فیلم شکار و شکنجه یک خرس مادر و دو توله اش در منطقه ونک شهرستان سمیرم از استان اصفهان
فیلم شکار و شکنجه یک خرس مادر و دو توله اش در منطقه ونک شهرستان سمیرم از استان اصفهان
- لازم به تذکر است که این فیلم دارای صحنه های بسیار دلخراشی است و مشاهده آن میتواند به شدت ناراحت کنند باشد.
لینک فیلم:
http://ht.ly/6tSxa
انجمن حمایت از حیوانات
* خدا لعنت کنه این آدمای بی مغز و بی دل را. صدای ضجه های توله خرس و پناه به آغوش مادر بی جان مو رو به تنم سیخ می کنه.
** برای دیدن این فیلم نیاز به ابزار خاص!! است که خودتون بهتر می شناسید ;-)
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
رد: فیلم شکار و شکنجه یک خرس مادر و دو توله اش در منطقه ونک شهرستان سمیرم از استان اصفهان
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: فیلم شکار و شکنجه یک خرس مادر و دو توله اش در منطقه ونک شهرستان سمیرم از استان اصفهان
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
من کلا به حیوانات و گیاهان خیلی حساس هستم حتی به خاطر این چندین بار با بعضی ها در گیر شدم در کل اگه من اون انسانهای شیطانی رو پیدا می کردم همونجا می کشتمشون
کسی اگه عکسی از اون ها داره تو اینترنت منتشر کنه
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
خاك بر سر اين مملكت با اين قانونش .
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
چی بگم آخه از آدمای بی رحم وسنگدل...
اون از چیز که داره خشک میشه اینم از وضع حیوونامونه وقتی وضع باغ وحش ها اینجوری باشه دیگه بهتر از نمیشه...
احساس نابودی میکنم...
Shervin- کاربر خوب لاک پشتی
» معرفی و دانلود فیلم
» رهاسازی گربه وحشی در زیستگاه اصلی خود در استان کرمان
» شکنجه وحشیانه خرس ها در چین و کره جنوبی
» بازداشت دو زن به جرم شکنجه دهها حیوان