تولد تونی من
صفحه 4 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: تولد تونی من
بچه ها مطمئنن چیزهایی که من نوشتم احتمال خطاش خیلی بالاست و اگه آقای دکتر لطف کنن متن منو اصلاح کنن ازشون ممنون میشم.
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
آقای دکتر در مورد این بیماری در تاپیک شستشوی سگ یا گربه پاسخ مفصلی دادند.
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f33/topic-t889-45.htm
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
اقای دکتر میگه هیچ ضرری بره انسان نداره پس چییییییییییی...
لطفا ساز مخالف نزن :
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
نه اخه یکی بهت بگه سبزکت نجسه خوشت میااااد :
نگران نباشيد اين اختلاف نظر رو در مورد نگهداري حيوانات پشمالو توي خانه، من خيلي جا هاي ديگه ديدم.بارها خودم از دكتر هاي مختلف شنيدم كه وجود موي گربه و حيوانات ديگه مي تونه دچار بيماري هاي تنفسي بخصوص براي نوزادان يا خانمها بشه.و باز هم از خيلي از دكتر هاي ديگه شنيده ام كه نه هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه كه ديدم روانپزشكايي رو كه از طريق حيوانات به در مان بيمارشون مي پردازند.خود من دو سال پيش كه به يه متخصص قلب مراجعه كردم در اولين معاينه پرسيد توي خونه حيوان پشمالو نگهداري مي كني يا نه؟نمي دونم چرا اين سئوال رو پرسيد؟ به هر حال وجود اختلاف نظر بين انسا نها(تاكيد مي كنم انسانها=همه ي جوامع بشري امروز)بخاطر عدم تكميل علم روز پيش مياد.شايد يه روزي ثابت بشه كه وجود اين كوچولو هاي دوست داشتني نه تنها ضرر نداره كه خيلي هم مفيده و شايد بر عكس.همانطور هم كه مي بينيد امروز خيلي ها با دامپزشك محبوب سايتمون (دكتر معماريان)دچار اختلاف نظر شدند.
به هر حال من اينجا نمي خوام نظرعلمي بدم كه اين كار درستيه كه آنها توي خونه باشند يا نه (از نظر علم) چون ممكنه عكس نظريه ثابت بشه.و اينم بگم كه به دستورات ديني معتقدم و اينكه اسلام واقعي نه دروغ ها از علم امروز ما جلو تره و عمل به قوانين (حقيقي)اسلام باعث سلامت روح و جسمه(به هر حال بهتره مباحث ديني رو پيش نكشيم....
ولي بصورت كاملا شخصي همون طور كه دوست ندارم موي خودم توي خونه پخش بشه دوست ندارم موي حيوانات پشمالو هم توي خونه و روي مبل حتي روي ميز ناهار خوري ديده بشه(اين شايد جنبه ي وسواس هم داشته باشه)ولي توي خونه هاي اقوام كه اين حيوانات را در خانه نگهداري مي كنند بارها ديده ام كه موي حيوانشون روي فرش يا مبل خانه هست اين منو آزار مي دهد .اگر راهي براي نريختن موي حيوانات داريد خوشحال مي شوم.شايد اين مو ضوع براي دوستان آزار دهنده نباشه كه بايد بگم حيوان خانگي دوست داشتنيتونو خوب اگه دوست داريد توي تخت خوابتون هم ببريد ولي حتي تصورش براي من آزار دهنده است وجود موي سگ روي بالش من :>#(:
راستي ناگفته نمونه كه تمام كساني پزشكان عزيزي كه معتقدند اين موجودات عامل بيماري نيستند همواره تاكيد دارند كه باي در دفعات متداوم حيوان خانگي توسط دامپزشك معاينه بشه تا در صورت وجود بيماريهاي مشترك با انسان سريعا تشخيص و مداوا بشه پس همزيستي اين پشمالوها با انسان بي تاثير منفي نيست(در صورت بيمار شدنشان)
معهذا من نظر هيچ يك از دوستان رو رد يا تاييد نمي كنم و اين رو رو حساب سليقه ي افراد مي گذارم .ولي زندگي با حيوانات تحت مراقبت ويژه ي پزشكان خوب و زحمت كشي چو جناب آقاي معماريان عزيز الزاميست.
فكر مي كنم اينو ديگه خود آقاي معماريان هم تاييد مي كنند درسته دكتر؟
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
شکی در نیاز حیوانات به معاینه دوره ای دامپزشک نیست. در مورد مسائل دینی هم بحثی ندارم چون در تخصص من نیست. ولی در مورد مسائل علمی در خدمت تمامی دوستان هستم اگر شکی در مورد مطالبی که ارائه کردم وجود دارد. در جواب صحرا خانم هم باید بگم فقط برای افرادی که دارای آلرژی و آسم هستند مناسب نیست مانند سایر ریز دانه ها.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
نظر لطفته
آقا تونی شما هم خیلی ناز و خوشگله
پاپی ، آقا کوچوله
و پاپی هم یک خانوم کوچولو لازم داره :;;>:
امیدوارم این آقا کوچولو های ما بتونن خانوم کوچولوهای خوبی پیدا کنن
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
ببخشید که دیر سر زدم
راستش پیدا کردن خانوم کوچولو ی خوب که تقریبا راحته
اما این خانواده خانوم کوچولو ها هستن که گاهی زیاد از وجود داماد سر خونه راضی نیستن و مدتی که آقا کوچولوی ما پیش اونا می مونه ، توجهی به آقا کوچولو ندارن
همسایه ما سگش رو یک هفته فرستاد خونه ی عروس خانوم ، اما وقتی که سگش رو پس گرفت ، فهمید که خانواده عروس اذیتش کردن
این جور مسائل هم هست
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
پس راحت نیست دیگه میبینی ادم پسرشو میفرسته خونه ی عروس خانوم اما وقتی که پس میگیره میبینه پدرشو در اوردن
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
من یک توصیه خیلی مهم دارم که جا داره حتما بهش توجه کنید. اکثر سگهایی که من تو کلینیک دیدم و می بینم سگهایی هستند که نژادهای مخلوط دارن. اصلا درست نیست که این سگها جفت گیری بکنن و بچه دار بشن!!!! مثلا همین سگهایی که در ایران به نژاد تریر معروفن! تریر یک خانواده خیلی بزرگیه و از نظر اندازه و قیافه خیلی گستردست! حتما قبل از اقدام برای جفت گیری سگهاتون با دامپزشک مشورت کنید تا از مشکلات مادرزادی احتمالی که از اختلاط نژادها به وجود میاد پیشگیری کنید.
White Tiger- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
اقایwhite tiger میشه اسم و فامیلی تون رو بگین چون سخت نوستنش
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
صفحه 4 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6