نرم شدن و بی حالی لاک پشت
نرم شدن و بی حالی لاک پشت
من تازه عضو سایت شما شدم، حقیقتش بخاطر لاکپشتم که خیلی دوستش دارم وارد این گروه شدم.
حدود 5 ماه پیش لاکی رو خریدم (اون یه لاکپشت گوش قرمزه)اندازه ی دو بند انگشت بود غذای مورد علاقه اش غذای لاکپشت بود که از آکواریوم فروشی براش می خریدم البته کاهو هم با اشتها می خورد و گاز می زد ولی از وقتی گوشت چرخ کرده گوساله و مرغ بهش دادم دیگه سبزیجات با رقبت نخورد.اونو توی یه آکواریوم که هم خشکی داشت هم آب نگه می دارم 2 تا ماهی حوضی و 2 لجنخوار هم توی اون آکواریوم هستند.البته 2 تا مولی هم بودند که لاکی خوش اشتها اونهارو خورد.البته کرم قرمز یخ زده هم دوست داشت.
الان لاکی اندازه ی کف دست شده ولی حدود 2 هفته است که دیگه مثل قدیم تحرک نداره همه اش کز می کنه کنج آکواریوم و پاهاشو توی آب ولو می کنه
غذا نمی خوره ، خیلی کم اونقدر که نمیره می خوره. فبلا نقش و نگار روی لاکش واضح بودند ولی حالا نا واضح شده اند فکر می کردم چون داره بزرگ می شه اینجوریه ولی جدیدا َ کنار این نقش و نگار ها مثل گندیده گی شل شده اند و لاکش هم داره هر روز نرم تر میشه.
توی سایتتون خوندم که شیر و شکر با آب قاطی کنم و نیم ساعت توی این محلول بزارمش . این کارو امروز کردم امیدوارم جواب بده.دیگه چه مراقبتهایی تو صیه می کنین تورو خدا کمکم کنین که نمیره.
با اینکه دلم خیلی براش تنگ میشه برای اینکه زنده بمونه،اگه بخوام آزادش کنم زنده می مونه؟؟
توی چه محیطی باید آزادش کنم استخر ؟مرداب؟ یا دریا
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
رد: نرم شدن و بی حالی لاک پشت
دلیل این شل شده لاک تغذیه نامناسب، استفاده نکردن از مکمل کف دریا و نداشتن نور طبیعی و اشعه های UV طبیعی است. برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم کتاب نگهداری از لاک پشتهای نیمه آبزی را مطالعه کنید و سوالاتتون را فروم مطرح کنید. همچنین رها کردن لاک پشت در طبیعت قطعا باعث از بین رفتن آن می شود. برای قرار دادن عکس راهنمای قرار دادن عکس در فروم را مطالعه کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اگه آزادش کنید زنده نمی مونه بلکه باید سریعاً و به شدت مراقبت های لاک پشتی رو شروع کنید.
نرمیه لاک و استخوان ناشی از فقر کلسیم هست. کلسیم در کاهو و ماهی و کف دریا و... وجود داره و راه جذب کلسیم در نور مستقیم خورشید یا لامپ فلورسنت بدون تلق است که حاوی UV هستند. عکس خودش و تراریومش رو همون طور که جناب محمدفر گفتن در فروم بگذارین و اولین کاری که می کنین بهش ماهی کوچک بدین بخوره (فقط ماهی کامل نه گوشت ماهی یا قسمتی از یک ماهی بزرگ. کامل و درسته! مثل همون مولی ها که خوردشون) و توی آبش کف دریای کوچک شده و پوست کنده بریزید (تهیه کف دریا، از عطاری ها) خیلی خوبه اگه بخوره، گوشت رو کاملاً قطع کنید (از ریشه). اگر فلورسنت ندارین روزی چند ساعت لاک پشتتون رو بیرون از خونه در معرض نور مستقیم خورشید قرار بدین ( حتماً براش جایی رو به عنوان سایه درست کنید و آب هم بگذارین چون توی آفتاب می پزه) و برای معاینه پزشک با آقای دکتر تماس بگیرین
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f19/topic-t403.htm#8904
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
واقعا خوشحالم که دوستان خوبم می توانند به این خوبی و کاملا صحیح و علمی راهنمایی کنند
سارا خانم دوستان کاملا درست راهنمایی کردند و متأسفانه شما با تغذیه و نگهداری غلط این مشکلات شدید را که Metabolic Bone Diseaseنام دارد، ایجاد کردید.
