به من اطلاعات بدین لطفا
به من اطلاعات بدین لطفا
میشه در مورد محل نگهداری لاکی ها به من اطلاعات بدین ، پست مربوط به ساختن تراریوم رو خوندم ولی چیزی ازش نفهمیدم آخه هیچ عکسی هم نداشت .
میخواستم بدونم یه تراریوم کوچیک و جمع و جور آماده قیمتش چنده؟ از کجا باید تهیه کنم یا اگه ساختنش راحته بهم بیشتر کمک کنید تا خودم براش بسازم
تقریبا تمام وسایل آکواریوم رو دارم (قبلا یه آکواریوم داشتم که الان جمعش کردم) وسایل اون به دردم میخوره؟ اندازه آکواریومم 1 متر (طول) * تقریبا 30 سانتی متر (عرض)
ممنونم که کمکم میکنید
simin63- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: به من اطلاعات بدین لطفا
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگه میشه در مورد ساختنش و اینکه اصلا خودم میتونم بسازم یا از وسایل آکواریومم میتونم استفاده کنم ؟ یا اگه آمادش هست تو مغازه در مورد حدود قیمتش بهم بگین
در هر صورت خیلی خیلی لطف کردین امیدوارم خودتون و لاکیتون همیشه سالم و باشین و باهم به شادی زندگی کنید
فیلتر شنی همونه که شما میگید و لامپ مهتابی نیازه اما توجه کنید که این لامپ نباید درون قاب پلاستیکی یه هر پوششی باشه چون در اون صورت اشعه یو وی جذب اون محافظ میشه ولاکپشتتون از جذب اشعه یو وی محروم میشه پس بازم تکرار میکینم بین لاکپشت و لامپ فلورسنت نباید مانعی باشه.
اين مطلب آخرين بار توسط farzad در 3/24/2012, 09:51 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
http://www.lakposhtha.com/f2-montada
من ایدم به این صورت بود که: اول یه آکواریوم با اندازه متناسب لاکی تهیه کردم و از فروشنده خواستم که از کناره شیشه های دورریزی که داشت (cm 45×2 مثلا) با چسب آکواریوم داخل آکواریوم بچسبونه تا بتونم فیلتر زیرشنی رو روشون قرار بدم و به طرف دیگه فیلتر زیرشنی هم یک فیلتر زیرشنی دیگه رو به صورت شیب دار بهش با چسب آکواریوم چسبوندم. روی فیلتر زیرشنی هم مقداری چسب آکواریوم چسبوندم تا لاکیم بتونه مثل پله ازشون استفاده کنه و یک پایه هم که یک لوله پلاستیکی به اندازه بریده شده بود زیر فیلترها چسبوندم و سر دیگه رو هم به کف چسب زدم. ویه گیاه مصنوعی هم به کف چسبوندم. (نکته: از چسب آنتی باکتریال استفاده کردم و گذاشتم حداقل 24 ساعت خشک بشن.)
فرداش تاپ فیلتر, پمپ و لامپ ها رو هم که طریقه نصبشون رو از همین جا یاد گرفته بودم راه اندازی کردم. راستی یادتون نره که یه شیشه کوچیک هم رو سر اکواریوم درست بالای سر خشکی بذارین که از فرار کردن لاکی جلوگیری بشه (بقیه سقف رو یه موقع شیشه نذارین, اکسیژنش تموم بشه!!!)
( خیلی شد که! )
چند روز پیش ویکی خان ( لاکی من) موفق شد پس از تلاش فراوان اون پایه رو از جاش بکنه که معلوم شد ایده خوبی نبوده! حالا روی همون شیشه ها که به کناره ها چسبونده شده بودن یه شیشه (یه کم کوچیک تر از فیلترزیرشنی) قرار دادم و فیلتر زیرشنی ها رو روش گذاشتم که ازش خیلی استقبال کرده لاکی!
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
امروز میخوام برم براش یه آکواریوم 40*30*30 سفارش بدم ، فکر میکنید اندازش خوبه؟ فکر کنم حالا حالا ها بس باشه براش طفلی آق سلیمونم ( ) جاش خیلی بده فعلا
از همتون ممنون دوستای مهربون
خیلی اسم باحالی روش گذاشتی سیمین
ساکورا- کاربر متوسط لاک پشتی
ساکورا نوشته است:سلام دوستان
اره اسم باحالیه
golparjoon- کاربر متوسط لاک پشتی
در ضمن به یه ورقه بزرگ یونولیت (یه کم بزرگتر از آکواریوم ~2-3 cm) هم احتیاج دارین که بذارین زیر آکواریوم که فشار رو تقسیم کنه و آکواریوم آسیب نبینه!
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
ساکورا نوشته است:سلام دوستان
آره اسمشو دوست دارم تازه بهش میگم "سلی"
یه طوطی هم دارم که اسمشو گذاشتم شکر خان اونم خیلی دوست داشتنیه
» داستان های کوتاه و حکایت های پند آموز
» بیاین به خلیج فارس رای بدین . فقط 48 ساعت وقت دارین
» واگذاری لاک پشت
» آقا فریبرز! (لاک پشت زمینی)