حمايت از حيوانات ؟ يا فقط يك اسم ؟
حمايت از حيوانات ؟ يا فقط يك اسم ؟
*با تشكر ويژه از جناب اقاي دكتر معماريان *
سورنا
Mr.Mizuyama- کاربر خوب لاک پشتی
رد: حمايت از حيوانات ؟ يا فقط يك اسم ؟
در مورد انجمن حمایت از حیوانات باید بگم بلخ وجود داره و رئیس آن آقای دکتر آل داوود هستند ولی در این موارد کار چندانی از دستشان بر نمی آید و در حال حاضر هم ایران نیستند و سگ خودشان هم مهمان ماست. البته اگر هم با ایشان تماس می گرفتی مسیر احتمالا به من ختم می شد به دلیل اینکه سازمان حمایت از حیوانات در واقع خانه ماست . سورنا جان حتما تماس بگیر و بیارش چون در کلینیک به علت اینکه جای دولتی است و با مشکلات چنین جایی آشنایی داری! کلی باید دعوا و درگیری داشته باشیم تا... . البته اگر لازم باشه این کارها را هم انجام می دهیم ولی فکر کنم بهتر باشه زودتر از چهارشنبه معاینه بشود.
با درود
اين مطلب آخرين بار توسط Dr. Iman Memarian در 9/21/2009, 04:16 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
تهران - خیابان اسکندری جنوبی - بین جمهوری و آزادی - نبش کلهر - پلاک 425 - (176 قدیم) - واحد 2
شنبه تا چهار شنبه : 9 الی 17
پنجشنبه : 9 الی 13
تلفن : 66905461
66920600
66906700
http://www.iranspca.com
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
اصولا در ایران با گربه ها دشمن هستند. شما اگر دقت کرده باشید هر جا که گربه ها در کوچه و خیابان هستند اثری از موش نمی بینید. همه هم می دانند که بیماریهایی که موش منتقل می کند قابل مقایسه با گربه نیست. اما متاسفانه من نمی دانم گربه های چه ظلمی کردندکه همه به دنبال عقیم کردن واز سر راه برداشتنشان هستند.
قبلا یک مقاله راجع به گربه می خواندم که حیوانی است که هم خوی وحشی داره و هم خوی اهلی. تا انسان را می بینه خیلی ساکت است اما اگر انسان آن اطراف نباشه خوی وحشی گری که گاهی صدایشان را می شویم رابروز می دهند.
در هر صورت من خودم ازحامیان گربه ها هستم. زمستانها برایشان مرغ می گیرم و توی حیاط می ذارم تا بیان بخورند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
آه.. کاش مدیریت درست و جامعی در این رابطه صورت می گرفت
تشکر ویژه از آقای دکتر و شما که به اون گربه کمک کردین.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
» 26 دی ماه روز ملّي حمايت از حيوانات گرامی باد
» حيوانات مظلوم - انسان هاي جنايتكار
» ايستگاه آخر حيوانات
» رشد اخلاقي و كمك به حيوانات