تمامی توصیه های رونیا را اجرا کنید و البته با توضیحاتی که دادید و با توجه به شدت مشکلات فکر می کنم تنها بهبود شرایط کافی نیست و شاید احتیاج به درمان دارویی نیز باشد.
با تشکر فراوان
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
لاکیای منو که با توصیه هاش نجات داد
بازم ثل همیشه کامل و عالی توضیح داد
ایشلا لاکیه شما هم خوب میشه
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
ممنون ازتون.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
کنار این نقش و نگار ها مثل گندیده گی شل شده اند
سلام.
فقط شل شده اند یا واقعا به نظرتون گندیدگی هستند؟
اگر به جز نرم بودن علائم گندیدگی رو در لاک مشاهده می کنید اصلا حرفی نیست که باید لاکپشت رو برای معاینه پیش دکتر معماریان برید.
ساکن کدام شهرید؟؟؟؟
لاکپشت من هم گندیدگی لاک گرفته و یه تیکه از لاکش رو برداشتند.
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
تا بتونه خودشو خشك كنه.
راستي داستان كف دريا چيه؟
از عطاري براش كف دريا تهيه كنم؟
يه سوال ديگه هم دارم من همانطور كه گفتم لاكپشتم را با دو ماهي قرمز و دو لجنخوار نگهداري مي كنم كف دريا براي ماهي ها مضر نيست؟
آيا نيازي هست آنهارو از هم جدا كنم؟
اينم عكس لاك مريض
اينم تصوير لاكي بيچاره وقتي توي شير و شكر بود ظاهراَ كه شير و شكر رو دوست داشت چون اصلا ازش بيرون نمي آمن بيچاره
دما را به 24-25 درجه برسانید.
در ضمن لاک لاکی شما گندیده است.
باید قسمت های گندیده را برداشت.
واقعا متاسفم.
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f21/topic-t296.htm
این لاکی دووم نمیاره...
يعني لاكپشتم ميميره؟
چه جوري دماي آب رو بيارم پايين
براي خوب شدنش چكار كنم
پوسیدگی لاک مثل قانقاریا میمونه.
همه لاکش رو پوسیدگی فرا رگفتخ.
اگر دکتر معماریان بخوان درمانش کنند باید همه ی لاک رو بندازند دور.
به نظرتون میشه؟؟؟؟؟
عکس هی دلخراش پوسیدگی لاک رو در این تاپیک ببینید.
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f1/topic-t674.htm
این لاکپشت دیگه...
به نظر من بهتر ماهی هارو از لاکی تون جدا کنید...
کف دریا هم عطاری داره فقط پودرشو نگیرید ...
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
هر دوتا لاکیم این لکه هارو دارن
یه چیز دیگه هم هست.لاکپشتام روی برجسته ترین نقطه روی لاک رویی چند جا هست که انگار داره رنگش میره سبز خیلی روشن شده
اینا چین؟
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
پیشنهاد می کنم به جای معطل شدن با دکتر تماس بگیری.
با مسواک و کلر هگزیدین کشیدم روی لاکش ولی نرفت
توی کتاب آقای فروهش فر خوندم که شاید قارچ یا عفونت میکروبی یا پوسیدگی لاک باشه
فردا میبرمشون بهتون خبر میدم
اینم عکس لکه های قهوه ای روی لاک
روی لاک رویی که گفتم رنگش داره میره و سبز خیلی روشن شده
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
من فردا میبرمشون کلینیک و حتما اینجا نتیجشو میگم که اگه لازم بود ببریش من که در مورد سلامتیشون خیلی وسواس دارم این گیگیلیه منم که همیشه یه بیماری باید داشته باشه
لکه های قهوه ای لاک زیری جزء نقش های لاک هستند و کم رنگ شدن لاک رویی نشونه بزرگ شدنشونه
بچه هام دارن بزرگ میشن <:-p
منم دیروز ساعت 2 به آقای دکتر مراجعه کردم.
» بی حالی و شنا نکردن لاک پشت
» عطسه و بی حالی لاک پشت
» بی حالی لاکی
» خارش و خاراندن لاکٍ لاکپشت