لاک پشتم حرکت نمی کنه
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار
لاک پشتم حرکت نمی کنه
من تمام بیماری های لاکپشتی رو خوندم اما هیچ اشاره ای به این مورد نشده بود.
یه لاکپشت گوش قرمز که 2 ساله دارمش. تو یه ظرف پیرکس با آب بی کلر نگهش می دارم دور از جریان باد.
بهش غذای ماهی( ماهیران) می دادم + 2 هفته یکبار گوشت چرخ کرده. ویتامین آ- د کودکان وب کمپلکس هم بهش دادم. دست و پاش به نسبت لاکش خیلی سریع بزرگ شد و فیدل می شه گفت می دوید!! خیلی فعال بود، همه اش از ظرفش می اومد بیرون. تا اول مرداد که دست و پاش شل و کرخ شد، اصلا نمی تونست اونا رو تو لاکش جمع کنه! خودش سر حاله، سرش رو بیرون می آره و خیلی زور می زنه که حرکت کنه .
متوجه شدم تاریخ انقضای غذاش گذشته بوده. براش غذای لاکپشت (سرا) خریدم. و بازم بهش ویتامین دادم.
الان فقط دستاشو تکون می ده و خودشو به زور یکم جلو می کشه.اما دستش خم نمی شه از مچ و پاهاشو حرکت نمی ده اما تحریکش می کنم حس می کنه. الان احساس می کنم بازو و رون پاش پف داره! خیلی ناتوان شده.
قبلا 2 روز تو آب بود و 2 روز تو خشکی می ذاشتمش که می خوابید. نمی دونم ممکنه با این کار بهش آسیب زده باشم؟!! یه مدت هم طول می کشید آبش رو عوض کنم، یعنی از آب آلوده است؟
هفته ای 2 بار آبشو عوض می کنم. هیچ علائم بیماری دیگه ای نداره.
خواهش می کنم کمکم کنید.
aram- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: لاک پشتم حرکت نمی کنه
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
رد: لاک پشتم حرکت نمی کنه
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
» حرکت دادن دستها در کنار سر مقابل لاک پشت دیگر
» برندگان مسابقه عکاسی علم و حرکت
» کج حرکت کردن، بی حالی و لکه های سفید روی لاک
» حرکت وبلاگ نویسی جهانی با موضوع آب آشامیدنی - Blog Action Day 2010 Water
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار