تا حالا شده؟
صفحه 7 از 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
رد: تا حالا شده؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
همچین احساس خوبس داره هااااا <:-p
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
بله هم فیزیک هم زیست وهم شیمی
یک حالی داره غریب
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
تا حالا شده نذارید هیچ کدوم از اعضای خونه از شادی یا ناراحتی تون بویی ببرن!!!!
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
تا حالا شده شدیدا نیاز به خواب داشت باشین و یه بچه فسقلی نزاره حتی 1 ثانیه بخوابین .من خوابم میییییییاد...
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
تا حالا شده کار هایی که میخوای انجام بدیو تویه خواب ببینی؟من خواب دیدم دارم برگه هایه پمفلت لاک پشتی به اکواریومی میدم و باهاش دعوا میکنم چرا لاک پشتو با ماهی نگه داشتی و چیزایه دیگه همش خواب لاک پشت میبینم
خیلی اتفاق افتاده که ناراحتی هار رو نگم
و بله خیلی وقت ها پسر خالم که توخونه ی ما مو موند حصرت یک لحضه خواب رو کشیدم
و در اخر محمد عزیز من وقتی تازه برای لا کپشت بخاری خریده بودم هر شب کمش 3 بار میدار می شدم ودما رو چک می کردم وهر وقت زیاد به درس نگاه کنم شب خواب اون درس رو می بینم که دارم می خونم
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
تا حالا شده واقعاً به مرگ خودتون فکر کنید؟
ترجیح می دین برای مردن، یک سگ عصبانی در حین اینکه می خواهید بهش غذا بدین شما رو بکشه یا موقعی که در حال انباشته کردن شکم از خوراک ماهی هستید تیغش گیر کنه توی گلوتون و .. ؟
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
نه نشده والا ولی خب یه بار مرگ رو حس کردم...فکر کنین پیچ بپیچه ماشین نپیچه...
تو اون 2 موردی هم که گفتین هیچکودوم.دوست دارم تو سن 90 سالگی وقتی خوابم خونه کلا بترکه درد نکشم
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
خیلی با حالی!من با مرگ به لاک پشتم فکر میکنم.مندهمیشه فکر میکنم لاکیم دقیقا مووقع مرگ من گریه میکنه یا باهم میریم اون دنیا و قبرهامون کنار همه.من میخوام قبر لاکیم کنار خودم باشه البته امید وارم موقع سوال و جواب و عذاب قبر گاز گازم نکنه چرا به هم قبل از مرگ غذا ندادی خدا کنه لاکی هایی که زیر دست من اون دنیا رفتن راضی باشن
به چه چیزایی فکر میکنی؟!!!!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
تا حالا شده فکر کنی که تو اون دنیا باید به چه کسایی تقاص پس بدی؟ اگه شده فکر نکردی که بدترین آدم دنیا خودتی؟ و فکر بکنی که چفدر خوب می شد که ما آدما همدیگر رو به خاطر کوچکترین مسائل نرنجونیم؟
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 1/22/2010, 14:11 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
آقا پرهام امیدتو از دست دادی!!!!!؟؟؟؟؟؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
می گن به یه نفر می گن که برو و بدترین آدم شهرتون رو بیرا ، طرف می ره می گیرده و می پرسه کی از همه بدتره و همه بهش 1 نفر رو معرفی مب کنن ، اون رو می بینه و می ره که لگه اون بدترین آدمه ، ولی موقعی که میاد بگه ، پیش خودش فکر می کنه ممکنه اون پهلوی خدا کارهای خوبی هم کرده باشه که من خبر ندارم ، آخرش هر چی فکر می کنه راضی نمی شه اون رو معرفی کنه ، ولی از کارهای خودش خبر داشته ، می ره می گه من از خودم بدتر ندیدم ، چون کارهای بد بقیه رو ممکنه دیده باشم ، ولی خوبی هایی که ممکنه داشته باشند!
منم رو این حساب هر وقت فکر می کنم ، پیش خودم می گم که نمی تونم در مودر یه نفر راحت قضاوت کنم به جز خودم و بهتر از هر کسی کارهای خوب و بد خودم رو می دونم و با این فکر سعی در بهبود نقصان های گذشته دارم!
در ضمن spider عزیز ، اگه می خواهی کسی رو بکشی ، امیدش رو ازش بگیر ، آدم بی امید با مرده هیچ فرقی نداره و بدون که مرگ پایان دنیا نیست ، شروع زندگی جدید است ، پس بهتره که ازش نترسیم و سعی در بهبود امور دنیای بعدیمون داشته باشیم! موفق باشید ، پرهام.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 1/22/2010, 14:23 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
تا حالا شده که ده روزه سرکار گفتند که راجع به یک موضوع تحقیق کن و با شرکتها مکاتبه کن ولی شما به دلایل مختلف نتونستید و خودتون هم حوصله وقت گذاشتن روش نداشتید، بعد قول شنبه رامی دید که حتما نتیجه را ببرید اما تا ساعت 10 شب جمعه هنوز هیچکاری نکرده باشید؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
به به اقا پرهام شما هم اومدی برایه م دشه موقع تمیز ککزدن تراریوم لاکی موقع
برداشتن اب اکواریوم خالی شه رویه خودم
نه نشده.
تا حالا شده روزه تولدت اصلا خوش حال نباش و تولدت حتی یه دونه باد کنکم نبینی و فقط کیک بخوری؟
صفحه 7 از 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
» كمكم كنين تازه لاكي گرفتم
» سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
» تا حالا به این فکر کرده بودی؟
» فیشنا و حالا فیشفا