غذای Tubifex ( نامناسب برای لاک پشت )
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
غذای Tubifex ( نامناسب برای لاک پشت )
این غذا پروتئین خیلی بالایی داره ک باعث بیماری در لاک پشت میشه .
MiladicA- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: غذای Tubifex ( نامناسب برای لاک پشت )
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:MiladicA نوشته است:یک تجربه ایی که من در مورد غذا دهی و نوع غذا به لاک پشت ها دارم غذای نا مناسب Tubifex هست که من بعد از اینکه حدود 2 هفته این غذا رو به لاک پشتم دادم لاک پشت دچار بیماری شد و غذا نخورد و در آخر مرحوم شد .
من یکی دو هفته بهش دادم هیچیش نشد . فقط قارچ گرفت که اونم فکر نمی کنم ربطی به توبیفکس داتشته باشه . نه؟!
QeWzI :king:
موفق باشید .
نه قارچ ربطی به توبیفکس نداره ، ولی توبیفکس اگه بخواد به صورت مداوم داده بشه به تدریج باعث مرگ لاک پشت می شه. این تجربه رو خیلی از نگهدارندگان کم تجربه داشتند و خیلی جالبه که فروشندگان دست فروش خیلی هاشون این غذا رو به عناون غذای لاک پشت می فروشند واین در حالیه که در بسیرای از منابع موثق این غذا برای لاک پشت ها خطرناک و کشنده معرفی شده.
موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:MiladicA نوشته است:یک تجربه ایی که من در مورد غذا دهی و نوع غذا به لاک پشت ها دارم غذای نا مناسب Tubifex هست که من بعد از اینکه حدود 2 هفته این غذا رو به لاک پشتم دادم لاک پشت دچار بیماری شد و غذا نخورد و در آخر مرحوم شد .
من یکی دو هفته بهش دادم هیچیش نشد . فقط قارچ گرفت که اونم فکر نمی کنم ربطی به توبیفکس داتشته باشه . نه؟!
موفق باشید .
ولی توبیفکس همان طور که میلاد و پرهامک گفتند بسیار خطرناک است و لاک پشت را میکشد مطمینی توبیفکس است
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
موفق باشید .
توبیفکس عامل بیماری میشه و به مرور باعث مرگ لاک پشت میشه در حدود کمتر از یک ماه لاک پشت رو از پا در میاره .
پیشنهاد میکنم اصلاً استفاده نکنید و از غذای مخصوص خزندگان استفاده کنید چون غذایی کنترل شده و عالی برای لاک پشت ها است و بوی زیادی که داره باعث اشتها برای لاک پشت ها میشه .
(¯`·.QeWzI.·´¯) نوشته است:همین غذای خزندگان دو تا چیز خیلی بدی داره و اون اینه که یکی این که آب بوی لجن میگیره و دوم اینکه خیلی برای لاکپشت هام بزرگه و اون رو از دهنشون تف می کنن... پس مجبورم میگو بدم.
دادن میگو زیادی به لاکپشت باعث بیماری میشه و مضر هست برایشان . دانه ها را بگذار داخل آب مقداری نرم بشوند بعد به لاک پشت ها بده .
میشه به من بگید این غدا چه شکلیه؟
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
معمولا به شکل مکعب هایی که حاوی کرم های خشک شده یا کرم های فریز خشک شده است. ولی کرم ها توش زیاد قابل تشخیص نیستند.maryam.m نوشته است:سلام
میشه به من بگید این غدا چه شکلیه؟
اینم عکسش:
Ali نوشته است:ببخشید میتونم بپرسم چرا ماهیران این ها رو میزنه؟
مگه موجب مرگ لاکی ها نمیشه؟ پس چرا اینارو هنوز تولید می کنن؟!
این قدر شما نام کاربیتون رو عوض می کنید ، نمی دونم علی جان بگم ، ALI جان بگم ، A|_I جان بگم ، QWEZI جان بگم و یا ... ، بگذریم ، توبیفکس برای ماهی ها و بچه ماهی ها غذای خیلی خوب و مقوی می باشد و برای تنوع غذایی عالیه ، برای ماهی ساخته می شه نه لاک پشت ، منتها برخی ها می گویند غذای لاک پشت و اصلا ناراحت نمی شوند که لاک پشت ها بمیرند تازه می گن خوب شد دوباره می اد از لاک پشت های خودتمون می خره و لاک پشت هامون فروش می ره. پس قبل از خرید تحقیق کنید.
موفق باشید ، پرهام.
ماهان كوچولوي من همش ذائقه ش تغييير مي كنه، اولش كرم فشرده دوست داشت بعد چند روز زده شد، يه مدت فقط كاهو مي خورد باز دوباره زده شد، يه مدتم گير داده بود نون و پفك مي خورد ، الانم مرغ و ذرت مي خوره :;;>: ولي سعي مي كنم هر روز قطره مولتي ويتامينشو بدم (توصيه پزشكشه)
mona p- کاربر تازه وارد لاک پشتی
وبلاگ تراریوم
نزدیک بود اودوی رو به کشتن بدم :*
Assiyeh- کاربر خوب لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
ترجیحاً همگی درب سطل آشغالی ها را باز کنیم و توبیفکس های خود را درون آن بیاندازیم :cheers:
البته اگه بچه ماهی داریم بدیم بخورن گناه دارن
نه کرم خونی نه میگو و نه توبیفکس
mary- کاربر خوب لاک پشتی
turtle_lover- کاربر متوسط لاک پشتی
و دارای مواد معدنی و مناسب مورد نیاز لاکپشت میباشد.
اما مانند سایر رقبای خود (رپتومین، سرا،آکوافین...) حاوی کلسیم نیست.
این غذارو باید همراه با کف دریا استفاده کرد.
همچنین وقتی غذا را در آب می اندازید تا لاکی تون میل کنند، بعدا اضافه های غذا رو از روی آب جمع کنید.
چون باعث رشد میکروب در آب می شود. (این رو روی قوطی هم نوشته)
و همچنین از غذا دادن بیش از اندازه خودداری نمایید. (روزی 3 دانه پلت خزندگان / صبح، ظهر، شب)
این تیکه رو هم روی قوطی نوشته.
غذای بیش از اندازه حتی در صورت میل لاکی باعث بلوغ زودرس، (نمونه ش لاکی شما) هرمی شدن شکل لاک (مثلا وسط لاک نرماله اطرافش مثل ورق کاغذ میمونه! ) و مشکلات جبران ناپذیر دیگری مش ود.
البته من تا حالا دو مورد بلوغ زودرس در این فروم مشاهده کردم.
یکی لاکی خانم صحرا (مارکی جان) که به خاطر استفاده از کف دریا و جلوگیری به موقع از صدمات جبران ناپذیر جلوگیری شد.
و نمونه ی مشابه دیگر لاکپشت شما.
موفق باشید.
کوشا :cheers:
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
الان یه مدته هیچی نمیخوره
بهترین چیزی که میشه بهش داد چیه؟
کاهو رو هم به زورکه بهش میدم بعد میندازه از دهنش بیرون یا میبرم نزدیکش فرار میکنه
فائزه- کاربر تازه وارد لاک پشتی
این غذاها مناسب نیستند و فقط گاهی اوقات و فقط برای تنوع مورد استفاده قرار می گیرند. بخش تغذیه رو مطالعه کنید
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» خاصیت سنگ نمک (نامناسب برای لاک پشت)
» کرم خونی (نامناسب برای لاک پشت)
» جگر مرغ (نامناسب برای لاکپشت)
» میگو (نامناسب برای لاک پشت)