خوردن خاك توسط گربه !؟ (كمك)
خوردن خاك توسط گربه !؟ (كمك)
Click Image to Enlarge Image Hosting
Mr.Mizuyama- کاربر خوب لاک پشتی
رد: خوردن خاك توسط گربه !؟ (كمك)
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
اصلا نگران نباشین دیگه تکرار نمیشه فقط چند بار اول این کارو میکنه
dr.ghazal- حامی حیوانات لاک پشتی
http://www.messybeast.com/pica.htm
با درود
آقای دکتر خوردن خاک اگه همیشگی باشه بله طبیعی نیست ولی اولین باری که خاک تازه مخصوصا خاکهای بسته بندی و براشون میذاریم همیشه اولین کاری که میکنن مقداری میخورن یعنی بیشتر بو کردن
والله من با توجه به تجربه ای که در مورد این همه گربه ای که داشتم این و گفتم پس کلا تمام گربه های من درگیر بودن!!!!
در ثانی گفتم دفعه اول مشکلی نیست ولی اگه تکرار بشه بله حتما مشکلی هست.
ولی فکر نکنم این مورد دوستمون با pica که آشغال خوری باشه ربطی داشته باشه
با این حال ببخشید من نظر دادم
dr.ghazal- حامی حیوانات لاک پشتی
dr.ghazal نوشته است:وقتی خاک تازه ای برای گربه میذارین اول از همه ممکنه از خاکش بخوره به قول معروف میخواد شناساییش کنه
اصلا نگران نباشین دیگه تکرار نمیشه فقط چند بار اول این کارو میکنه
دکتر جان اگر اشتباه نکنم شما گفتید چند بار اول ! خانم دکتر شاید بهتر باشه این تجربه را منتشر کنید چون هیچ سند علمی در این باره وجود نداره. البته من هم یکم تجربه در نگهداری از گربه دارم و متاسفانه در گربه های سالم بو کردن خاک چرا ولی خوردن خاک را ... .
در مورد گربه های شما هم فکر می کنم چند عامل می تواند وجود داشته باشه و اگر واقعا خاک را می خورند حتما باید به فکر کمبود مواد معدنی در آنها باشی و شاید در دفعات بعد به علت کثیف شدن خاک دیگه علاقه ای به خوردنش نشون نمی دهند.
در ضمن مشکل گربه سورنا مربوط به مدتها پیش است که یک بچه گربه بود و به علت استفاده از جیره نامناسب هم مبتلا به کمبود مواد معدنی شدید و Pica بود و هم secondary osteoporosis depends on poor nutrition که خوشبختانه درمان شد و در حال حاضر فکر کنم گربه بالغ و سالمی باشه.
با درود
» خوردن خون مار کبرا و عقرب توسط تفنگداران آمریکا
» Pica در گربه (خوردن چيزهاي غير معمول)
» فرزندخواندگی یک بچه گربه توسط میمون
» اهداء خون توسط یک گربه جان همنوع وی را نجات داد