تشکر و یک سوال
تشکر و یک سوال
متاسفانه من به لاک پشتم ندونسته توبیفکس دادم، حالا چند هفته ای هست که چیزی نمیخوره. تو آب کلردارم گذاشتم که باعث شده چشماشو باز نکنه و چشماش ورم کرده.همش خوابه چون غذا نخورده خیلی ضعیف شده.خوشبختانه جاش گرمه توی یک جعبه بالای شعمک بخاری.می خواستم ببینم چه غذایی بهش بدم تا خوب شه و اگه نخورد چه کار کنم؟ چشماش خوب میشه؟
Farti- مهمان
رد: تشکر و یک سوال
یعنی آب نداره تو جعبه؟
به نظر اوضاعش خیلی خوب نیست ، کاش می تونانستید یه دامپزشک ببرید.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Farti نوشته است:سلام.قبل از هر چیز می خوام از سایت مفیدی که دارید تشکر کنم،به من که خیلی کمک کرد تا علت بیماری لاک پشتمو بفهمم.ولی ای کاش زودتر این سایتو دیده بودم. بگذریم،حالا دنبال راه حلم، امیدوارم شما بتونید کمکم کنید تا از مرگ یک لاک پشت بیگناه جلوگیری کنیم.
متاسفانه من به لاک پشتم ندونسته توبیفکس دادم، حالا چند هفته ای هست که چیزی نمیخوره. تو آب کلردارم گذاشتم که باعث شده چشماشو باز نکنه و چشماش ورم کرده.همش خوابه چون غذا نخورده خیلی ضعیف شده.خوشبختانه جاش گرمه توی یک جعبه بالای شعمک بخاری.می خواستم ببینم چه غذایی بهش بدم تا خوب شه و اگه نخورد چه کار کنم؟ چشماش خوب میشه؟
حاضرم هر خبری بشنوم الا این خبر توبیفکس هیچ راه در مانی نداره ولی ما باید دوباره با کمک هم سعی به شکست توبیفکس کنیم در مورد چشم هم ممکنه خوب بشه از ایند به بعد در اب کلر دار بذار باشه عمق اب را بیشتر کن تا وادار به حرکت بشه از میگو و غذای مخصوص استفاده کن و میگو را جلوی دماغش بگیر اگر دهنش را باز کرد فوری بهش بده
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
MiladicA- همکار گفتگوی لاک پشتی
هنوز ممکنه ما دوستان یک راهی پیدا کنیم نگران نباشMiladicA نوشته است:نمی خواهم نا امیدتون کنم و امیدوارم که حالش هرچه زود تر خوب بشه. اما من لاک پشتم این مشکل رو داشت هر کاری که فکر کنید انجام دادم و هر نوع غذایی رو امتحان کردم اما نتیجه نگرفتم و بعد از 2 هفته ....
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
Farti نوشته است:سلام.قبل از هر چیز می خوام از سایت مفیدی که دارید تشکر کنم،به من که خیلی کمک کرد تا علت بیماری لاک پشتمو بفهمم.ولی ای کاش زودتر این سایتو دیده بودم. بگذریم،حالا دنبال راه حلم، امیدوارم شما بتونید کمکم کنید تا از مرگ یک لاک پشت بیگناه جلوگیری کنیم.
اولین لاکپشت من هم یک مدت اینجوری شده بود ولی بعدش خوب شد . من با غذا های مختلف تحریکش کردم و حالش خوب شد بدون مشورت با دامپرزشک و..
:king:
Ali- کاربر خوب لاک پشتی
» ساختمان فیلترهای دست ساز اعضا و بحث در مورد آن
» باز هم تشکر !!!
» عکس گینگیل و سقراط
» اضافه شدن دکمه تشکر به هر پست