عکس تخم های لاک پشت زمینی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: عکس تخم های لاک پشت زمینی
تا یک هفته از کیسه زره استفاده می کنند و نیاز به غذا ندارند. کیسه زرد زیر لاک زیرینشون است و بعد از یک هفته خشک و جدا می شود.
فردا قرار است دکتر منابع و اطلاعاتی درباره لاک پشتهای زمینی به من معرفی کنند. سعی می کنیم اطلاعات بیشتر را ارایه کنیم.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
بله من بودم.ببخشید چون خیلی غافلگیر شدم.میخواستم زودتر اطلاعاتی را که لازمه بگیرم که خدای نکرده کاری نکنم که ...
دومیش هم از تخم بیرون آمد!
من نگاهشون کردم شکل کیسه ای که میگین رو تا حالا ندیدم . اونا یه چیز زردی زیر شکمشون هست ولی اصلا کیسه ای نیست بیشتر شبیه یک لکه زرد رنگه !نکنه همینه که خشک شده؟ اصلا چه جوری خشک میشه؟من باید اونا رو روی سطح نرمی بذارم که کیسه هاشون نکنه؟
احتمالا امروز هم سومی از تخم بیرون میاد
عکساشونو دارم آماده میکنم تا هرچه زودتر بذارم روی سایت
از راهنمایی هاتون هم ممنون
pary- کاربر متوسط لاک پشتی
http://mytasvir.com/gallery/14aa8c5c42fcdf.jpg.php
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
بله منم براشون کمی گذاشتم. از آب اصلا نخوردند ولی دوست دارن برن توش در حدی که زیر شکمشون خیس بشه!
چیز عجیبتر اینکه امروز اونی که اول به دنیا آمده شدیدا دلش میخواست یه چیزی بخوره!میخواست هر چیزی رو که سر راهش بود مزمزه کنه!به نظرتون غذا براشون بذارم ؟
طول لاک یکیشون یکیشون 3.5سانتی متر و اولی 3.7سانتی متره.
نمی دونم چرا سومی بیرون نمی یاد.
راستی اینکه گفتید تو محیط طبیعی هستن کارا رو راحتتر میکنه یعنی چی؟
maria alexio- دوست گفتگوی لاک پشتی
درضمن بسیار شرمنده که هنوز رفرانس نگذاشتم
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
چه جالب یعنی یونجه دوست دارند!حتما این کارو میکنم.
1.من اونا رو خونه آوردام . یک جا براشون درست کردم که زیرشون خاکه و سنگهای مختلفی گذاشتم در گوشه کنارش اما اونا دوست دارن برای خواب برن زیر خاک.نمیدونم باید براشون زیر خاک هم جایی درست کنم یا خودشون این کارو به طور طبیعی انجام میدن؟
2.فضای مورد نیازشون چقدر باید مساحت داشته باشه؟من این کارارو در ظرف گردی با قطر نیم متر که لبه هاش 30 سانتی متر ارتفاع داره کردم.نمیدونم مناسبه یا نه.
3.چه طور میتونم باتون تماس بگیرم؟
ممنون از راهنماییتون
اينم شماره دکتر معمار يان
09122956918
marziye- کاربر خوب لاک پشتی
تبریک میگم
چقدر دوست داشتم منم اینو تجربه میکردم :;;>:
انشالله خوش قدم باشن
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
1- ممنون از مرضیه به خاطر شماره
2- ممنون از آقای محمدفر به خاطر صفحه ای که معرفی کردند که خیلی مفید بود
3- ممنون از دکتر معماریان به خاطر راهنمایی هاشون
خیلی وقته که میخواستم از مشاهداتم از زمان تولد کوچولوها تا الان بنویسم ولی وقت نکردم تا امروز .
--مهمترین موردی که برام جالب بوده در مورد چشماشونه!!به بیان بهتر نگاهشون!!
به نظرم دارای دید خاصی هستند .چون اطلاعات علمی ندارم نمی تونم توضیح بدم ولی از مشاهداتم اینجور حدس میزنم که دید رو به پایینشون بیشتر باشه .بعد دید مستقیم ودید رو به بالاشون از همه بدتره!وقتی غذایی رو روی زمین جلوشون میگذارم(مثلا کاهو)خیلی دقیق گازش میزنند .هم اینکه بیشتر دوست دارن وقتی راه میرن غذا رو سر راهشون پیدا کنن اما وقتی با دستم روبه روشون می گیرم اگر کمی مایل نگه دارم راحت تر میتونن بخورنش اما اگر از بالا بهشون بدم خیلی خطای دید دارن به طوریکه ممکنه بارها هوا رو گاز بزنن
--دومین مورد راجبه شنواییشونه.از صداهای بلند مثل صدای جارو برقی خیلی می ترسن و وقتی به اسم صداشون میکنم برمیگردن نگاهم میکنم :;;>: راستی اسم بزرگه رو گذاشتم فندق و کوچیکه فسقل
--سومین مورد به بویاییشون مربوط میشه.هر چیزی رو که می خوان بخورن خوب بو می کنن و اصلا چیزی که مونده باشه رو نمی خورن!!حتی اگر یونجه کمی در هوای آزاد مونده باشه و طراوتشو از دست داده باشه :scratch:
--قاعدتا فقط حس لامسه میمونه تا وقتی که آفتاب هست زیر نور مصنوعی نمیرن!!
صبح ساعت 8از خواب بیدار میشن و صبحانه شون رو که خوردن میرن آفتاب میگیرن تا11.چ.ن جاشون طوریه که تا 11آفتاب داره بعدازاینکه ناهار خوردن نوبته آفتاب مصنوعی میشه که گاهی بینش چیزی میخورن گاهی هم نه.بعد از خوزدن شام در ساعت یک ونیم دو ، دیگه میخوابن تا فرداش به طور کلی هم دومیه یا فسقلی هم کمتر میخوابه هم بیشتر میخوره هم شیطون تره!!
خوب فکر کنم چیزی از قلم نیفتاده باشه اگه چیزه دیگه ای دیدم بازم می نویسم . :cheers:
این عکس فندق و فسقل قبل از بیدار شدنشونه.
این عکس فندقه. موقع خوابیدن اینطوری می خوابن!ببخشید گل پشت و رو نداره
موقع آفتاب گرفتن میتونن در هر حالتی باشن!حتی ممکنه روی یه دست و پا بخوابن!!
این فسقلیه.البته این عکس مربوط به روزهای اول تولدش میشه.هر چیزی رو که سر راهش ببینه به عنوان غذا هم که شده گازش میگیره.انگشتای منو هم چندین بار گاز گرفتهاصلا فکر نکنید چون دندون نداره حتما دردم نداره
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» لاک پشت زمینی
» آقا فریبرز! (لاک پشت زمینی)
» اطلاعات در مورد لاک پشت زمینی
» نگهداری لاک پشت های زمینی در خانه
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)