(مسابقه و جایزه)سگها و گربه های خانگی نیاز به شستشو دارند!
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
(مسابقه و جایزه)سگها و گربه های خانگی نیاز به شستشو دارند!
به فردی که پاسخ کامل و صحیح را بدهد یک هامستر کوچولوی زیبا به همراه ویزیت رایگان مادام هامستر جایزه داده می شود (البته در صورتی که شرایط نگهداری را داشته باشید)
با درورد
دکتر ایمان معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
رد: (مسابقه و جایزه)سگها و گربه های خانگی نیاز به شستشو دارند!
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
ایاشست وشو برای سگها و گربه ها مفید است:مفید است ولی در صورتی که سگ یا گربه واقعا کثیف شده باشد ویا بوی بدی بدهد و نیاز به حمام است
اين مطلب آخرين بار توسط محمد در 8/25/2009, 12:38 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
چون مواد شوینده اغلب خاصیت قلیایی دارند و شرایط رشد باکتری ها و قارچها رو محیا میکنه.
و من احتمال میدم که بهتره درصورت شستشوی مداوم فقط از آب خالص استفاده کنیم
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
فواید:حمام کردن سگ ها باعث میشود تا کنه ها.شپش ها.انگل ها سگ از بین برود وباعث لطافت و تمیزی پوست و مو شود.وبرای از بین بردن کنه ها میتوان از قطرهای مخصوص استفاده کرد و ماهی یکبار یک قطره در روی گردن سگ چکاند یا همان طور که اقای دکتر گفت از قلاده های ضد کنه و شپشو.....استفاده کرد.
مشکلات:حمام کردن زیاد باعث کم شدن چربی های سطح پوست شده و حالت خشک و خشنی به مو ها بدهد و سگ را دچار ریزش مو یا خارش پوست میشود. دکتر درست گفتم دیگه.منبعش از سایتwww.hoghooghe-heivanat.comدکتر دیگه اطلاعاتی نیست هرچی گشتم تو همه سایتا یه چیز مثل هم بود.هامستره حالش خوبه
فکر کنم همستر و من ببرم
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
ساراس جان اینجور که شما گفتین داری تحقیق میکنی فکر کنم باید بی خیاله همستر شم اگه بردیش ازش خوب مراقبت کن
در ضمن گاها گربه های پیر انرژی و حوصله کافی برای تمیز کردن خودشون ندارند این هم از مواقعی هست که باید به کمکشون رفت. البته در این مورد شونه زدن خیلی مهمتر هست و گاها حوله مرطوب کافی هست.
در مورد سگها موضوع کمی فرق میکنه. البته کمی! با توجه به اینکه سگها برخلاف آدمها غدد عرقی ندارند اینطوری نیست که در عرض یک روز عرق تمام بدنشون رو بگیره لازم باشه خودشون رو بشورند. اما به اندازه گربه ها به خودشون نمیرسند. برای همین بهتر هست هر چند وقت یک بار سگها رو حمومشون کرد. و باز هم شونه کردن مرتب موها بهمراتب مهمتر از حموم کردنه و اگه مرتب شونه نشند، بعد از مدتی تبدیل میشن به یک گلولهو بعدها حتی کوتاه کردن و مرتب کردن مو هم براشون سختمیشه، حتی بعد از شستشو .
پس اگه یک جواب کلی بخوام بدم در مورد گربه جواب منفی هست مگر اینکه اجباری در کار باشه. ولی در مورد سگ مثبت هست که البته این به معنای این نیست که این بدبخت ها هر دو روز یک بار بذاری تو لگن و بیوفتی به جونشون. اگه مرتب شونه شون کنی هر دوسه ماه یک بار کافی هست .
http://www.daneshju.ir/forum/f431/t19650.html
پاسخ مشخصی درمورد این سوال که چندوقت یکبارباید یک سگ را حمام کرد وجود ندارد. سگی که کثیف است وبومی دهد نیازبه حمام دارد ولی کثیفی جزئی را می توان پس ازخشک شدن بوسیله برس زدن برطرف کرد. اکثرسگها به حمام بیشتری درفصل تابستان نیازدارند. برخی ازسگها نیازبه حمام ماهانه وبعضی بیشترازاین نیازدارند اما شستشوی بیش ازحد باعث کم شدن چربی های طبیعی سطح پوست شده وپوست حالت خشکی وخشنی بخود می گیرد وشفافیت ودرخشندگی موها کمترمی شود.همیشه قبل ازحمام کردن سگ آنرا بخوبی تیمارنمایید وگرنه باعث تشکیل توده ها وگره های بیشتری خواهید شد. هرگزازپاک کننده های قوی یا صابون های قلیایی قوی استفاده نکنید زیرا پوست سگها حساس است. شما می توانید ازشامپوهای مخصوص سگ یا شامپوی بچه استفاده کنید. آب مورد استفاده باید ولرم باشد. شما می توانید ازوان حمام خود نیزاستفاده کنید ولی باید آنرا بخوبی بشویید. وان حمام بچه برای شستشوی سگهای کوچک مفید می باشد. می توان ازشامپوی خشک نیزجهت تمیزکردن سریع سگها استفاده کرد اما جهت استفاده درسگهای کثیف مناسب نمی باشد.
روش حمام کردن
1- فردی را به عنوان کمک انتخاب کنید وازاو بخواهید تا حیوان را موقع شستشو محکم نگه دارد. قلاده حیوان را بازکنید وآنرا درداخل وان قراردهید. ازیک دوش دستی جهت پاشیدن آب روی پشت واطراف بدن حیوان استفاده کنید.
2- مقداری شامپو روی پشت حیوان بریزید وآنرا به همه جای بدن حیوان تا پائین پاها بمالید سپس سرحیوان را بشوئید. مراقب باشید که شامپو به داخل چشم سگ نرود. درهنگام شستشو سعی کنید ازپنبه یا پارچه کتانی که آن را بوسیله روغن های معدنی نظیرپارافین یا گلیسیرین آغشته گردیده درگوش استفاده کنید وآن را قبل ازاستحمام درداخل مجرای گوش حیوان قراردهید تا ازنفوذ آب به داخل مجرای گوش جلوگیری شود. وقتی سرسگ خیس می شود اغلب سگ سرخود را به اطراف تکان می دهد وآب را به اطراف پخش می کند.
3- حال حیوان را بطورکامل با آب بشوئید. ازسرشروع کنید به سمت عقب ادامه دهید. آب بدن حیوان را بخوبی خشک کنید. درتابستان دویدن حیوان درهوای آزاد وسپس برس زدن آن برای بسیاری ازسگها کفایت می کند اما سگهای موبلند باید با حوله خشک شوند.
4- درزمستان حیوان را باحوله بخوبی خشک کنید ودرجای گرم نگه دارید وگرنه حیوان سرما می خورد. می توانید ازسشوارهم برای خشک کردن حیوان استفاده کنید اما باید ابتدا حیوان را عادت دهید تا ازصدا وگرمای آن نترسد. سشواررا خیلی نزدیک بدن حیوان نگیرید.
محمد جون تو نگران من نباش من اگه وقت پیدا کنم به خودم هم می رسم
میشه بپرسم اهل کجایین؟
من اهل تبریز هستم و اسمم فقط سارا هست س نداره س بره شهرتمه (سجادی وند)
چیزهای درستی در جوابها شما هست. ولی خیلی اشتباه دارند (متاسفانه ) توصیه می کنم از رفرانسهای معتبر خارجی بهره ببرید و از خوندن مطالب به فارسی اجتناب کنید چون این همه غلط داره
مسابقه ادامه دارد...
موفق باشید
یعنی اصلا درست نبود
بعد از اون همه تحقیق اخرش...
ولی قول میدم من جواب سوال رو پیدا میکنممممممممم
موفق باشید
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» سگها و گربه ها ( مستقیم از استانبول )
» نیاز به یک بچه گربه یک ماهه
» نیاز به بچه گربه تقریبا 40 روزه
» اهدای جایزه به زشتترین سگ دنیا