معاینه کنند و دستورات لازم براش رو تجویز کنند می تونید به کلینیک دامپزشکی مراجعه کنین.
در حال حاضر شرایط قرنطینه رو مهیا کنید دمای آب رو تنطیم کنین 25 26 درجه و خشکی 31 درجه.
غذایی که از محل فروش لاک پشت و ماهی تهیه کردید اسمش چیه؟ از اون غذا ها (سیب و میوه و ..) فعلاً استفاده نکنید به جز هویج که به خاطر ویتامین A خوبی که داره می تونه موثر باشه. (فقط گاهی برای تنوع از غذاهای دیگر می شه استفاده کرد).
غذای مناسب برای لاک پشت ها، لاشه کامل ماهی ست.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
لازمه اون چشمش که سالمه هم ویتامین ا بزنم؟
غذاش یه دونه های قهوه ای گرده ریزه.
مشکلی تویه شنا کردن و غذا خوردن نداره.
من لاک لاکپشتم را هفته ای 2 بار با مسواک تمیز می کنم چون حس می کنم کمی لژه/این مشکلی بوجود نمی یاره براش
اسم بسته غذاییتون را نگفتید ولی به نظر غذای خزندگان نیست. حتما از غذای مخصوص خزندگان که نمونه اش توی فروشگاه لاک پشتی است تهیه کنید این غذاها همیشه عکس لاک پشت رویشان است. یا بهترین غذا براش لاشه کامل ماهی است. می تونید از آکواریومی ها ماهی خوراک بگیرید اگر آکواریوم دیگری دارید زنده نگه دارید وگرنه فریز کنید و هر بار بذارید یخش باز بره و بهش بدید.
اول از همه غذاش رو اصلاح کنید. حتما همانطور که رونیا جان گفتند شرایط قرنطینه براش فراهم کنید. یعنی عمق آبش خیلی کم باشه و خشکیش حتما گرم باشد یعنی دمای 32 درجه سانتیگراد. و چهارشنبه حتما ببریدش کلینیک دامهای کوچک دانشکده دامپزشکی تا معاینه بشه. با توجه به اینکه هنوز در خوردن مشکل پیدا نکرده امیدوارم زودتر خوب بشه.
چشم لاک پشت من خوب شده کاملا/
خوب حالا دیگه پماد آ به چشمش نزنم؟
ضمنا حتما غذاش را اصلاح کنید که ویتامین آ بدنش را کم کم از غذاش تامین بکنه و دیگر نیازی به پماد نداشته باشید. لاشه کامل ماهی و غذای مخصوص خزندگان، کاهو و هویج و کف دریا یادتون نره.
» عفونت چشم لاکپشت
» لاکی با چشمهای پف کرده
» تا حالا به این فکر کرده بودی؟
» بسته و متورم شدن چشمان لاکپشت