نمایشگاه ماهیان زینتی آکواریومی (پردیس ملت)
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: نمایشگاه ماهیان زینتی آکواریومی (پردیس ملت)
ميشه هر كس اسم خودشو رو يه برگه بزرگ بنويسه جلوش بگيرهچجوري همديگرو بشناسيم ؟ عكس لاكپشت كه نميتونيم دستمون بگيريم
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
بازدید کننده ها یا میان تو یا میرن بیرون.
جلوی در یک گروه تجمع کنند معلوم میشه دیگه.
حالا چرا یک خانم هم جرات نکرده اعلام کنه که میاد؟!!!
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
ضمنا تا چند دقیقه صبر می کنید چون همه که راس 5 نمی رسن با چند دقیقه اختلاف می رسند.
ضمنا سحرای عزیز منم جزو دسته خانمهای فروم هستم و خیلی دلم می خواد برم که فعلا 50-50 هست.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من حتي ديدم كه بچه هاحال لاكپشتهاي هم رو به اسم مي پرسن اما كمتر با همديگه آشنا هستن.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
کاش تو مرداد بود این نمایشکاه...
دوستان خدا به همراتون،
خوش بگذره، مواظب همدیگه باشین (دست همو بگیرین وقتی می خواین از خیابون رد بشین ) به جای منم ماهی ببینین
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
يه دونه كوسه كوچيك و چند تا ماهي تزئيني عظيم الجثه ار ديدنيهاي خوب اين نمايشگاه بود.
نكته جالب اينكه وقتي به مدير غرفه ماهيران گفتم چرا غذاي لاكپشت نداريد گفت كه اصولا فروش لاكپشت ممنوعه و ما نه غذاشو مياريم و نه خودشو و كلي هم به من اخطار دادكه چون لاكپشت حامل بيماريهاي خطرناك و مشترك با انسان هستش بايد خيلي مراقب باشيم
خلاصه از همه رنگ و همه مدل ماهي و وسايل و خود اكواريوم بود و الحق بعضي هاش بينظير بود
من دوربين نداشتم و موبايلم هم دوربين دار نبود تا براتون عكس بگيرم ولي هر كس كه ميتونه بره ببينه
از بچه هاي فروم هم كسي رو نشناختم و اصولا نميشد شناخت .
اين بود از گزارش من
چه جالب!
کوسه هم آوردن...
اين مطلب آخرين بار توسط Koosha_Raisi در 7/14/2009, 12:42 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
چند تا ماهي عظيم بود و ماهي هاي بسيار زيباي زينتي
انواع و اقسام لوازم اكواريوم
قیمت لوازم چه طور بود؟شامل تخفیف هم می شد؟
چون روز اول بود زياد شلوغ نبود ولي با توجه به اين اطلاع رساني محدود بازنم خوب بود.البته شايد بعد از خوابيدن آفتاب شلوغ تر هم بشه چون هوا تو اون ساعت كه من رفتم خيلي گرمه و كمتر ميان مردم
اكثر غرفه ها كه من ديديم واسه فروش چيزي عرضه نميكردن چون فقط حالت نمايشگاه داشت
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
از بچه همدیگرو ندیدید؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
حدود 200 آکواریوم در این نمایشگاه وجد داشت. 90% اون ها حاوی ماهی و گیاهان طبیعی یا مصنوعی بودند و برخی هم برای نمایش آورده شده بودند تا در صورت تمایل ، مشتریان بعدا به مغازه آنها مراجعه کند. در این میان 1 آکواریوم چینی وجود داشت که تنظیمات همه چیز در آن خودکار بود و همه وسایل از جمله پمچ هوا ، بهاری ، فیلتر ، چراغ و ... رو به طور کامل داشت ، 1 صفحه نمایش روی آن قرار داشت که مربوط به تنظیمات آن بود.
آکواریوم های با شیشه های خمیده و گرد نیز در این میان زیاد دیده می شد.
ماهیان زیادی در این نمایشگاه وجود داشتند از جمله : انواع گلدفیش ها و کوی ها ، انواع اسکارها ، چند نوع آروانا ، انواع ماهیان زنده زا ، انواع دیسکاس ها ، انواع کوریدوراس ها و گربه ماهیان دیگر ، سفره ماهی ها ، چندین نوع مارماهی ، انواع فلاور هورن ها ، انواع ماهیان آب شور و حتی 1 کوسه.(و خیلی از ماهیان دیگه وجود داشت) برخی از این ماهیان وارداتی بوده ، ولی برخی از غرفه ها فقط ماهیان تولیدات داخل را ارائه کرده بودند و روز جمعه با قیمت بسیار مناسب آن ها را خواهند فروخت.
یه شرکت هم آکواریوم هایی وارد کرده بود که توش می شد گیاهانی که از آب بیرون میان رو کاشت و آب نما درست کرد:
در این میان چند شرکت که فقط تزیینات آکواربومی می ساختند نیز دیده می شدند.(داخلی)
انواع لوازم آکواریومی و غذاهای ماهیان آکواریومی از مارک های مختلف چنان وجود داشت که من خودم وقت نکردم در 3-4 ساعتی که با مهتدس فروهش فر اونجا بودم ، کامل همشون رو ببینم.
یه شرکت هم کرم خاکی ، میل ورم و آرتمیا و مراحل تولید آن ها را به صورت شماتیک ارائه کرده بود و فصد داشت که در آبنده به صورت بزرگتر عرضه کنه (قابل توجه آقای دکتر معماریان ، عجله کنید هرچند تا حدودی خبر از پیشرفت شما در تولید میل ورم دارم.)
یه قسمت هم بود که کتاب داشت و کتاب من رو هم داشت(ماهیان آکوارومی) و کتابم که داره به چاپ دوم هم می رسه ، آخرین بقایاش اونجا دیده می شد.
ولی از لاک پشت ها اصلا خبری نبود و فقط 2 نوع غذای مخصوص لاک پشت ، 1 نوع خشکی آماده لاک پشت و 1 نوع ظرف کوچک لاک پشت وحود داشت. وجود داشت.
اما در مورد فروش ، همه می گفتند فروشی در کار نیست ولی روز حمعه تک فروشی هم داریم و با فیمت خوب ؛ مخصوصا وسابل گران رو خواهیم فروخت ، ما هم تو فرعه کشی ماهیران شرکت کردیم و جمعه ساعت 5:30 تا 8 قروعه کشی برگزار می شه.
اسنفبال مردم ، ابتدا کم بود ، ولی تا ساعت 8 اون قدر زیاد شد که ساعت 8 که ما بیرون میومدیم ، هنوز تعداد زیادی داشتند می رفتند! باور نکردنی بود و به نظرم ساعت 8 اونحا تعطیل نشده! این استقبال تا اونجا بود که حتی در بین برخی از مسوولان صجبت از تمدید زمان نمابسگاه شابع شده بود!
می مونه عکس ماهی ها که در آینده قرار می دهم.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 7/15/2009, 00:57 ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
گزارش بسيار كاملي بود
مرسي
من هم چند تايي عكس انداختم ولي به خاطر نور زياد كه از بيرون روي اكواريومها مي افتاد زياد جالب نشد
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
» نشست تخصصی ماهیان زینتی
» بیماریهای ماهیان آکواریومی
» درخواست كتاب در مورد تكثير، پرورش و بيماري هاي ماهيان آكواريومي
» دستورالعمل صدور مجوز جهت تکثیر و پرورش ماهیان زینتی