تصاویر نوروزی از هفت سین و سفر عید
تصاویر نوروزی از هفت سین و سفر عید
این لاک پشت رهاسازی شد و به برکه و زندگی خود بازگشت :
سفره هفت سین ما :
تزیینات عید :
عیدی های من :
تصویر شهرک ما در شمال :
نارنجستان شهرک که از آن کلی نارنج چیدیم :
دریای زیبای خزر :
ساحل و دریای زیبای خزر :
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: تصاویر نوروزی از هفت سین و سفر عید
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
من در مورد تصاویر به پشت زمینه و ترکیب اوون با تصویر اصلی خیلی دقت میکنم تصور می کنم عکس اولی که از دریای کاسپین گذاشتی از لحاظ وجود ابر و همرنگی اجزای تصویر و علی الخصوص زاویه عکاس نسبت به تصویر خیلی جالبهدر مورد تصاویر دیگر نظری نداشتین؟
ضمن اینکه عکس شهرکتون به خاطر اینکه انتهای راه یه جورهایی به ابرها ختم میشه یه حس خاصی القا میکنه.
اما در مورد عکس عیدی هات و عکس بادکنکها حس حسرت(!) بهم میده چون چند سالی میشه که میگن وقت زن گرفتنته نه عیدی گرفتن! مضافا بر این که خیلی وقته تولد نگرفتیم چه برسه به بادکنک
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
فکر میکنم اون لاکیه تو آغاز سال جدید کلی دعای خیر کرده براتون به خاطر اینکار...
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
تصاویر خیلی بهتر از این هستند ولی من وقت نکردم ویرایششون کنم، برای همین کنتراست و شارپی مناسبی ندارند. در مورد عیدی هم، لاک پشت سبز شنی را خودم از بازار سبزی فروشی بابلسر برای خودم عیدی گرفتم، شما هم اگر کسی بهتون عیدی نمی ده، حداقل خودتان به خودتان یک عیدی بدین! در مورد بادکنک هم می توانستید یک بسته بادکنک تهیه و باد کنید و خودتان خانه را با آن تزیین کنید!
ممنون خانم شیوا
آقا افشین اگه نظر منو بخواین عیدی نگرفتن بهتر از زن گرفتنه .....اگه باور نمیکنید از دوستای متاهلتون بپرسید
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
ویلای ما خزرشهر است (بین بابلسر و فریدون کنار)، شهرک زیبایی است و برای عکاسی مناسب است ولی از شانس بد در یک هفته ای که آنجا بودم؛ هر روز آسمان ابری بود وگرنه تصاویر خیلی بهتری به دست می آمد.
تصاویری که از ساحل و دریا گرفتم از روی اسکله تفریحی ساحل شهرک بود، تصویر زیر را ببینید :
چرا عکس از نارنچستانتون گذاشتین خوب منم هوس نارنج چیدن کردم خوب من چکار کنم که نارنج در اختیارم نیست؟
اما تا دلت بخواد دورو برم درخت خرما هست انقدر نخل دیدم که دارم شبیه درخت نخل وخرما میشمسلان
hiva tanha- کاربر متوسط لاک پشتی
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
تزیین سفره با شما بوده؟
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
جاتون خالی، چقدر نارنج داشت. همین طور که برای پیاده روی می رفتم تا دریا، از درختها هم نارنج می چیندم می خوردم! درخت خرما هم زیبا است. قدرشون را بدانید.
خانم مرضیه
بابلسر هم شهر خوبی است ولی ما اکثرا برای خرید به فریدونکنار و بازار ماهی آن می رفتیم. من کلا همه شمال را دوست دارم ولی نمی دانم چرا به هوای آن آلرژی دارم.
خانم ایران دوست
تزیین سفره که نه (وگرنه ماهی قرمز نمی ذاشتم) ولی ایده های من هم در آن انجام شد، مثل لاک پشت در سفره هفت سین! البته بادکنکها هم کار من بودن!
ماری11- دوست گفتگوی لاک پشتی
موفق باشيد و هميشه خوش
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
پیام مدیر: طبق قوانین سایت، استفاده از کلمات کشدار، ممتوعه. لطفا قوانین سایت رو مطالعه کنید. با تشکر
kaktoseghermez- کاربر تازه وارد لاک پشتی
» فیلم نوروزی ورود آقایان ممنوع در نوروز ۱۳۹۰
» تصاویر متحرک
» تصاویر پرندگان
» تصاویر خطای دید v2