ماهی مناسب برای آکواریوم من
ماهی مناسب برای آکواریوم من
می خواستم پیشنهاد بدین برای اینکه این تانک بهتر شود چه ماهی می توانم نگهداری کنم؟ ماهی های بالا و میان آبی مناسب هستند. خودم به ماهی آروانا - Arowana فکر کردم ولی نمی دانم شرایط تانکم مناسب نگهداری اروانا هست یا نه و اینکه یک اروانای کوچک و سالم را از کجا می توانم تهیه کنم. تانکم 60 در 55 در 30 است.
ممنون
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: ماهی مناسب برای آکواریوم من
ماهی های مورد علاقه من برای تانک عمومی:
خانواده تترا، باربهای کوچک، کوریدوراس و ...
و اگه می خوای فقط یک نوع ماهی پیش لوچها نگهداری کنی پیشنهادم آنجل، دیسکس
و یه پیشنهاد خاص: نگهداری از یک جفت کوی باله بلند با رنگهای خاص مثل طلایی، پلاتینی، سیاه و ...
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
هر عدد دیسکس فسقلی به چیزی حدود بیست لیتر آب نیاز داره، چه برسه به آروانا که اندازه غول میشه
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
آقای افشین، این تانک من همین طور که می بینید فعلا سیستم تصفیه قوی ندارند و یک تصفیه استوانه اسفنجی دارد، برای همین به فکر یک ماهی هستم که اون وسط ها برای خودش شنا کند و فضای تانک از خالی بودن خارج شود.
جناب صافدل، کوریدوراس خیلی دوست دارم ولی کوریدوراسها هم خیلی کف شنا می کنند و برای این تانک و ارتفاع زیادش فکر نمی کنم مناسب باشند. خانواده تترا و باربهای کوچک هم ماهی های زیبایی هستند و باید به صورت گله ای نگهداری شوند ولی چون آکواریوم زنده زاها را دارم ترجیح می دم از یک ماهی در کنار لوچها نگهداری کنم. ماهی کوی هم خیلی دوست دارم ولی فکر می کنم همان مشکلی که لوچها با گلدفیشها داشتند با کوی هم به وجود آید.
نظرتون در مورد یک پرت یا اسکار و یا گوشتخوارهای دیگر چیست؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
کوی اصلا مثل گلدفیش فانتزی نیست
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
» ماهی خوراک از خانواده کپور ماهیان (مناسب برای لاک پشت)
» دل گوساله مناسب یا نا مناسب برای لاکپشت؟
» اعلام آمادگی برای پذیرفتن سرپرستی همستر،خرگوش.(تجربه و محل مناسب برای نگهداری دارم)
» یک آکواریوم مناسب و ایده ال