لاک پشت من زود بالغ شده -چند سالشه ؟
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار
لاک پشت من زود بالغ شده -چند سالشه ؟
دکتر معماریان سلام.این عکس لاک پشتمه که گفتید به بلوغ زودرس رسیده . فکر میکنید چند سالشه ؟
turtle_lover- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: لاک پشت من زود بالغ شده -چند سالشه ؟
لاک پشت وقتی به دنیا می آید حدود 2 سانتی متر است.و باید ببنید که وقتی شما اونو خریداری کردید چند سانت بوده(اندازه لاک بدون انحنای ان)اگر که غذای آن زیاد باشد ممکن است که به بلوغ زود رس برسد و در نتیجه رشد عادی نداشته باشد که در این صورت نمی توان سن آن را از روی لاک حدس زد.چون رشد لاک پشت به شرایط نگه داری خیلی بستگی دارد.
اگر جایی اشتباه کردم امیدوارم دوستان با تجربه تر اصلاح کنند..
با تشکر
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
با تشکر از شرزاد جان به خاطر اطلاعات درستش.
دوست خوبم، توصیه می کنم تغذیه لاکپشت خود را کاملا تغییر دهید، چون این مشکل رشد بیش از حد و بلوغ زودرس می تواند خطرناک باشد و مشکلاتی را ایجاد کند که جبران ناپذیر باشد. حتما از غذاهای طبیعی استفاده کنید و این غذاها را قسمت اصلی جیره لاکپشت خود قرار دهید.UVb را هرگز فراموش نکنید و توصیه می کنم در صورت تمایل شما این آقا پسر (مرد) کوچولو معاینه بشود تا در صورت لزوم از دارو برای جلوگیری از پیشرفت مشکل بهره ببریم. استفاده از مولتی ویتامین، قرص کلسیم و ضد قارچ در آب لاکپشت را هم حتما قطع کنید. با عرض پوزش، متاسفانه تخمین سن این آقا پسر با توجه به شرایط رشد بیش از حد امکان ندارد.
موفق باشید
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
لاک پشت ماده را از کجا میشه فهمید بالغ شده؟
زود بالغ شدن چه خطری داره و باید چه کاری براش کرد؟
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
تغذیه را کامل به سمت غذاهای طبیعی ببرید:
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f9/topic-t209-150.htm#8818
از میگو هم در کنار اینها می توانید بهره بگیرید و به میزان بسیاز کمتر بعد از سن 1 سالگی از سبزیجات. کرم خونی غذای مناسبی برای استفاده طولانی مدت نیست. غذای خزندگان هم به همچنین.
Sahra جان دقیقا به علت سن کم و بلوغ زوردرس هست که هنوز اندامها رشد کامل خود را ندارند.
با تشکر
دکتر معماریان
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 7/9/2009, 11:17 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
چون من شنيدم بعضي از پرندگان يا قاطر از جفتگيري دو حيوان متفاوت به وجود مي ايند و تا جايي هم كه من ميدونم اين دو گونه لاكپشت خيلي به نزديك هستن
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
1. Sahraجان در مورد ماده ها جثه و سن بیشترین کمک را می کنند ولی در شرایط رشد بیش از حد به علت تغذیه نامناسب بهترین کمک را رفتار شناسی انجام میدهد. البته می توان اسپیکولوم وارد کلوآک نمود و میزان رشد اندانهای جنسی را نیز چک کرد.
2. اختلاط نژادی بدون پشتوانه علمی بسیار عمل اشتباهی است و می تواند در مواردی ضربات جبران ناپزیری بر بدنه اکوسیستم وارد کند.
يكي از لاك پشت هاي من هم در اثر مصرف بيش از اندازه ي غذا زود بالغ شده و الان از بس چاقه داره منفجر ميشه مقدار غذاش رو كم كردم رفت سراغ گاز گرفتن بقيه ي لاك پشتها كه با چند بار قرنطينه اين مشكل حل شد :[-o<: اما شروع كرده به خوردن سنگهاي داخل تراريوم كه خوشبختانه بعدا" دفع ميشه اما يه بار يه سنگ بزرگ خورد كه داخل دهانش گير كرد و من رفتم كمكش . الان تغذيش فرق كرده و فقط ماهي ميخوره اما نرمي استخوان شديد داره چون وقتي دستش رو ميگيرم انگار استخوان نداره . به غير از تغذيه با ماهي و استفاده از كف دريا و لامپ يووي مكملهاي غذايي ( كلسيم و ويتامين آ.د ) نياز هست ؟
چه صدمات و مشكلاتي در اثر تغذيه ي بيش از اندازه ممكنه براي لاك پشت پيش بياد ؟
با تشكر
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
دوست خوبم اگر فکر می کنید لاکپشت شما MBD دارد حتما نیاز به معاینه ورادیوگراف دارد تا در مورد استفاده از دارو تصمیم گرفته شود. در مورد غذاهای طبیعی محدودیت مصرف وجود ندارد و مثل غذاهای تجاری نیست. لاشه کامل ماهی را به هر میزان که اشتها دارند می توان مصرف کرد.
در مورد مشکلات متعدد متعاقب رشد بیش از حد فعلا مجال تایپ ندارم ولی حتما به زودی این کار را انجام خواهم داد.
با تشکر
شاد باشيد
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
» از کجا بفهمم لاکیم چند سالشه؟
» عکس MOOLY , JOOLY , MOOGY
» در خواست لاكپشت گوش قرمز ماده بالغ
» درخواست لاکپشت خشکی(مهمیزدار) نر بالغ
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار