توده سیاه رنگی که از دم خارج می شود (اندام جنسی لاک پشت)
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار
صفحه 1 از 2 • 1, 2
توده سیاه رنگی که از دم خارج می شود (اندام جنسی لاک پشت)
http://www.turtletimes.com/forums/index.php?showtopic=62982&mode=threaded&pid=511914
لطفا اگه کسی رو سراغ دارید که متخصص خیلی ماهری تو زمینه آبزیانه این سوالو بپرسید که چیه.در ضمن لاک پشت من نره .
اين مطلب آخرين بار توسط MohamadFar در 7/7/2009, 06:12 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
turtle_lover- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: توده سیاه رنگی که از دم خارج می شود (اندام جنسی لاک پشت)
دوست عزیر لاکپشت شما نر است و Penis یا آلت تناسلیش هست که شما می بینید. مبارک باشه داره بالغ میشه. میشه بپرسم سنش چند ساله؟
نگران نباش
موفق باشید
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
کمتر از یکساله که خریدمش (دی 87 تا حالا ) اون موقع هم خیلی کوچیک بود .دو تا لاک پشت داریم . اینی که میگید نر هست ، از اونی که قبلاً داشتم خیلی کوچیکتر بود اما الان تقریبا 2 برابر اونه تمام اندامش و دستها و پاها و دمش و لاکش . به نظرتون به خاطر تغذیه است ؟ یا به خاطر نر بودنشه ؟
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
دوست خوبم. با توجه به اطلاعاتی که از لاکپشت خودتون دادید به نظر می رسد که لاکپشت شما دچار رشد بیش از حد و بلوغ زود رس شده که می تواند علت ایجاد آن استفاده از تغذیه نامناسب باشد (مثلا غذاهای تجاری بیش از حد). شرایط نگهداری و تغذیه خود را توضیح دهید.
با تشکر
دکتر معماریان
شرایط غذاشونم اینه که من تقریبا روزی 30 تا دونه میگوی متوسط خشک به هرکدوم میدم .غذاهاشونو مساوی میدم واسه همین میگم بیشتر رشد کرده . غیر از اینم ممکنه چند روز یه بار که آبشو عوض میکنم کرم خونی یه CUBE میندازم . از این دونه های ریز سبز رنگ هم که ماهیران داره میریزم منظورم غذای لاک پشت نیست . یه دونه هاییه که ماهیران گفت غذای لاک پشته و تو کیسه است و منگنه شده کیسه اش.همین .تو آبشونم هر بار که عوض میکنم (3 روز یه بار) 2 تا قطره مولتی ویتامین و ربع قرص کلسیم و ضد قارچ 2،3 تا قطره.یه تیکه کوچیک هم روی آب براشون کف دریا میندازم .تا حالا هیچ مشکل خاصی نداشتن .همین .
در ضمن لاک پشت من هیچ چیز دیگه ای جز اینایی که گفتم رو نمیخوره .البته بعضی وقتا بهشون واسه تنوع پفک و پفیلا بهش میدم . ( ) جدی میگم . البته نه زیادا . فقط یه بار دادم.ولی خودمونیم خیلی دوست داشتن . از بحث اصلی خارج نشیم توروخدا .
پفیلا و پفک برای انسان هم مضر است.
وقتی شما این رو به لاکی تون میدهید یعنی بدترین ظلم رو کردید.
منتظر صدمات آن باشید.
اون دونه های سبز رنگ اگر گرد هستن احتمالا جلبک هستند که کمترین مواد معدنی ندارند.
در ضمن مگر در این سایت نوشته نشده که روزی 3 تا دونه پلت بیشتر نباید داد؟؟؟
میگو غذای خوبیه که شما 30 تا دونه هم میدی؟؟؟
واقعا و واقعا متاسفم که من و دوستان این همه مطلب مینویسیم و راهنمایی می کنیم اونوقت کسی زحمت خوندنشون رو هم نمیکشه و دلم میسوزه که این لاکی ها به خاطر این تنبلی ها چه زجری می کشن.
ببخشید مگه لاکی شما قارچ داره که تو آبش ضد قارچ میریزی؟؟؟
مثلا مثل این میمونه که من مریض نیستم برای پیشگیری قرص بخورم....
در ضمن قرص کلسیم مناسب نیست.
ببینم مگر در این فروم گفته نشده که گوش قرمز هر چقدر هم گرسنه ست نباید بهش غذای تجاری بیش از 3 دونه داد؟؟؟
مگر اینکه ماهی لاشه ی کامل باشه.
خیلی خوشحالم که عضوی مثل Ronia وجود داره که وقتی عضو شد زحمت کشید و تمام فروم رو خوند.
ایشون الان یه پا متخصصه.
امیدوارم که دیگه از شکنجه کردن دست بردارید.
چون از شخص باهوش و فهمیده ای مثل شما (که خیلی وقته میشناسیم همدیگرو) این کار خیلی بعیده.
موفق باشید.
کوشا
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
دوست خوبم، توصیه می کنم تغذیه لاکپشت خود را کاملا تغییر دهید، چون این مشکل رشد بیش از حد و بلوغ زودرس می تواند خطرناک باشد و مشکلاتی را ایجاد کند که جبران ناپذیر باشد. حتما از غذاهای طبیعی استفاده کنید و این غذاها را قسمت اصلی جیره لاکپشت خود قرار دهید.UVb را هرگز فراموش نکنید و توصیه می کنم در صورت تمایل شما این آقا پسر (مرد) کوچولو معاینه بشود تا در صورت لزوم از دارو برای جلوگیری از پیشرفت مشکل بهره ببریم. استفاده از مولتی ویتامین، قرص کلسیم و ضد قارچ در آب لاکپشت را هم حتما قطع کنید. با عرض پوزش، متاسفانه تخمین سن این آقا پسر با توجه به شرایط رشد بیش از حد امکان ندارد.
موفق باشید
دکتر معماریان
سوال دومم هم اینه که این لاک پشتای من چیز دیگه بکشمشونم نمیخورن چیکارشون کنم ؟غذای طبیعی منظورتون میوه جات و سبزیجاته دیگه؟
سوال سومم اینه که میشه بگید من رای اینکه شما لطف کنید معاینه ش کنید کی و کجا بیام ؟ ممنونم دکتر.خدا خیرت بده الهی که این زبون بسته های ووروجک مشمشانی رو هواشونو دارید.
تغذیه را کامل به سمت غذاهای طبیعی ببرید:
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f9/topic-t209-150.htm#8818
از میگو هم در کنار اینها می توانید بهره بگیرید و به میزان بسیاز کمتر بعد از سن 1 سالگی از سبزیجات. کرم خونی غذای مناسبی برای استفاده طولانی مدت نیست. غذای خزندگان هم به همچنین.
با تشکر
دکتر معماریان
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
لاک پشت بزرگه من که الان تقریتا 1 سال و 5 ماهشه به بلوغ رسیده و الان این مساله که اینجا مطرح شده رو داره
می خواستم بدونم سنش مناسبه یا نه زود بالغ شده؟
آیا کار خاصی در این مواقع از نظر تغذیه ایی و مراقبت باید انجام داد؟
زود بالغ شده.
1. مطمعن هستی 1 سال و 5 ماهشه؟
2. تغذیه و نگهداریش را کامل توضیح بدید تا مشکل کار پیدا بشه.
با تشکر
و تقریبا چند ماهی هست که وضعیت زندگیش و غذاش خوبه الان تا اون جایی که می تونم به توصیه خودتون بهش ماهی می دم.کاهو 1 بار در هفته میدم بعضی موقع هام بهش میگو میدم آخه خیلی دوست داره ولی زیاد نه
اما قبلا از این دونه های گرد ریز فقط بهش میدادم اونم 3 بار در روز ولی کم می دادم شاید به اندازه 20 تا دونه
مشکلش چیه دکتر؟باید چی کار کنم؟
اینجام عکس محیط زندگی جدیدشونه
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f3/topic-t645-15.htm#10419
آلت تناسلی را کامل خارج می کند و بیرون نگه می دارد یا شما فقط لحظاتی آن را مشاهده می کنید و نه به صورت کامل؟
وقتی لامپ روشن باشه همش روی خشکی وقتی میاد توی آب می فهمم مشکلی داره با دقت که نگاه کردم دیدم که یه توده سیاه از دمش میزنه بیرون و میره داخل بعد دوباره میره رو خشکی ...
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» ایجاد اولین اندام انسان در لوله آزمایش / ساخت بافت روده از سلولهای بنیادی
» رنگی که اشتها را كم میكند
» فرد دلخواه شما چه رنگی است؟
» از چه رنگی تنفر دارید؟
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار