شرایط زیستگاه لاکی(های) من - نظر بدید
شرایط زیستگاه لاکی(های) من - نظر بدید
خواهش میکنم شرایط زیستگاهی لاکی(های) خودتون را اینجا بنویسید که به شکل متمرکز پاسخ داده بشه و همگی بتونن استفاده کنن
ممنون
signlesskid- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: شرایط زیستگاه لاکی(های) من - نظر بدید
ابعاد تراریوم من 40x40x40 است که ارتفاع آب در آن ۳۰ میباشد. تقریباً همسطح آب خشکی مناسبی نیز قرار داره که ظاهرا برای لاکی دلچسبه ...
از فیلتر معمولی استفاده میکنم که البته کمی دستکاری شده، به اینصورت که دارای دو بخش است ... بخش اول (ورودی آب به فیلتر) از این تورهای که تو لیفهای حمام استفاده میشه گذاشتم تا بتونه آشغالهاهای بزرگ رو بخودش بگیره ..و بعد از اون بک ابر (اسفنج) وجود داره که قرار اجسام ریزتر آب بگیره ... سعی کردم کاری کنم که آب به سمت ورودی فیلتر جریان داشته باشه (با تنظیم جهت خروجی آب از فیلتر و بهبود مکندگی آن) ... البته خیلی کارآمد نیست
یک مدت از گرمکن استفاده کردم ولی اخیرا از تراریوم بیرون آوردمش چون دمای آب تقریبا همیشه روی ۲۷-۲۸ میمونه ... و فکر میکنم دمای مناسبی باشه (البته اگه دماسنجم درست بگه)
یک لامپ مهتابی زیر کابینتی هم دارم که گاهی اوقات (شبها) روشن میکنم (فقط برای چند ساعت)
کف تراریوم و کف خشکی رو از سنگ رودخانه پوشاندم ... منظره جالبیه ...
تراریوم (و بخش خشکی اون) نزدیک پنجره است و روزها کاملا آفتاب گیره و گاهی اوقات هم پنجره رو باز میکنم تا هوای تازه به خودم و به لاکی برسه - تا حالا از نور و گرمای مصنوعی برای لاکی استفاده نکردم.
متاسفانه ابزار مناسبی جهت تخلیه مدفوع لاکی ندارم و برای همین فکر میکنم آب تراریوم زود آلوده میشه (یعنی حالت اسیدی یا قلیایی اون بالا میره) و احتمال لجنهای قهوهای که کف آب (روی سنگها) و روی گیاهها هم میشینه به همین خاطره .... این موضوع بزرگترین مشکل منه ... (کمک)
یک موضوع دیگری که اخیرا فکر منو مشغول کرده علاقه بیش از اندازه لاکی به خشکی ... حدوداً از ۹ صبح تا همین الان (نزدیک ۷ عصر) لاکی سعی میکنه تو خشکی باشه (و حتی اونجا بخوابه) ... البته وسط این مدت چندین بار میره توی آب ولی دوباره بر میگرده تو خشکی ... بعضی وقتها هم خودم به صورت غافلگیرانه میندازمش توی آب! .... آیا باید نگران باشم؟!
راجع به رژیم غدایشم توی یک پست دیگر (موضوع مربوطه) نوشتم ...
بخاطر همکاری همهی دوستان هم کمال تشکر را دارم.
راستی اسم لاکی من «یون تا بال» هست ... از سریال جومونگ گرفتمش
موفق باشید
انشاء تراریوم را که تمیز کردم ... ازش عکس هم میفرستم
هر هفته یک سوم از آب تراریوم رو با وسیله ای به نام سنگریزه شوی(سبقون) ، کشیده و با آب از قیل مانده تعویض کنید. در صورت امکان یک فسلتر اکسترنال سطلی بخرید(که البته گرونه و شاید صرفه اقتصادی نداشته باشه) ، از یه تاپ فیلتر ایتفاده کنید و در زیر محفظه اون لبوسرامیک و در محل ریختن آبش زغال اکنیو فرار دهید تا بیوفیلتر خوبی داشته باشید.
نور خورشید در صورت عبور از شیشه هیچ UVB نخواهد داشت ، پس چراغ فلورسنت کابینتی رو از صبخ تا شب روشن گذاشته و شب ها خاموش کنید که بخوابه. به نظر بقیه چیزها موردی نداره ، موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
راجع به نور خورشید ... برای تامین UVB لامپ رو روشن میزارم ... اما فکر میکنم نور مستقیم خورشید به اندازه کافی لاکی رو گرم میکنه ... مگر اینکه لامپ هیتر کارایی دیگه داشته باشه که ممنون میشم بگین
راجع به سنگریزهها .... فکر میکنم بتونم یک فیلتر اکسترنال بگیرم، فقط اول حدود قیمتش چقدره ... برای یک تراریوم 40x40x40 میارزه؟! شستشوی تراریوم واقعا مشکل و من تمام تلاشمو برای تامین یک راهحل ساده اما کارامد و نسبتا خودکار میکنم. ممنون میشم در این زمینه راهنمایی لازم به همراه تجهیزات مورد نیاز رو بگین.
حالا واقعا با یک فیلتر خوب ... هفتهای یکبار سیفون لازمه؟ ... راه حل خودکار نداره ؟ (البته امکان لولهکشی ندارم )
وقت یکی از معدود چیزهایی که دور و بر من پیدا میشه
با تشکر
امیر
غیر از اینه؟!
در ضمن شما احتمالا (با توجه به همکاریتون با دانشگاه) باید خانم دکتر آملی و دکتر صفاریان را بشناسید ... فامیلیم ... هوای ما رو داشته باش ...
ممنون از راهنمایتون.
اینجا هر کسی که حیوانات را دوست داشته باشه پارتی کلفت است نگران نباش. دوست عزیز شرایط جایگاه باید دماهای مختلفی را برای لاکپشت شما فراهم کند رنجی بین 25 تا 32 درجه سانتی گراد. فکر میکنم نیاز باشد بیشتر فروم را مطالعه کنید. تمام شرایط یک تراریم کامل با الهام از طبیعت است
هر سوالی بود من در خدمتم
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f8/topic-t867.htm
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
انشاالله به زودی یه مهندسی میکنم و فیلتر دستساز میسازم ...
باز هم ممنون
» شرایط آب
» نگهداری از سگ در بهترین شرایط
» لاک پشتم توي خشکي دهانش رو باز و بسته ميکنه
» تصاویری از حیوانات در شرایط ویژه