گربه های شهر وان ترکیه
گربه های شهر وان ترکیه
تا جایی که من اطلاع دارم فقط شهر وان ترکیه این نژاد از گربه رو پرورش میده.
اینجام پیشی جون میخواد با ما بازی کنه.
ولی چیزی که جای افسوس داشت این بود که این گربه ها رو تو بدترین شرایط ممکن نگه داری میکردن و اغلبشون زخم و زیلی بودن به اندازه ای که من از ترس مریضی بهشون دست نزدم.
روم به دیوار . :>#(: اینم یه نمونه دیگه اش . به اطراف گربه با دقت نگاه کنید...
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
رد: گربه های شهر وان ترکیه
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
من وقتی بچه بودم یک گربه نر سفید خالص داشتیم که با یک گربه وحشی پلنگی کم مو صاحب سه تا بچه شدند. عجیب بود که بر خلاف بقیه گربه های نر اون برای بچه ها غذا می برد و وقتی مادرشون اونها را ول کرد یکی از اونها را برای ما آورد . ما برای اولین بار با تعجب دیدیم که این بچه گربه سفید با موهای نرم چشم هاش دو رنگه. آبی و زرد.
سالها اون را نگهداشتیم و به گربه دورنگ چشمه مشهور بود تا بالاخره دزدیدنش. بسیار باهوش بود و رفتارهای عجیب و عاقلانه ای از خودش نشون میداد. خودش دستشویی منزل را استفاده می کرد ( ما فقط سیفون میکشیدیم ). آجیل میخورد . صبحها با پدرم نون پنیر میخورد و ....
بعد ها دیدم که در وان ترکیه گربه های این نژاد هستند. ولی این یکی چرا اینجا پیداش شده بود؟
اینم یک عکس ازش که اسکن کردم. اگر کیفیتش خوب نیست باید ببخشید چون مربوط به خیلی سال پیشه.
یادش به خیر.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
چه گربه خوشگلی منم یه بچه گربه پلنگی داشتم که یه روز رفت تو کوچه و ماشین زد بهش و . . .
3 سال نگهش داشته بودم خیابونی بود ولی چون یه کم بیعرضه بود و نمیتونست از دیوار بپره من نگهداری میکردم ازش
خوش به حالت صحرا که گربتو تو خونه نگهداری میکردی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
در رابطه با دانشگاه تهران هم واقعا ناراحت شدم چون بهترین دانشگاه کشور ما حتی به تمیزی کوچکترین شهرهای کشورهای همسایه هم نمیرسه
گربه 12 ساله بنام گاسپار در پلیموت انگلستان هر روز در ساعت 10:55 دقیقه صبح در چند قدمی منزلش سوار اتوبوس میشود و پس از رسیدن به ترمینال دوباره اقدام به بازگشت به خانه مینماید. این مسافت 17 كیلومتر است.
صاحبان حیوان به نام خانواده فیندن اعتراف میکنند که از دراز مدت متوجه غیبت چند ساعته او در روز شده بودند و این موضوع برایشان یک معما شده بود تا اینکه از رانندگان اتوبوس شنیدند که گاسپار هر روز سوار بر اتوبوس میشود و دوباره به خانه بازمیگردد. به همین دلیل خانم فیندن به تمام رانندگان اتوبوس شماره 3 که از چند قدمی منزلشان عبور میکند سفارش کرد تا مراقب باشند که گاسپاررا در ایستگاه مربوطه پیاده کنند.
خانم فیندن دلیل رفتار گربه اش را علاقه او به مردم دانسته و احتمال میدهد که اولین باری که این عمل را انجام داده با مسافران همراه شده و به داخل اتوبوس رفته است و اینکار برایش تبدیل به یک عادت شده . این عادت چهار سال است که دوام دارد.
برگرفته از سایت یاهو
می دانید اگر در ایران بود بعد از رفتن درون اتبوس چه اتفاقی می افتاد!؟
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
نزدیک خانه ما هم پارکی هست پر گربه. من و خیلی از همسایه ها کار هر شبمونه که براشون غذا ببریم.بعضی ها هم با تعجب نگاه می کنند.
با گربه های محل دوست شدم
همشون هم بلا استثنا کمبود محبتی ن
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
تو ایران هر روزه بلاهای زیادی به سر گربه و سگهای خیابانی میاد یا حتی با ما دوست دارارن و حامیان حیوانات رو هم خیلی خیلی بد رفتاری میشه.نمونه اش این پست آخر رو بخونید که دوست خوب و استاد ما حامیان ژاله عزیز در وبلاگش نوشته.
http://gorbeh-irani.persianblog.ir
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
ولی ممنون که این لینک را معرفی کردید.
» گربههاي در باز كن
» بچه گربهاي كه پست شد
» گربه ايراني اشرافي ترين گربه جهان شد
» یک گربه ایرانی، بهترین و زیباترین گربه جهان!