تا حالا شده؟
صفحه 8 از 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
رد: تا حالا شده؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
امسالم شمع تولدم یه علامت سوال گذاشتم
خب من تا حالا نشده از مرگ بترسم و خیلی وقتها هم بهش فکر می کنم!!!!
تا حالا شده خوابه صحنه ای از زندگیتونو تو آینده ببینید و بعد از چند روز تو واقعیت پیش بیاد و هر چی سعی کنید نتونید آخرشو برعکس خواب اونجوری که می خواهید تغییر بدید؟
برای من این اتفق افتاده و یکی از بدترین خاطراتمه-البته گاهی فکر می کنم شاید بر اثر تلقینات ذهنی اینجور شد!!!!
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
من جوونم آرزو دارم هنوز.البته اسمش آرزو نیست...
من کلا به مرگ فکر نکردم تاحالا که ازش بترسم...تاحالا شده یه نفر که از رشته تخصصی شما هیچ اطلاعاتی نداره بیاد سعی کنه یه موضوع رو تو اون زمینه به شما بقبولونه؟آخ که حرصم میگیره...
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
تا حالا شده سر کلاس یکی از معلما هر دفعه خوابت بگیره وهیچی از درس نفهمی؟من همیشه سر کلاسی یکی از معلما هیچی نمیفهمم اخه انگار خماره
shima- کاربر متوسط لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
آره خیلی هم اتفاق افتاده. یه روز یکی از کاربرهای نرم افزارهای آموزشی شرکت پرند زنگ زده بود که من هر چی سی دی آموزش نرم افزار word رو باز می کنم و می بندم office روی سیستم من نصب نمی شه باید سی دی رو عوض کنین. هر چی می گفتیم این سی دی آموزشه نه نصب office توی سرش فرو نمی رفت. می گفت شما بلد نیستید.
من همیشه سعی می کنم تلفظ درست و دقیق کلمات انگلیسی رو ادا کنم و وقتی گوینده داره متن رو می خونه مدام برای تلفظ ها عصبانی می شه و به من می گه که چی بشه اینقدر به تلفظ ها حساسیت داری ؟! یک روز یکی زنگ زده بود برای تلفظ یکی از کلمات تو آموزش 3Ds Max ایراد می گرفت می گفت چرا این کلمه رو اینطوری ادا کردید درست نیست یک کلماتی توی جامعه مصطلح هستند که نمی شه درست تلفظ کرد چون کاربران گیج می شن مثلاً بطور نمونه کلمه copy شما اینو چی تلفظ می کنید؟ مطمئناً می گید کپی ولی اگه بخوای تلفظ آمریکائی استفاده کنی که متداول تره باید کاپی تلفظ کنی و تلفظ British یا همون انگلیسی میشه کپی. حالا طرف می گفت تو اشتباه تلفظ کردی اصلاً هیچی نمی فهمید فقط برای من ایراد می گرفت. چون من هر دو لهجه British و American رو بلدم و برای یادگیریش دو سال یا بیشتر وقت گذاشتم حالا یکی اومده برای من ایراد تلفظی می گیره. به قول تو آخ حرص خوردم که نگو
کسی که هنوز فرق لهجه بریتیش و آمریکن رو نمیدونه و با این که میدونه من رشته ی تخصصیمه و چطوری روش تحقیق و کار میکنم میاد به من گیر میده که انگلیسی شبیه تو فیییییییییییییلما صحبت نمیکنی و یکم بیشتر فیلم ببین لهجت درست شه من بهش چی بگم؟
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
ولی تمام مشکلات یه امتحانه واسه اینکه خودمونو بشناسیم که آیا فقط مواقع شادی به یاد خدا هستیم؟ آیا اگه یه مشکلی واسمون پیش بیاد میزنیم زیر همه چی یا مثل همیشه به خدا توکل میکنیم؟ اگه بهش ایمان داشته باشی بعد از اینکه مشکلت حل شد همیشه افتخار میکنی به خودت که حتی موقع ناراحتی هم ازش گله نکردی.
مشکلتون رو بسپرید دست خدا. فقط ایمان و توکل میتونه به آدم آرامش بده.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من هم می دونم که امید تنها دست مایه آدم در روزهای مشکل است. این رو هم می دونم که هرچقدر مشکلات ما بزرگ باشد خداوند بزرگتر هست. جمله آگاه باشید که با یاد خدا دلها آرامش می گیرد که هم فریده جان آیه قرآن هست. از این آیه ها خیلی زیاده.
بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را. آیا خداوند برای شما کافی نیست؟- خداوند برای ما کافیست که او بهترین یاور است. و خیلی چیزهای دیگر.
منتها واقعا یک لحظاتی می رسه که دوست داری چشماتو ببندی و چند مدت بعد باز کنی.
شاید ایمان من ضعیف شده. احتمالا شروع کنم به خوندن قرآن چون هر وقت می خونم حس خیلی خوبی می گیرم. دیدم به دنیا عوض می شه.
البته یک جمله هم یک جا خوندم که آدمهای موفق همیشه مدیون مشکلاتی هستند که سر راهشون بوده.
این جملات هم یک جور داروی مسکن روحی هستند دیگه.
البته فریده جان موافقم باهات و من هم خیلی معتقدم که دید ما به دنیا و روزگار در نحوه برخورد روزگار با ما تاثیر می گذاره. اگر مثبت نگاه کنی و بخودت بقبولانی که فلان اتفاق می افته مطمئن هستم که می افته چون به وجود انرژی و تاثیر اونها در زندگی خیلی معقتدم. اما امان از روزی که امیدت را از دست بدی.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
تاحالا شده تو دلتون کلی غصه باشه ولی مجبور باشید بخندید و به رو نیارید که کسی نفهمه
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
مثل شما قیافمم کاملا نشون میده
ولی یه وقتایی یه چیزایی پیش میاد که آدم حس میکنه این مشکل از خودش بزرگتره
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 8 از 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
» كمكم كنين تازه لاكي گرفتم
» سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
» تا حالا به این فکر کرده بودی؟
» فیشنا و حالا فیشفا