برای افراد بی تجربه در نگهداری لاک پشت
صفحه 5 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
رد: برای افراد بی تجربه در نگهداری لاک پشت
تشکر از توجهتون
راجع به بخاری و کلا دمای آب به من گفتن که نباید دمای خشکی و آب یکی باشه ( یک سری توضیحات تخصصی هم دادن که من فقط گیج زدم ! )
در مورد استفاده خودم هم از بخاری : در آب 4 سانت اگر که بخوام بخاری نصب کنم ، حتی به صورت مورب حد اقل 4،5 سانت و لامپ بخاری هم از آب بیرون می مونه و همونطور که خودتون گفتین مشکل ساز می شه .
اما 2 تا از لاک پشت های من کوچیکن و 3 تای دیگه 5/8 و 9 و 5/10 هستن :
خلاصه که گفتن آب باید به اندازه ای باشه که سر لاک پشت و قسمت بالای لاکش ، وقتی که روی 2 پاش می ایسته از آب بیرون باشه .
برای هالوژن و اندازه ی تراریوم هم به این خاطر گفتن که هالوژن گرمای بالایی داره و فقط باید قسمت خشکی رو گرما بده و نباید گرماش در قسمت های دیگه هم پخش بشه . ( دیگه باز خودتون بپرسین ازشون )
من به آقای دکتر گفتم که با کاتر کف دریارو کاملا ریز و اندازه دهان لاکی می کنم ، ( کوچکتر از حبه قند )
اما با این حال گفتن که کف دریا توصیه نمی شه .
کار خوبی می کنید
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
امروز لاک پشتمو بردم پیش آقای دکتر معماریان.ایشان گفتند که لاک پشتم تنها 20% شانس زنده موندن داره.آخه طفلکی ذات الریه کرده و دچار نرمی استخوان شده.همه اش هم تقصیر منه که شرایط نگهداری مناسبش را فراهم نکردم.چرا که اون رو داخل یک تنگ آب نگهداری کرده بودم و تنها به اون میگوی آکواریومی می دادم.از دست این فروشگاه آکواریومی داخل بولینگ عبدو! موقع عید بهش گفتم غذای لاک پشت چیه؟؟ ورداشت یک بسته سبز رنگ میگو بهم داد و گفت اینه!! من هم به طفلکی 8 ماه میگو دادم! غافل از اینکه داره دچار پوکی استخوان میشه! یکی نیست بگه انصاف هم خوب چیزیه! خوب اگه عذاشو نداری، چرا آدم رو گمراه میکنی آخه؟
شهرام- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
شهرام- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
صفحه 5 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
» تجربه نگهداری لاک پشت در تابستان (مهم)
» تجربه نگهداری از لاک پشت بیمار و اشتباه
» بهترین نژاد لاک پشت برای نگهداری چیست؟
» اعلام آمادگی برای پذیرفتن سرپرستی سنجاب،بچه خرگوش،همستر و بچه گربه به شرط سلامت کامل.(باتجربه و دارای محل مناسب برای نگهداری)(فــــــــوری!!!)