واگذاری لابستر (فوری)
واگذاری لابستر (فوری)
یک عدد لابستر قرمز بسیار سالم و غذا خور واگذار میشه.(5 6 سانتی)
تحويل : غرب تهران
فقط تلفن: 09122483957
eti64- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: واگذاری لابستر (فوری)
آقای هانی لابستر را با چه ماهی می توان نگهداشت؟ اصلا می توان با ماهیی نگهداری کرد؟
ممنون
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Foad نوشته است:سلام
آقای هانی لابستر را با چه ماهی می توان نگهداشت؟ اصلا می توان با ماهیی نگهداری کرد؟
ممنون
سلام فواد جان.
با ماهی بهتره که نگهداری نشه.
اين مطلب آخرين بار توسط ... در 6/18/2011, 12:13 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
...- کاربر خوب لاک پشتی
ممنون از توضیحتون. من برای تانک لوچهای دلقکم دنبال ماهی هستم که کمی انرژی به تانک بدهد و لوچها را که فقط در کف شنا می کنند یا مخفی می شوند را فعالتر کند و جلو تانک را بهتر کند. داشتم فکر می کردم با وجود لابستر شاید لوچها فعالتر بشند و تنها در کف نمانند و برای دوری از چنگالهای لابستر در لایه های بالایی آب شنا کنند! نظرتون چیه؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
لابستر شما با خرچنگ های پهن من جور در میاد؟؟؟
...- کاربر خوب لاک پشتی
... نوشته است:چرا جواب من رو ندادید؟
لابستر شما با خرچنگ های پهن من جور در میاد؟؟؟
من تا حالا امتحان نکردم ! بستگی به سایزشون داره.اگه هم سایز باشن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
Foad نوشته است:آقای هانی
ممنون از توضیحتون. من برای تانک لوچهای دلقکم دنبال ماهی هستم که کمی انرژی به تانک بدهد و لوچها را که فقط در کف شنا می کنند یا مخفی می شوند را فعالتر کند و جلو تانک را بهتر کند. داشتم فکر می کردم با وجود لابستر شاید لوچها فعالتر بشند و تنها در کف نمانند و برای دوری از چنگالهای لابستر در لایه های بالایی آب شنا کنند! نظرتون چیه؟
خواهش میکنم فواد جان.راستش به نظرم لابستر با ماهی نگهداری نشه بهتر هست چون دیدم که ماهی ها اذیت میشن. لابستر یک جورایی از محیطی که توش زندگی میکنه (قلمرو) دفاع میکنه. و دائم در حال چرخ زدن هست ! و هر جا دم ماهی یا خود ماهی بیاد دستش میزنتش.
اگه با اینا جور در میان من میخوامش...و خوشبختانه جزو محدوده ی واگذاریتون،یعنی شهرک غرب هستم...
اگه جور هستن میارمشون پیش کوچولو هام...
...- کاربر خوب لاک پشتی
لابستر کوچولو مال خودم شد......ایوووووووووووووووووووووووووول!
...- کاربر خوب لاک پشتی
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
اولی فایتره .خرچنگ ماده.وقتی دوستم گرفتتش که یه مرد داشته توی شن ها و اینا اذیتشون میکرده و چنگک این رو هم کنده...دوستم هم با پول خرش کرد و خرید و دادشون به من.واسه همینه که انقدر از آدم می ترسه و هنوز هم نتونستم رامش کنم...
البته قبلا یه چیز دیگه گفته بود که بعدا گفت که الکی گفته و داستان واقعی چنگک نداشتن فایتر اینه...
دومی گلادیاتوره...خرچنگ نرم.رامه و پسر خیلی خوبیه...تا حالا یه بار هم با چنگکاش منو زخمی نکرده...
ببخشید کیفیت عکسا پایینه
...- کاربر خوب لاک پشتی
=zomokht!!!
...- کاربر خوب لاک پشتی
اینم آقا لابستر جدیدمون توی آکواریوم جدیدش...به لطف ملخ قبلی امیر اسمش رو گذاشتیم آقا پژمان!
...- کاربر خوب لاک پشتی
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
بماند !جان يه كارايي ميكني ها!
منم فردا ميرم يكي ميخرم
bugieboy- کاربر متوسط لاک پشتی
وقتی می خواستم بذارمش توی آکواریوم دو بار با دمش کوبید روی دستم و وقتی که میخوای براش غذا (ماهی)بذارم می دوه میاد سمتم و می زنتم!!!
...- کاربر خوب لاک پشتی
با دمش ميزنه؟مگه ميشه؟اصلا دم ندارن!
bugieboy- کاربر متوسط لاک پشتی
» واگذاری فوری بچه گربه
» واگذاری لاکپشت گوش قرمز(فوری)
» واگذاری یک سگ تریر ماده (فوری)
» واگذاری یک گوش قرمز نر دوسال و نیمه مهربون- فوری