یک آکواریوم مناسب و ایده ال
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: یک آکواریوم مناسب و ایده ال
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
امروز به طور اتفاقی، توی مغازه یه لامپ فورسنت آبی رنگ دیدم که ظاهرا اون رو کف آکواریوم(داخل آب) میذارن و فروشنده میگفت : اینا که رنگشون آبیه، UV هم دارن
فلورسنت ، بستگی به نوعش دارد که کابینتی باشد یا نه و چه اندازه ای باشد (اگه کابینتی گرفتید درپوش آن را بردارید تا UVB عبور کند)
من فعلا فقط یه هالوژن گرفتم، به نظرت این لامپهای زیرآبی، به درد میخوره؟
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
ولی یکی دیدم تو پلاسکو گفت از این لامپ داره ، میگفت انگار تو اب جریان برق وجود داره .
خودش میخواست از اینا که بیرون اب بخره .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/14/2009, 13:23 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
پس با این حساب، باید بیشتر از 6-7 ساعت روشن باشه.... هالوژن چطور؟
در طول روز روشن قرار دهید
دوست داشتم ترکیب هالوژن و فلورسنت رو استفاده کنم
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
هالوژن رو 7 شب به بعد خاموش میکنم .
هنگام غروب جفتشون رو خاموش کنم ؟
کمک
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
سلام،
من 1 سال و نیم پیش 2 لاکپشت و یه اکواریوم شیشه ای کوچیک خریدم. لاک پشت های من از اول 3 و 1 ساله بودن و اکواریومم الان براشون خیلی کوچیک شده. من آب آکواریوم رو هر روز دستی عوض میکنم چون تا حالا فکر میکردم هیچ تصفیه کننده ای امکان نداره بتونه کثافت کاری های وحشتناک لاک پشتهای منو تمیز کنه. آخه ماشاالله 24 ساعت در حال دستشویی کردن هستند. غذا توی این فیلتر ها گیر نمیکنه؟ میشه اگه کسی با انواع فیلتر آشنایی داره یه دونه خوب و ارزونش رو معرفی کنه؟ اگه گرون هم باشه فکر کنم دیگه چاره ای نیست چون کمر درد گرفتم از بس این آکواریوم رو هر روز کول کردم تا تمیز کنم. من اگه فیلتر بگیرم یعنی دیگه لازم نست آبو عوض کنم؟ آب میگنده که.
آکواریوم ارزون از کجا بگیرم؟ راستی بخاری خیلی واجبه؟ آخه لاکپشت های من تا حالا مشکلی نداشتند.
خیلی ممنون.
naziii- کاربر تازه وارد لاک پشتی
سلام من یک آکواریوم از این خارجیها دارم آیا باید تلق روی لامپ رو بردارم و اگه بردارم برای انسان خطرناک نیست وهم چنین داخل این آکواریم نمی دونم به چه روشی خشکی درست کنم چون بعضی روش ها رو نمی شه انجام داد .
معمولا نه ، ار فروشندش بپرسید ، به عکس ازش بگذارید تا بشه بهتر نظر داد.
غذا توی این فیلتر ها گیر نمیکنه؟ میشه اگه کسی با انواع فیلتر آشنایی داره یه دونه خوب و ارزونش رو معرفی کنه؟ اگه گرون هم باشه فکر کنم دیگه چاره ای نیست چون کمر درد گرفتم از بس این آکواریوم رو هر روز کول کردم تا تمیز کنم. من اگه فیلتر بگیرم یعنی دیگه لازم نست آبو عوض کنم؟ آب میگنده که.
آکواریوم ارزون از کجا بگیرم؟ راستی بخاری خیلی واجبه؟ آخه لاکپشت های من تا حالا مشکلی نداشتند.
گرون داریم ، بیوفیلتر اکسترنال از 70000 - 80000 به بالا ، ارزون نسبتا خوب هم تاپ فیلتر که 10000 - 12000 تومن قیمت داره. فیلترهای اینترنال همین قیمتی هم وحود داره مه بد نیستن ، ولی تاپ فیلتر بهتره ، بالای آکواریومه وفقط شما باید هرچمد وقت 1 بار ابرش رو عوض کنید.
بیوفیلتر دست ساز هم می تواندی بسازید. اگه بیوفیلتر داشته باشید و چرخه نیتروژن در تراریوم شما طی بشه(یکی 2 ماه طول می کشه) ، باکتری های مفید خودشون عناصز تامطلوب آب رو تجزیه کرده و کیفیت آب رو بهبود می بخشند. آکواریوم رو از پلاسکو ، آکواریوم گلذفیش بخرید ، چون آکواریوم های خوب و ارزونی داره. برای زمستان و اگه در تابستان کولر روشنه و دمای آب پایین 24-25 درجه است بهاری لازمه.
sepehr ev- کاربر متوسط لاک پشتی
مرسی
azadeh- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صخزه مخصوص لاکی چیه؟ منظورتون سنگ و سنگ مناسب برای ابجاد خشکی و یا تزیین تراریوم است؟ اگه منظورتون اینه از آکواریوم فروشی ها.
azadeh- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» ماهی مناسب برای آکواریوم من
» دل گوساله مناسب یا نا مناسب برای لاکپشت؟
» ایده های جالب و غیر معمول
» ایده های بامزه برای ست دستشویی