بلوغ و بارداری لاک پشت گوش قرمز
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: بلوغ و بارداری لاک پشت گوش قرمز
5 سال دیگه که اینها بزرگ شن تازه جفت گیری می کنن ؟ جالبه. من یه بار امدم تهران دیدیم باحالن چند تا خریدم و الان نمیدونم کجای خونم دارن میگردن .بچه ها ازاد تو خونم میگردن.
بهر حال در کل از مطالب و راهنماییت ممنونم.
majid alavi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
در ضمن من 2 بار تا به امروز مورد تکثیر گوش قرمز را داشتم. مطالبی که در باره گربه ها هم ذکر کردید غیر واقعی است مطمئن باش
اين مطلب آخرين بار توسط Dr. Iman Memarian در 8/28/2009, 13:17 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
نازنین خانم خونم استخر داره و به علت این که تایم زیبادی خونه نیستم و کارم زیاده آزادن.هرزگاهی تو استخر میرن یا میان بیرون زیر گل و بوته ها .
زیاد به فکر جفت گیریشون نیستم فقط می خواستم ببینم این فروشنده راست می گفت یا نه. همین
و اما خدمت دکتر عزیز بگم که من خودم دیدم این گربه ها رو تو چین.فیلم هم گرفتم خواستی بگو برات بفرستم ببینی. حتی به انگلیسی و چینی رو تابلوی بزرگی نوشته بودن که لیدر ترجمه میکرد و می گفت.گربه با جوجه ها بازی میکرد سریه سر هم میزاشتن در عین حال گربه بیش از حد گرسنه بود .چون وقتی من سوال کردم اینا دروغه که گربه گرسنه باشه و حمله به اینا نکنه لیدر ازشون سوال منو پرسید مسئول اونجا غذا که مینداخت پیش اینا گربه چنان وحشیانه حمله می کرد به غذا و غذا رو میخورد که نگو.کاملا نشون میداد که گربه خیلی گرسنس.باور کردی که هیچ باور نکردی یه آدرس و تماس اون محل رو تو چین از لیدر می پرسم بهت میگم خودت تماس بگیر یا اگه سایتی چیزی داشت بری ببینی چون با لیدر رفیقم.
اگرم نمیخواین واگذارشون کنین مواظبشون باشین
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
شما لاکپشتهات را خوب نگهداری نمی کنی یا باید روشت را تغییر بدی یا زودتر فکری به حالشون بکنی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
حرفاتو قبول دارم اما خوب این جیزی که ما دیدیم و نوشته بود و رفتیم اونجا حکایت از این قضیه داشت و به ما همه این و گفتن .خیلی جای معروفی بود و شلوغ بود به خاطر این قضیه.
اما از نظر علمی احتمالش هست.چون من به پیشرفت علم خیلی معتقدم.
2 شب مطلبی راجب حمله ملخ ها به مزارع رو دیدم که میگفت دانشمندا سعی دارن کاری کنن که ملخ ها به صورت میلیونی حمله نکنن و تغییراتی تو اینا ایجاد کنن که منزوی و بدون انگیزه حمله بشن.حالا چجوریشو نمیدونم یا اینکه موفق شدن یا نه.تو tv نشون میداد.
اولا واقعا مرسی از همه کسایی که برای این سایت خیلی خوبتون که کلی از نگرانی های من کم کرد. بعدش یه سوال داشتم! من نزدیک دو ساله که یک لاکپشت دارم که از روی پست های شما فهمیدم که ماده است( اسمش خرسی است) چون ناخن های کوتاهی داره و دمش کوچیکه،چند روز پیش براش یه دوست خریدم که تنها نباشه این دوستش فکر کنم نره چون ناخونای خیلی بلند داره و دمشم خیلی کلفت و بزرگه!
از روز اول که اینارو پهلو هم انداختیم خرسی هی براش دستاشو دراز کردو هی گذاشت دنبالش، فرداش خال خالی (نره) گذاشت دنبالشو همون کارو کرده و دیگه جدیدا جفتشون برا هم رقص لاک پشتی می کنن اما خال خالی بیشتر!
امشب داشتم نگاشون می کردم که دیدم یه چیز سیاه از دمه خال خالی اومد بیرون و هی بزرگتر شد خود خال خالیم چشماشو بسته بودو انگار دردش می اومد! که این خیلی منو نگران کرد اما تو مطلاباتون به یه مورد اشاره کرده بودین که این اندام جنسی نره! حالا چیزی که منو نگران کرده اینه که نکنه اینا می خوان جفت گیری کنن و خرسی آمادگیشو نداشته باشه و آسیب ببینه؟؟؟ نمی دونم باید جداشون کنم یا نه؟ خیلی نگران خرسیم
anahita_kherC- کاربر متوسط لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
anahita_kherC- کاربر متوسط لاک پشتی
mahtab o lakiyash- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» عدم رشد لاک پشت گوش قرمز
» غده ی سیاه زیر دم دارای خون مردگی(به خاطر بلوغ نیست)
» چگونگی تشخیص بارداری همستر؟
» با یه لاک پشت گوش قرمز دوساله میشه یه لاک پشت گوش قرمز چن ماهه انداخت؟